Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τα έχουμε γράψει πολλες φορές. Με δορυφορικό βλέπουμε ταυτόχρονα 2 συσκευές δορυφόρος συν οττ εφαρμογή.
Με συν 5 ευρώ βλέπουμε σε 2 ακόμα οττ συσκευές.

Στο οττ έχουμε δωρεάν 3 ταυτόχρονες συσκευές 2 αθλητικά.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς γίνεται 2 συσκευές δορυφόρο? Με 2 αποκωδικοποιητές?
Εγώ έχω δορυφορικό κ πέραν από το δορυφορικό βλέπω σε άλλη μια τηλεόραση μέσω app.
Όταν πάω να δω κ σε 2η τηλεόραση μέσω app μου βγάζει το μήνυμα με τον αριθμό των συσκευών, να κλείσω δηλ. την προηγούμενη

• Like
Reactions: Midnight
Ρε παιδιά τι έχει πάθει η εφαρμογή της Cosmote και εμφανίζει έτσι τα κανάλια Novasports που δείχνουν τώρα live αγώνες των προκριματικών;
Δείτε το prime , έτσι είναι τα τα 1,2,3,4 κλπ ενώ το start δείχνει κανονικά! Μιλάω για την εφαρμογή σε τηλεοράσεις LG αν και φαντάζομαι δε γίνεται να φταίει η εφαρμογή αν ένα κανάλι παίζει κανονικά και κάποια άλλα όχι!

IMG_3072.jpeg

image.jpg

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρε παιδιά τι έχει πάθει η εφαρμογή της Cosmote και εμφανίζει έτσι τα κανάλια Novasports που δείχνουν τώρα live αγώνες των προκριματικών;
Δείτε το prime , έτσι είναι τα τα 1,2,3,4 κλπ ενώ το start δείχνει κανονικά! Μιλάω για την εφαρμογή σε τηλεοράσεις LG αν και φαντάζομαι δε γίνεται να φταίει η εφαρμογή αν ένα κανάλι παίζει κανονικά και κάποια άλλα όχι!

View attachment 238570

View attachment 238571
Κάτι παίζει στη δίκη σου περίπτωση. Μια χαρά δείχνει από 23:00 που βλέπω την εθνική.

• Like
Κάτι παίζει στη δίκη σου περίπτωση. Μια χαρά δείχνει από 23:00 που βλέπω την εθνική.
Σε εφαρμογή LG αναφέρεσαι;
Τι να παίζει δηλαδή στη δική μου περίπτωση όταν τα κανάλια Cosmote Sports δείχνουν κανονικά ενώ το πρόβλημα εμφανίζεται στα
Novasports που δείχνουν προκριματικούς;
Στην εφαρμογή του iPhone μια χαρά παίζουν βλέπω!

Τι να παίζει δηλαδή στη δική μου περίπτωση όταν τα κανάλια Cosmote Sports δείχνουν κανονικά ενώ το πρόβλημα εμφανίζεται στα
Όχι, στην εφαρμογή για Android. Δεν έχει Android η lg, ε?

Σε lg είδα την εθνική και η εικόνα ήταν κανονική μέσω της εφαρμογής.

• Like
Το ίδιο ακριβώς ανάφερα και εγώ προς 2 ημέρες στο νήμα "ποιοτητα εικόνας"... Και εγω μέσω εφαρμογής σε lg... Αρκετά κανάλια της nova με τρελό zoom και τον ίδιο αγώνα να τον δείχνει το "λεπτό προς λεπτό", στο novasports prime νομίζω, κανονικότατα!! Μαλλον η lg μας κάνει κάποια πλάκα.. Άσε που στο δορυφορικό η ποιοτητα σήματος και η ένταση σήματος στη συχνότητα που εκπέμπουν τα περισσότερα κανάλια της nova (11842 mhz ή 12053mhz δεν θυμάμαι ακριβώς ) είναι τραγικά χαμηλότερη από το 90%-95% που έχουν οι συχνότητες των αθλητικών του οτε.

Πώς γίνεται 2 συσκευές δορυφόρο? Με 2 αποκωδικοποιητές?
Εγώ έχω δορυφορικό κ πέραν από το δορυφορικό βλέπω σε άλλη μια τηλεόραση μέσω app.
Όταν πάω να δω κ σε 2η τηλεόραση μέσω app μου βγάζει το μήνυμα με τον αριθμό των συσκευών, να κλείσω δηλ. την προηγούμενη
Θελει το πακετο με τα 5 ευρω και βλεπεις κανονικα σε 1 δορυφορο + 3 συσκευες ΟΤΤ δηλαδη 4 ταυτοχρονες θεασεις. Και 3 ταυτοχονες αθλητικο περιεχομενο.

Εμενα στην Lg εφαρμογη στο replay τρωει κολλήματα ενω σε ζωντανή ροη δεν εχει θεμα

Αν καταργήσω τον δορυφόρο και βάλω πακέτο streaming, θα έχω δωρεάν το πακέτο των επιπλέον συσκευών?
Με το πακέτο streaming έχεις 3 ταυτόχρονες θεάσεις εκ των οποίων 2. Το πακέτο των επιπλέον συσκευών αφορά τους δορυφορικούς

• Like
Reactions: gorath
Αν καταργήσω τον δορυφόρο και βάλω πακέτο streaming, θα έχω δωρεάν το πακέτο των επιπλέον συσκευών?
Με το ΟΤΤ εχεις 3 δωρεαν ταυτοχρονες συσκευες 2 αθλητικα
Με το δορυφορο εχεις 2 δωρεαν ταυτοχρονες συσκευες αλλα μπορεις με +5 ευρω να τις κανεις 4. +1 παραπανω δηλαδη απο το ΟΤΤ. Και 3 αθλητικα απο 2 στο ΟΤΤ ταυτοχρονα.

Το ίδιο ακριβώς ανάφερα και εγώ προς 2 ημέρες στο νήμα "ποιοτητα εικόνας"... Και εγω μέσω εφαρμογής σε lg... Αρκετά κανάλια της nova με τρελό zoom και τον ίδιο αγώνα να τον δείχνει το "λεπτό προς λεπτό", στο novasports prime νομίζω, κανονικότατα!! Μαλλον η lg μας κάνει κάποια πλάκα.. Άσε που στο δορυφορικό η ποιοτητα σήματος και η ένταση σήματος στη συχνότητα που εκπέμπουν τα περισσότερα κανάλια της nova (11842 mhz ή 12053mhz δεν θυμάμαι ακριβώς ) είναι τραγικά χαμηλότερη από το 90%-95% που έχουν οι συχνότητες των αθλητικών του οτε.
Στο δορυφορικο η ποιοτητα και η ενταση σηματοϛ, απο οσο ξερω, εχουν να κανουν με τη ληψη, δηλαδη την εγκατασταση του πιατου ακομα και την καλωδιωση. Περα απο αυτο επειδη για πολλα χρονια, μεχρι να κοψω προσφατα την ΕΟΝ, ειχα και τα 2 η εικονα στο δορυφορικο τηϛ NOVA ειναι αισθητα καλυτερη απο αυτη τηϛ cosmote κατα γενικη παραδοχη. Για την εφαρμογη σε lg θα το κοιταξω το ΣΚ που θα εχει πολλουϛ αγωνεϛ.

Εβαλα τωρα απο περιεργεια να δω. Κανενα απολυτωϛ προβλημα. Αυτο που παρατηρησα ειναι τραγικα αργοι χρονοι φορτωσηϛ και εναλλαγηϛ καναλιων.

Ναι αυτό είναι ένα θέμα.
Εάν δεν διορθωθεί θα επαναφέρω το box,αν και δεν το γουστάρω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: thiseas