Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Μην τον ακούς αυτόν . Βασικά λειτουργούμε ως κομμούνα από τότε που ο ιδιοκτήτης του φόρουμ , μπήκε φυλακή ως ιδρυτικό μέλος της επαναστατικής οργάνωσης "Η σέχτα του Ηχου" , η οποία αποσπάστηκε από την ευρύτερη οργάνωση των "Καταστασιακών των προβολέων" .

Τα μέλη της κομμούνας συγκροτούν γεωγραφικές ομάδες ( ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους ) . Εκεί ψηφίζουν τους αντιπροσωπους κάθε γεωγραφικής περιοχής , οι οποίοι συγκεντρώνονται μια φορά τον μήνα στην γιάφκα "Ο μερακλής χαιεντάς" και εκλέγουν μεταξύ τους κρυφό διοικητικό συμβούλιο . Τις οδηγίες και τις αποφάσεις τους τις στέλνουν με κωδικοποιημένο τρόπο σε εναν server στην Κούβα και από κει τις παίρνω εγώ με ταχυδρομικό περιστέρι κάθε δεύτερη Τρίτη στους ζυγούς μήνες και κάθε πρωτη Πέμπτη στους μονούς μήνες . Ο κώδικας αλλάζει κάθε τρίτη Τετάρτη της δεύτερης βδομάδας στους μονούς μήνες και κάθε δεύτερο Σάββατο - εκτός αν πέσει ψυχοσάββατο ή αργία- της τρίτης βδομάδας των ζυγών μηνών .

ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ !!!
Μπα σε καλό σας απογευματιάτικα !!! :ernaehrung004::ernaehrung004:

Τα μέλη της κομμούνας συγκροτούν γεωγραφικές ομάδες ( ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους ) . Εκεί ψηφίζουν τους αντιπροσωπους κάθε γεωγραφικής περιοχής , οι οποίοι συγκεντρώνονται μια φορά τον μήνα στην γιάφκα "Ο μερακλής χαιεντάς" και εκλέγουν μεταξύ τους κρυφό διοικητικό συμβούλιο .

Και επειδή στη κουμμούνα του Ιονίου είναι ένας μόνος και ταλαίπωρος, εκλέγεται με 100% των ψήφων...:2thumb22sup::fahne90:

ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ !!!
Πραγματικά πετυχημένο, από τα καλύτερα ίσως που έχω δει όχι μόνο του συγκεκριμένου αλλά γενικά λίγοι είναι οι διαχειριστές που μπορούν να κάνουν τόσο καλή πλάκα.
Ιδιοκτήτης του φόρουμ είναι το Σωματείο το οποίο έχει Δ.Σ. Το Δ.Σ. ορίζει τη Γενική Διαχείριση ως Προισταμένη Αρχή του φόρουμ. Η Γ.Δ. επικουρείται στο έργο της από τους s.m. και τους moderators όσον αφορά την ορατή λειτουργία (συντονισμός θεμάτων, μετακινήσεις νημάτων σε κατάλληλες θεματικές ενότητες, πειθαρχικές διαδικασίες βάσει του Κανονισμού λειτουργίας κ.λ.π.) και τους admins που ασχολούνται με το τεχνικό κομμάτι του φόρουμ μη εμφανές στους χρήστες. Admins, s.m. και mods είναι υφιστάμενοι ιεραρχικά της Γ.Δ.

Δεν μπορώ να στα πω πιο απλά.
Νομίζω τα εξήγησες όλα, ο φίλος δηλαδή πιο πάνω με το άριστο χιούμορ είναι ο "προϊστάμενος" ας πούμε εδώ στο forum (παρότι όλους τους βάζει το ΔΣ), ενώ κατάλαβα και τις αρμοδιότητες των υπόλοιπων.

Ευχαριστώ πολύ δεν ήταν δύσκολο τελικά απλά δεν τα πάω καλά με τέτοια πράγματα και δυσκολεύτηκα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Πραγματικά πετυχημένο, από τα καλύτερα ίσως που έχω πετύχει όχι μόνο του συγκεκριμένου αλλά γενικά της Δ.Ο.

Νομίζω τα εξήγησες όλα, ο φίλος δηλαδή πιο πάνω με το πολύ καλό χιούμορ είναι ο "προϊστάμενος" ας πούμε εδώ στο forum (παρότι όλους τους βάζει το ΔΣ), ενώ κατάλαβα και τις αρμοδιότητες των υπόλοιπων.

Ευχαριστώ πολύ δεν ήταν δύσκολο τελικά απλά δεν τα πάω καλά με τέτοια πράγματα και δυσκολεύτηκα.

Και επειδή είμαι και της μουσικής , βάζω ένα στίχο των πάλαι ποτέ ενδόξων 10cc , που με εκφράζει απόλυτα

I wanna be a boss
I wanna be a big boss
I wanna boss the world around
I wanna be the biggest boss that ever bossed the world around

Ναι το έχω δει και σε υπογραφές διαχειριστών σε άλλα forum , είναι μεγάλο hit.

(Εν αντίθεση με το κατεστημένο των boards / chairmen)

Να προσφέρω και εγώ κάτι τις

I'm bored

I'm the chairman of the bored,
I'm a lengthy monologue
I'm livin' like a dog

I'm bored

Μην τον ακούς αυτόν . Βασικά λειτουργούμε ως κομμούνα από τότε που ο ιδιοκτήτης του φόρουμ , μπήκε φυλακή ως ιδρυτικό μέλος της επαναστατικής οργάνωσης "Η σέχτα του Ηχου" , η οποία αποσπάστηκε από την ευρύτερη οργάνωση των "Καταστασιακών των προβολέων" .

Τα μέλη της κομμούνας συγκροτούν γεωγραφικές ομάδες ( ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους ) . Εκεί ψηφίζουν τους αντιπροσωπους κάθε γεωγραφικής περιοχής , οι οποίοι συγκεντρώνονται μια φορά τον μήνα στην γιάφκα "Ο μερακλής χαιεντάς" και εκλέγουν μεταξύ τους κρυφό διοικητικό συμβούλιο . Τις οδηγίες και τις αποφάσεις τους τις στέλνουν με κωδικοποιημένο τρόπο σε εναν server στην Κούβα και από κει τις παίρνω εγώ με ταχυδρομικό περιστέρι κάθε δεύτερη Τρίτη στους ζυγούς μήνες και κάθε πρωτη Πέμπτη στους μονούς μήνες . Ο κώδικας αλλάζει κάθε τρίτη Τετάρτη της δεύτερης βδομάδας στους μονούς μήνες και κάθε δεύτερο Σάββατο - εκτός αν πέσει ψυχοσάββατο ή αργία- της τρίτης βδομάδας των ζυγών μηνών .

Δεν έχει ματα-ξανα-γίνει τέτοιο κείμενο εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worshippy::worshippy::worshippy:
Παρακαλώ να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην "Βίβλο του forum" και πάραυτα η ΔΟ να εξηγήσει στο μέλος blizard (αλλά και κάθε άλλον ...ενδιαφερόμενο!) τι εστί "Βίβλος του forum" !
Αλλά γιατρέ μου (φίλοι μου Σπύρο * Πάνο) please ΣΩΣΤΕ ΜΕ, μετά την βαθεία ανάγνωση και πλήρη εμπέδωση του ανωτέρω μοναδικού κειμένου, πονάνε τα σαγόνια μου πονάνε τα πνευμόνια μου πονάει ολόκληρη η ...σπληναντεροσηκωταριά μου από τα γέλια...........
Γιατροί μου είμαι σοβαρά???????

Θα ζήσω??????????????????????????????
.
.
.
??????????????????????????????????????

Μήν τον μπερδεύετε άλλο τον άνθρωπο.

Το ΔΣ εκλέγει μόνον τον ΑΓΔ.
Ο ΓΔ εκλέγεται απο τα απλά μέλη τα οποία έχουν δικαίωμα να τον μπανάρουν. Ο ΑΓΔ δεν μπανάρεται διότι οι admins δεν μπόρεσαν να ενεργοποίησουν την ανάλογη εντολή στην πλατφόρμα επειδή εκείνη την περίοδο ήταν όλοι τους μπαναρισμένοι απο τον ΓΔ.
Οι SM αποτελούνται απο τα απλά μέλη και επιλέγονται με αλφαβητική σειρά. Η διάρκεια της θητείας τους είναι 17 χρόνια.
Οι Διαχειριστές είναι πρώην admins οι οποίοι εξέπεσαν του αξιώματός τους λόγω επανειλημμένων λαθών στην λειτουργία της πλατφόρμας.
Η ΣΟ αποτελείται απο πρώην ΓΔ σέ άλλα μή συναφή φόρα.
Οι admins τοποθετούνται στη θέση αυτή από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Δεν έχει ματα-ξανα-γίνει τέτοιο κείμενο εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worshippy::worshippy::worshippy:
Παρακαλώ να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην "Βίβλο του forum" και πάραυτα η ΔΟ να εξηγήσει στο μέλος blizard (αλλά και κάθε άλλον ...ενδιαφερόμενο!) τι εστί "Βίβλος του forum" !
Πραγματικά, το παραδέχτηκα και εγώ ότι το κείμενο του "προϊσταμένου" μας είναι το κάτι άλλο ... ένας οργασμός λέξεων , σαν να αναπηδάει ένα γλυπτό νοημάτων που δίνει τροφή στον εγκέφαλο και προκαλεί το γέλιο απαντώντας και σατιρίζοντας με τρόπο εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα ωμό που μόνο με στιγμές από Μonty-Pythons θα μπορούσα τώρα να παρομοιάσω.

Γιαυτό τα αυθόρμητα γέλια αλλά και οι προσπάθειες συμπληρώματος που κάνουμε δεν χτυπάνε άσχημα ... απλά φοβάμαι μήπως το παρακάνουμε και παρεξηγηθεί , δεν μπορούμε εύκολα να το ακολουθήσουμε.

Last edited:

Πραγματικά, είναι το κάτι άλλο ... ένας οργασμός λέξεων , σαν να αναπηδάει ένα γλυπτό νοημάτων που δίνει τροφή στον εγκέφαλο και προκαλεί το γέλιο απαντώντας και σατιρίζοντας με τρόπο εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα ωμό που μόνο με στιγμές από Μonty-Pythons θα μπορούσα τώρα να παρομοιάσω.

Ι Know, I know, I guessed.
Θέλει να γίνει Λυμπερόπουλος στη θέση του Λυμπερόπουλου :music-smiley-005::music-smiley-005:

Ι Know, I know, I guessed.
Θέλει να γίνει Λυμπερόπουλος στη θέση του Λυμπερόπουλου :music-smiley-005::music-smiley-005:

Δε γίνεται Κάλλη μου αυτό που λες...

Πρέπει να είναι και κρυφοαεκτζής..............:Banane0::2thumb22sup:

ο ρόλος του παρόντος thread είναι καθαρά ενημερωτικός.
Κάθε άλλη συζήτηση δεν προσφέρει τίποτα.
Κλειδώνει και ενδέχεται τα off-topic να διαγραφούν.

Status
Not open for further replies.