Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το ζητούμενο είναι να μπορούν οι συνδρομητές ΕΟΝ και Cosmote TV να μπορούν να βλέπουν όλα τα αθλητικά κανάλια που διαθέτουν οι δύο πλατφόρμες (πλην Eurosport και άλλων διεθνών καναλιών). Αν μπορούν, λίγο με νοιάζουν τα rebrandings. Αν με τις μετονομασίες έχουμε κανάλια με αθλητικά να βγαίνουν εκτός συμφωνίας, τότε θα έχουμε ένα σοβαρό πισωγύρισμα και για τους πελάτες και για τις πλατφόρμες.

Σε κάθε περίπτωση, όντως δεν ήταν τυχαία η επιλογή των καναλιών που μετέδωσαν τους αγώνες χθες.
+1
Ας τα ονομάσουν και τηλεβόας sports 12, 13, 14, λίγο με νοιάζει, αρκεί να μην χρεώνουν παραπάνω ή να θέλει άλλη πλατφόρμα και άλλη συνδρομή σαν τον αλαφούζο

Το ότι και τα δύο κάνουν τη βασική δουλειά του streaming δεν σημαίνει ότι προσφέρουν ακριβώς την ίδια εμπειρία.
Η δική μου χρήση είναι η τηλεόραση να κάνει playback, εφόσον παίζει άψογα Cosmote TV, ertflix (ο φίλος έχει προφανώς θέμα η τηλεόρασή του με τα 30 δευτερόλεπτα και όχι η εφαρμογή) και παίζει και βαριά αρχεία 4K Dolby vision στα 30-60Mbps+ μέσω SMB LAN χωρίς κολλήματα, γιατί να είμαι στο 2010 με επιπλέον συσκευή αποκωδικοποιητή και HDMI ενώ δεν τη χρειάζομαι; Εξάλλου και να έπαιρνα κάτι εξωτερικό με μεγαλύτερη δύναμη, δεν θα έπαιρνα Apple με όλα τα κουσούρια του κλειστού OS της αλλά κάτι πιο ισχυρό Android

Αναλύθηκε το θέμα αρκετά πιστεύω, εξάλλου εγώ λέω γιατί πιθανώς δεν ασχολείται η cosmote, και να βγάλει δεν με επηρεάζει κάπου

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ενα αλλο εντυπωσιακο ειναι οτι οι αγωνες της La Liga μεταδιδονται μεν Live απο τα καναλια της Cosmote αλλα δεν υπαρχει ουτε καποια εκπομπη ουτε επισης μεταδιδονται μαγνητοσκοπημενα ματς κατα τη διαρκεια της βδομαδας.

Μάλλον έτσι θα είναι η συμφωνία.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk