Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για τον skyworth HY4415 ρωτησα που εγραψε ο φιλος πιο πανω
Στο 10 έχει μείνει πατάω αναβάθμιση και τίποτα δεν κάνει. Μήπως δεν έχει google tv εν τέλει και έχει το καινούριο android tv home? Μπορεί να στείλει κάποιος μια φωτογραφία?

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να συνδεθώ στη σελίδα του cosmotetvott και παίρνω αυτό το error, έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

View attachment 218286
Καλησπέρα, έχει βρει λ΄ύση κάποιος στο παρακάτω. Από τέλος Ιουλιου δεν έχω μπει στην εφαρμογή της Cosmote! Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα, έχει βρει λ΄ύση κάποιος στο παρακάτω. Από τέλος Ιουλιου δεν έχω μπει στην εφαρμογή της Cosmote! Ευχαριστώ!!
Πάρε κάνα τηλ στην εξυπηρέτηση, μπορεί να κολλησε το id

Εκκαθάριση ιστορικού και κρυφής μνήμης. Λογικά μιλάμε για chrome που κάνει σχέδια οπότε αν δεν φτιάξει με αυτό θα συναντούσα να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον browser (Microsoft edge ή Mozilla Firefox)

• Like
Reactions: kostthem
Μήπως μπορεί κάποιος τελικά να στείλει μια φωτογραφία με την έκδοση του android στον skyworth και το google tv home? Εμένα δε μου έχει έρθει και σκέφτομαι να ζητήσω αντικατάσταση

Καλησπέρα. Έχω ορίσει cosmote id το κινητό μου και μπαίνω με 4ψηφιο κωδικό που λαμβάνω με sms. Σε android box δουλεύει μια χαρά. Σε τηλεόραση LG δεν λειτουργεί αυτό. Μου ζητάει ταυτόχρονα κωδικό και password. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μπω με κινητό και το 4ψηφιο κωδικό. Το QR και το email δεν δουλεύει!

Καλησπέρα. Έχω ορίσει cosmote id το κινητό μου και μπαίνω με 4ψηφιο κωδικό που λαμβάνω με sms. Σε android box δουλεύει μια χαρά. Σε τηλεόραση LG δεν λειτουργεί αυτό. Μου ζητάει ταυτόχρονα κωδικό και password. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μπω με κινητό και το 4ψηφιο κωδικό. Το QR και το email δεν δουλεύει!
Επαναφορά κωδικών κάνε και βάλε τους καινούριους κωδικούς που δεν θυμάσαι

Επαναφορά κωδικών κάνε και βάλε τους καινούριους κωδικούς που δεν θυμάσαι
Μα τους θυμάμαι τους κωδικούς. Απλά η γυναίκα μου όταν έφτιαξε το cosmote id όρισε να μπαίνει με κινητό!

Μα τους θυμάμαι τους κωδικούς. Απλά η γυναίκα μου όταν έφτιαξε το cosmote id όρισε να μπαίνει με κινητό!
Ωχ τότε πρέπει να καλέσεις στο 13888 να κάνουν μια επαναφορά του id για να μπει με κωδικούς

Μήπως δεν έχει google tv εν τέλει και έχει το καινούριο android tv home?
Αυτό είναι, δεν είναι κάποια αναβάθμιση της cosmote γιαυτό μένει στην έκδοση 10.
Κάνε την αναβάθμιση από το play store, κάποια εφαρμογή της Google είναι

Αυτό είναι, δεν είναι κάποια αναβάθμιση της cosmote γιαυτό μένει στην έκδοση 10.
Κάνε την αναβάθμιση από το play store, κάποια εφαρμογή της Google είναι
Έχω κάνει εννοείται και στο android tv home και σε όλα

Αυτό χωρίς το tab discover..είναι νεα έκδοση android tv που προσομοιάζει με google tv ..το discover δεν εμφανίζεται καθώς δεν υπάρχουν συμφωνίες με παρόχους κ google .οι περισσότερες συσκευές θα αναβαθμιστούν σε αυτό το ui είναι region update που στην χώρα μας αργησε υπερβολικά συγκριτικά με το λανσάρισμα του

Είπα και εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για κανονικό google tv ui τόσο καιρό. Επειδή έχω και το Chromecast with google tv θα ήθελα να μπει και στις άλλες συσκευές το google tv για αυτό ρωτούσα.

Εχω πρόβλημα με την εφαρμογη της cosmote tv σε boxακι. Ενω μπαινω κανονικα με κωδικους κ προφιλ δεν παιζει κανενα κανάλι, μου βγαζει network error για καποιο λογο, ενω EON και YouTube παιζουν κανονικά.

Εχω πρόβλημα με την εφαρμογη της cosmote tv σε boxακι. Ενω μπαινω κανονικα με κωδικους κ προφιλ δεν παιζει κανενα κανάλι, μου βγαζει network error για καποιο λογο, ενω EON και YouTube παιζουν κανονικά.
Cache clear και force stop να κάνεις.

• Like
Reactions: nkats
Πρόβλημα από την εφαρμογή, χρειάζεται άμεσα update!!!!

• Like
Reactions: nkats