Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ertflix ανέφερα γιατί δεν έχει εφαρμογή η cosmote, ertflix έχει και για Apple TV και εκεί έκανα σύγκριση
21 δευτερόλεπτα για τα παραπάνω στην lg
Το point μου είναι ότι στον μέτριο επεξεργαστή της 2023 Android TCL ανοίγουν και τα 2 σχεδόν απευθείας, τα 20 δευτερόλεπτα που κάνει το Ertflix στο shield σου που είναι πολύ δυνατότερη Android συσκευή δεν είναι σωστό, κάτι πάει λάθος στη δική σου περίπτωση, οι εφαρμογές και οι δυο είναι μια χαρά.

LG και Samsung δεν ξέρω και δεν ασχολούμαι γιατί δεν έχουν android αλλά τις δίκες τους custom βλακείες OS η κάθε μια

Για ertflix, 30 δευτερόλεπτα στην tcl της υπογραφής μου και 15 στην lg. Το δίκτυο είναι το ίδιο που είναι συνδεδεμένες όλες οι συσκευές.

• Like
Reactions: kostthem
Ας υποθέσουμε πως η εικόνα είναι ίδια (συνήθως δεν είναι, οι decoders είναι διαφορετικοί). Το tvOS είναι πολύ μπροστά από το Google TV. Apple TV πενταετίας κάνει εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών πολύ γρηγορότερα από τη Sony TV μου (που είναι και λίγο πιο καινούργια). Αναφέρομαι σε x4 και x5, όχι σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Επίσης, Cinobo app, ακριβώς στο ίδιο δίκτυο, συνήθως (όχι πάντα όμως) στο Google TV app ξεκινάει αναπαραγωγή SD και θέλει ή παύση ή ένα κλικ πίσω για να "δώσει" HD. Στο Apple TV, άμεσα και πιο γρήγορα HD από την πρώτη έκδοση.

Όλες οι εφαρμογές (Netflix, HBO, Disney, Prime, Ertflix, YouTube, Apple TV) ανοίγουν πολύ γρηγορότερα. Πολύ όμως.

Επίσης by default δεν έχει διαφημίσεις στο UI.

Δεν είναι μόνο η εικόνα, είναι και η QoL εμπειρία.

Μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι των OS wars, I am too old for these s...., απλά ήθελα να αναφέρω παραδείγματα όπου το "η εικόνα είναι ίδια" δεν ισούται με το "η εμπειρία είναι ίδια".

• Like
Reactions: sgypnos
Καθόλου άχρηστοι δεν είναι, πρώτον ο πωλητής ότι και να του πείτε δεν έχει νόημα και δεύτερον πόσοι έχουν Apple TV συσκευή στην Ελλάδα, ένα TV box που κάνει 250 ευρώ (!!!!); Πολύ απλά δεν αξίζει να σπαταλήσουν χρήματα να κανουν develop μια εφαρμογή γι' αυτό για ελάχιστους σε σχέση με τον αριθμό όλων των συνδρομητών τους χρήστες
δηλαδή ertflix που έχει και tvOS είναι οι βλάκες και cosmote οι έξυπνοι; επίσης όλες οι χώρες που υπάρχει το magenta tv υπάρχει και σε tvOS. και εκεί βλάκες; ΟΧΙ απλά σέβονται ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτές!

παρεπιπτόντως αν έχεις iOS app, core code για tvOS μένει 99% το ίδιο, απλά φτιάχνεις user interface για μεγάλη εικόνα και μετατροπή του coding αντί για touch screen σε τηλεχειριστήριο. οπότε ΔΕΝ είναι θέμα τα λεφτά για το φτιάξουν... τώρα που έχει γίνει magenta tv και υπάρχει ετοιμο app ποια ειναι η δικαιολογία;

Εκτός κι αν αλλάξει ριζικά η εφαρμογή πχ σε magenta. Οπότε και δε θα ασχοληθούν για tvOS.
Θα φανεί μέχρι το φθινόπωρο λογικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk