Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ είχα δορυφορικό (τώρα δεν έχει replay και on demand) το γύρισα σε streaming και μου έστειλαν το skyworth το καινούργιο πέρυσι.
α, εγώ δεν μιλάω για γύρισμα, μια χαρά είναι το δορυφορικό, αλλά να δώσουν box για το replay

Ειναι δυνατον να θολωνει η cosmote tv με 200αρα οπτικη; Δεν ντρεπομαστε λεω εγω...

• Haha
Reactions: Mike2010
Λογικά θα δώσουν και φέτος αλλιώς δίνεις 75€
Ειναι δυνατον να θολωνει η cosmote tv με 200αρα οπτικη; Δεν ντρεπομαστε λεω εγω...
Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για streaming ακόμη. Κακός υποβαθμησανε τους δορυφορικούς δεκτές

Σε εμένα δεν θόλωσε ούτε μια φορά ευτυχώς. Ίσως παίζει ρόλο σε ποιον σερβερ έχουμε συνδεθεί.Στο μόνο ματς που είχα θέμα και το είχα αναφέρει και εδώ, ήταν το μπαγερν παρι που 2 φορές χάθηκε το ultra HD και έγινε 1080p.

Σε εμένα δεν θόλωσε ούτε μια φορά ευτυχώς. Ίσως παίζει ρόλο σε ποιον σερβερ έχουμε συνδεθεί.Στο μόνο ματς που είχα θέμα και το είχα αναφέρει και εδώ, ήταν το μπαγερν παρι που 2 φορές χάθηκε το ultra HD και έγινε 1080p.
Τοτε φταιει η νοβα μου η 200αρα οπτικης δηλαδη; Ειναι δυνατον; Τετοια συνδεση και να θολωνει;

Εάν συνδέεσαι με wifi, ξεκινάς με τη παραδοχή του ότι φταίει αυτό.
Εφόσον δεν έχει πρόβλημα το wifi, τότε πρόκειται για τη nova.

Η εικόνα, πολλές φορές μπορεί να είναι μέτρια, μου έχει τύχει ακόμα ακόμα και έντονο frame dropping στη κίνηση. Αυτά είναι θέματα ροής.
Το να μειώνεται η ποιότητα του stream, δεν μου έχει τύχει ποτέ. Αφορά αποκλειστικά θέματα γραμμής και lan έστω πως συμβεί. Το 2023, ο carrier grade εξοπλισμός για το iptv μπορεί να κάνει scale σε εκατοντάδες gbps unicast χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like
Reactions: antonispgs
Τοτε φταιει η νοβα μου η 200αρα οπτικης δηλαδη; Ειναι δυνατον; Τετοια συνδεση και να θολωνει;
Και σε εμενα θολωνει με 50 αρα cosmote σε app lg τηλεορασηϛ συνδεμενηϛ με καλωδιο ethernet στο ρουτερ. Και οπωϛ εχουμε ξαναπει δεν ειναι λυση η αγορα εξτρα, ακριβου ενιοτε εξοπλισμου, οπωϛ nvidia shield , που, αν δεν κανω λαθοϛ, εχει ο Πετροϛ.

και σε εμενα το κανει απο shield αλλα και μεσω pc.
νομιζα οτι με 2-3 κινησεις που ειχα κανει,οτι ειχε φτιαξει αλλα μαλλον ηταν τυχαιο.
αυτα με 100αρα γραμμη nova που κλειδωνει 100mbps,6 Ping και συνδεση μεσω ethernet απο 1000αρι switch.
δοκιμασα και εδωσα στο shield 5g μεσω hotspot απο το κινητο μου και για καμια ωρα που παρακολουθησα,δεν ειναι κανενα προβλημα.
αντε βρες τωρα τι ειναι..

Υπάρχει σχετικά απλός τρόπος διαπίστωσης πιθανού προβλήματος.
Ανοίξτε τα διαγνωστικά της εφαρμογής όσο παρακολουθείτε ένα κανάλι και δείτε τη ταχύτητα σύνδεσης και το buffer health.

Τα router που δίνουν οι πάροχοι, έχουν απαράδεκτο -ή καθόλου- QoS, με αποτέλεσμα, ειδικά στις μικρότερες γραμμές, έστω πως μέσα στο σπίτι μια συσκευή κάνει κάποιο update ή χρησιμοποιηθεί το upload της σύνδεσης για ~10 δευτερόλεπτα, να παγώνουν οι υπόλοιπες εφαρμογές.

Ανοίξτε τα διαγνωστικά της εφαρμογής όσο παρακολουθείτε ένα κανάλι και δείτε τη ταχύτητα σύνδεσης και το buffer health.

Τα router που δίνουν οι πάροχοι, έχουν απαράδεκτο -ή καθόλου- QoS, με αποτέλεσμα, ειδικά στις μικρότερες γραμμές, έστω πως μέσα στο σπίτι μια συσκευή κάνει κάποιο update ή χρησιμοποιηθεί το upload της σύνδεσης για ~10 δευτερόλεπτα, να παγώνουν οι υπόλοιπες εφαρμογές.
Το θεμα ειναι οτι το κανει σε live μεταδοσειϛ. Στο Ετεροϛ εγω, για παραδειγμα κανενα προβλημα, με αψογη εικονα.

Προφανώς, στο γραμμικό περιεχόμενο υπάρχουν τελείως διαφορετικές ανοχές σε buffer, οπότε εάν υπάρχει η οποιαδήποτε ανωμαλία στο δίκτυο, θα παρατηρείται άμεσα.
Στο μη γραμμικό περιεχόμενο, όπως το on demand ή το netflix, χτίζεται ένα μεγάλο buffer που δίνει τη δυνατότητα στο app να κρατήσει την ποιότητα.

• Like
Reactions: kostthem

η πρωτη φωτο ειναι απο την εφαρμογη της LG C1.
η δευτερη φωτο ειναι απο την εφαρμογη του shield.
live αθλητικο προγραμμα δεν βρηκα και εβαλα να παιζει το sport 1.
βλεπεις κατι περιεργο?

Attachments

• lg .jpeg
    lg .jpeg
    3.8 MB · Views: 82
  • shield.jpeg
    shield.jpeg
    3.9 MB · Views: 80
Στo shield βλέπω πως χτίζει buffer 11 δευτερολέπτων ενώ στην εφαρμογή της τηλεόρασης λίγο κάτω του 1 δευτερολέπτου.
Κατά τα άλλα, η ταχύτητα φαίνεται και είναι μια χαρά.

λογικο γιατι δεν θυμαμαι να ειχα ποτε προβλημα μεσω της εφαρμογης της Lg.
απο το shield και απο το Pc εχω θεμα,γιατι καπως πρεπει να το στειλω στον βιντεοπροβολεα.
γιατι ομως?μπορω να διορθωσω κατι?

σκέφτομαι για αγορά αυτό το μοντέλο Panasonic TX32JS360E 32". το θέλω για να βλέπω Cosmote TV μέσο app. Γνωρίζει κάποιος άμα υποστηρίζει? να κατεβάσω το app και να βλέπω?

Παιδιά τι σύνδεση να κάνω cosmote η nova τηλεόραση? Να πάω σε ott η δορυφορική? Δεν με νοιάζουν αθλητικά

Ήμουν χρόνια συνδρομητής cosmote δορυφορικό και ott αλλα φέτος που έχασε τα δικαιώματα της F1 τον άλλο μήνα που λήγει το διακόπτω. Ειχα το full pack στα 22 ευρώ και πήγα nova με 11 (ούτε και μένα με ενδιαφέρουν τα αθλητικά). Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, με μια πρώτη εντύπωση είναι ότι με καλύπτει στα Ελληνικά κανάλια με το replay 7 ημερών, ταινίες 4 κανάλια συν τα συνηθισμένα για ντοκιμαντέρ. Από αθλητικά μόνο τα Eurosport παρακολουθώ. Δύο διαφορες ειδα με το ott της cosmote. Δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 3 συσκευές και πιο γρήγορη εναλλαγή καναλιών.

σκέφτομαι για αγορά αυτό το μοντέλο Panasonic TX32JS360E 32". το θέλω για να βλέπω Cosmote TV μέσο app. Γνωρίζει κάποιος άμα υποστηρίζει? να κατεβάσω το app και να βλέπω?
Αν είναι android tv την υποστηρίζει σίγουρα