Νεα εγκατασταση gibertini op125.

δηλ. Αντωνη μου λες οτι οσο παει δεξια το τοξο (19,2->16->13->9) πρεπει να κατεβαινει λιγο η βαση Lnb?
στο προγραμμα δειχνει οτι πρεπει να ανεβαινει...
κατα 1εκ. ο 16,
2,2εκ ο 13 και
4εκ ο 9 σε σχεση παντα με τον 19,2...

Attachments

• multifeed.jpg
    multifeed.jpg
    30.9 KB · Views: 104
Καλησπερα.παιδια εχω ενα προβλημα που ειτε ειναι προβλημα δεκτη (DM800 HD) ειτε προβλημα diseq .Λοιπον εχω τεσσσερις δορυφόρους με δυο πιατα.Ενα OP125L
κεντρο 28.2(mti high line)diseq B
26(iverto black ultra) diseq C
19,2(mti high line) diseq D

και ενα 80αρι στους 39(mti universal παλιο)diseq A.
Χτες εκανα αντικαταταση lnb στον 19,2 οπου του εβαλα το mti.Κατεβηκα κατω στον δεκτη και εκανα ληψη μονο του 19,2 για τους αλλους το σημα πεσμενο ,απο τις δυο ενδειξεις του δεκτη μονο το SNR σημα τα αλλα μηδενικο tuner failed.Υπεθεσα λοιπον οτι φταιει ο καιρος λογω χιονοπτωσεως .Σημερα λοιπον τοποθετω στα παραπανω σημεια θεσεων diseq ABCD τα Lnb .Κατεβαινω λοιπον κατω και κανω ληψη αρχικα 19,2- 26-39.Στους 28,2 τιποτα .Μολις αλλαζω καποια καναλια και διαφορετικους δορυφορους εχασα τον 39 και 26 και εμεινε μονο ο 19,2.Παντα ειχα την ενδειξη δεκτη tuner failed αν και εκανα επανακινησεις αλλα τιποτα.Πιστευω οτι κατι γινεται με το diseq αρχικα μαρκας digiality .Εσεις τι πιστευετε και αν εχετε diseq 4.1 που λειτουργει απροβληματιστα πεστε μου γιατι δεν θελω να μπως σε λυσεις actuator,positioner και polarmount τα οποια θα μου στοιχισουν κανα 150αρι.

δηλ. Αντωνη μου λες οτι οσο παει δεξια το τοξο (19,2->16->13->9) πρεπει να κατεβαινει λιγο η βαση Lnb?
στο προγραμμα δειχνει οτι πρεπει να ανεβαινει...
κατα 1εκ. ο 16,
2,2εκ ο 13 και
4εκ ο 9 σε σχεση παντα με τον 19,2...
Καλησπερα soulkeeper, και γω κατω στο νησι εχω το ιδιο πιατο και ειμαστε και διπλα σχετικα (Αμοργος) οποτε οτι θελεις για αναφορες ληψεως ρωτησε με.
Μπακαλιστικα τωρα απο οτι θυμαμαι το LNB για hotbird πρεπει να κοιταει ελαφρως προς τα πανω σε σχεση με του Astra (εχω και την ιδια βαση).
Ακομα εγω εχω βαλει και ενα ματι στις 26 μοιρες, εχει καποια καναλια (και HD) που αξιζουν και ειναι σχετικα ευκολη η ληψη του δορυφορου (σκεψου οτι εχω βαλει ενα Lnb Humax 10ετιας πιασμενο με ταινια στην βαση εδω και 3-4 χρονια και ακομα παιζει απροβληματιστα)

παιδια για το πιατο του θεματος....
επειδη μετακομισα κ δεν υπαρχει χωρος για να μπει με την βαση του (δαπεδου)..

υπαρχει χωρος μονο σε πλαινο τοιχο..αρα χρειαζομαι γωνιακη βαση...θα υπαρχει προβλημα λογω διαστασης (1.2 x 1.3) ?
περιοχη καλαματα...
Βγαζει η gibertini γωνιακη ή παω για αλλη?