Νέα Διαχειριστική Ομάδα του Avclub

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Γενική Διαχείρηση

Γενικός Διαχειριστής:Magellan

Αναπληρωτής Γενικός Διαχειριστής: Billy the Kid

Super Moderators

Πολυκάναλος :mr rebelos

Δικάναλος : Μagellan

Εικόνα: JL

Μουσική, Ταινίες :Σπύρος Σούρλας

Φωτογραφία :Billy the Kid

Ειδικές Κατηγορίες: Δημήτρης Δημητρακούδης

Εκτός: kblachos

Διαχειριστές

Πολυκάναλος:kblachos

Προβολείς: Γ.Xατζηγεωργίου

Τηλεοράσεις: czoun

Δορυφορικά: kblachos, Φίλιππος Φ.

Δικάναλος : Sonus, Guybrush, tmjuju

DIY:Κωνσταντίνος Τυροβολάς

Ταινίες:airb, superfly

Μουσική:Skakinen,Supersonic

Φωτογραφία:cacau, AlexTheodin

Gadgets: airb,JohnBougiou,Παντελης, Γ.Κυριακαράκος.

ΗomeTheater PC : Αυγερινός Παπαδάκης, Portioli

Media Players: onlineN, vadergr

Apple corner : Νίκος,Μιχάλης Κορ

Μικρές Αγγελίες:mr rebelos, jim...

Cafe: N.Πετειναράκης, superfly, jim...

Ταξίδια: Γ.Κυριακαράκος

Admins:

Tzimisce, tmjuju ,Δ.Δημητρακούδης, Γ.Κυριακαράκος

Last edited:
ε καλά . Αφου σβήστηκε αμέσως η αλήθεια , ας γίνω κι εγώ υποκριτής μια και ως στάση εκτιμάται ιδιαίτερα απ' ότι φαίνεται . Συγχαρητηρια και σιδεροκέφαλοι λοιπόν . Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τιμήσετε τον ρόλο σας και το αξίωμα που σας ανατέθηκε .

Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα του Avclub

ε καλά . Αφου σβήστηκε αμέσως η αλήθεια , ας γίνω κι εγώ υποκριτής μια και ως στάση εκτιμάται ιδιαίτερα απ' ότι φαίνεται . Συγχαρητηρια και σιδεροκέφαλοι λοιπόν . Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τιμήσετε τον ρόλο σας και το αξίωμα που σας ανατέθηκε .

Αφού εκ μέρους της ΔΟ σε ευχαριστήσω, έχω να πώ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, η υποκρισία απο μέρους μας όπως και η ανοχή σε μέλη που διατηρούν διπλούς λογαριασμούς πρέπει να σταματήσει.
Όπως και τα μπαναρίσματα για "ψύλλου πήδημα" που πολύ ορθά πράτεις και μας υπενθυμίζεις και που υποθέτω πως γνωρίζεις καλά.
Καλή συνέχεια! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα του Avclub

Αφού εκ μέρους της ΔΟ σε ευχαριστήσω, έχω να πώ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, η υποκρισία απο μέρους μας όπως και η ανοχή σε μέλη που διατηρούν διπλούς λογαριασμούς πρέπει να σταματήσει.

Η επιλογή δική σας . Εχετε το μαχαίρι , κάντε ό,τι καταλαβαίνετε ως αρμόδιοι διαχειριστές .

Όπως και τα μπαναρίσματα για "ψύλλου πήδημα" που πολύ ορθά πράτεις και μας υπενθυμίζεις και που υποθέτω πως γνωρίζεις καλά.
Καλή συνέχεια! :ernaehrung004:

και πάλι καλή επιτυχία στο έργο σας .

Καλή αρχή και σιδεροκέφαλοι παίδες.:ernaehrung004:

Πανάξιο δίδυμο με ήθος και ιστορία στο τιμόνι, καθώς και ικανότατη σύνθεση διαχειριστικής ομάδας από πίσω να ακολουθεί!

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο έργο σας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για την κοινωνία και τη χώρα οι τριγμοί των οποίων περνούν αναπόφευκτα και στο φόρουμ.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς σας φαίνεται από το πολύ καλό επίπεδο του AV club !

Μπράβο και από μένα !!

Re: Απάντηση: Νέα Διαχειριστική Ομάδα του Avclub

Καλη δυναμη σε ολους και απο εμενα..Νομιζω οτι θα χρειαστει,μιας και τετοιες εποχες η ΔΟ εχει πολυ περισσοτερα να διαχειριστει απο ενα forum.