νέα εγκατάσταση nova-forthnet

Επειδή κ εγώ το σκέφτομαι για το πακέτο αυτό, δλδ νόβα + 2play@forthnet....είμαι ήδη συνδρομητής της νόβα, θα μου αλλάξουν την κάρτα μου ;; Εξοπλισμό δεν χρειάζομαι. Ενώ σε ότι αφορά το 2play, θα φύγω από 2play@HOL, τι λέτε ;;

Δεν αλλάζεις την κάρτα της nova. Απλώς, κάνεις αίτηση στην forthnet ("αίτηση προνομίου" την ονομάζουν), και από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου στην forthnet θα τιμολογείσαι με έκπτωση 20% και στην nova. To πολύ-πολύ να χρειαστεί να ενημερώσεις κι εσύ τη nova (το κάνει η forthnet αυτό, απλά για να είσαι σίγουρος).

Η προσφορά σε κάθε περίπτωση συμφέρει, όμως θα πρέπει να διευκρινιστεί πρώτα ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος δέσμευσης του πελάτη από την υπογραφή νέου συμβολαίου "όλα σε ένα", ποιες οι ποινές καταγγελίας εντός του συμβατικού χρόνου αλλά και μετά την πάροδο αυτού.

Re: Απάντηση: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

Η προσφορά σε κάθε περίπτωση συμφέρει, όμως θα πρέπει να διευκρινιστεί πρώτα ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος δέσμευσης του πελάτη από την υπογραφή νέου συμβολαίου "όλα σε ένα", ποιες οι ποινές καταγγελίας εντός του συμβατικού χρόνου αλλά και μετά την πάροδο αυτού.

Η διάρκεια συμβολαίου (ΚΑΙ για τους δύο) είναι 1 χρόνος. Μετά την πάροδο του ενός έτους είσαι αποδεσμευμένος.

Έτσι και διακόψεις ΠΡΙΝ το πέρας του ενός έτους, πληρώνεις 100 ευρώ (γενικά και για τους δύο) και μετά πληρώνεις ό,τι γράφει η σύμβαση για κάθε έναν απο τους Forthnet και Nova.. δλδ. μπορεί να πάει και μέχρι 270 ευρώ (και για τους δύο) -bye-:grinning-smiley-043

Εγώ βρήκα κάρτα σκέτη στον Κωτσόβολο και έκανα το "προνόμιο" στις 31 Αυγούστου

Πήρα τηλέφωνο στο 13831 της forthnet κ μου είπαν ότι αν είμαι, που είμαι, ήδη συνδρομητής Νόβα, τότε απλά συμπληρώνω το χαρτί του -20%, εξοπλισμό, κάρτα κτλ, δεν αλλάζω. Επίσης, συμπληρώνω κ την αίτηση για το 2play@forthnet κ παίρνω τον εξοπλισμό κ φεύγω. Κάποια στιγμή εντός 20 περίπου ημερών, θα κόψουν για μία ημέρα το υπάρχον 2play κ θα με μεταφέρουν στο δικό τους. Εξοπλισμό δίνουν ένα ασύρματο router της thomson. Κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνω, αφού πληρώνω κανονικά 2play@hol και νόβα φουλ πακέτο.

Σήμερα υπέγραψα τα χαρτιά για το πακέτο αυτό στην forthnet του Πειραιά.
Μου έδωσαν ένα ασύρματο router Thomson TG585 κ μου είπαν σε περίπου 3 εβδομάδες θα είναι όλα οκ. Θα ειδοποιηθώ ανάλογα με sms στο κινητό μου, αν κ μπορώ να το ελέγχω κ μέσω της ιστοσελίδας τους. Στο νόβα δεν αλλάζω κάτι, απλά υπέγραψα το χαρτί για την μείωση της τιμής.

Ένα θετικό που βρίσκω εκτός των μειώσεων των τιμών στα πακέτα, είναι ότι η τηλεφωνία είναι κανονική, όχι ip τηλεφωνία όπως της hol. Οπότε θα έχω τηλ ακόμα κ όταν δεν έχω ρεύμα στο σπίτι.

Σήμερα υπέγραψα τα χαρτιά για το πακέτο αυτό στην forthnet του Πειραιά.
Μου έδωσαν ένα ασύρματο router Thomson TG585 κ μου είπαν σε περίπου 3 εβδομάδες θα είναι όλα οκ. Θα ειδοποιηθώ ανάλογα με sms στο κινητό μου, αν κ μπορώ να το ελέγχω κ μέσω της ιστοσελίδας τους. Στο νόβα δεν αλλάζω κάτι, απλά υπέγραψα το χαρτί για την μείωση της τιμής.

Έτσι ακριβώς. Μόνο, μην μπεις στον κόπο να δεις στο site της forthnet πριν περάσει περίπου μια εβδομάδα. Εγώ έκανα αίτηση στις 27/8 και τώρα στο site εμφανίζεται η πληροφορία, πως η εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η 22/9. Η nova βέβαια έχει ήδη ενεργοποιηθεί (δεν είχα ούτε nova πριν, έκανα ταυτόχρονα αίτηση και στις δύο υπηρεσίες).

Μαζέψαν αρκετό κόσμο. Κοίτα, αν το καλοσκεφτείς είναι η καλύτερη προσφορά που παίζει αυτή τη στιγμή, από όσες συνδυάζουν internet, tv & τηλεφωνία. Σε σχέση με Conn-xTV, Hol-tv είναι στα ίδια χρήματα περίπου, αλλά το πακέτο της nova είναι πολύ καλύτερο των iptv (αυτή την δεδομένη στιγμή). Και επιπλέον δεν επιβαρύνει την σύνδεση. Εγώ είχα conn-x tv και εκτός της τραγικής πτώσης της ταχύτητας συγχρονισμού (λίγο πάνω από 10mbps), δεν μπορούσα να κατεβάζω full όσο δούλευε η iptv.
Από την άλλη, η πιο οικονομική Οn, έτσι κι αλλιώς, μετά το στραπάτσο που έπαθε από τα κανάλια, έχει χάσει την προτίμηση του κοινού που ενδιαφέρεται και για την tv. Οπότε είναι λογικό να τραβήξει κόσμο η προσφορά.

Εγώ πάντως μόνο για αυτό που έκαναν με το card sharing (δηλαδή που με παράνομο τρόπο έκαναν snif τα πακέτα των συνδέσεων του κοσμάκη) δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω ποτέ Forthnet.

Επίσης μετά την τελευταία μεταχείρηση της ακατανόμαστης δεν υπάρχει περίπτωση να δουν από εμένα ευρώ τσακιστό. Ας είναι καλά το διαρκείας μου για την μπάλα.

Όπως και Vodafone δεν είχα και ούτε πρόκειται να βάλω (όταν γνωρίζω πως κάποτε έκαναν υποκλοπές τις γραμμές του κοσμάκη).

Όποιος άλλος θέλεις ας τους δίνει λεφτά, δημοκρατία έχουμε άλλωστε, έτσι δεν λέγεται αυτή η κατάσταση;

εγω ειχα Νοβα απο πριν. και χθες ενεργοποιηθηκε και η Fortnet στο σπιτι μου.2 play.

και εχω υπογραψει και το προνομιο της εκπτωσης εδω και 10 μερες περιπου.οποτε περιμενω να δω απο ποτε θα ισχυει η εκπτωση:smile:

Απάντηση: Re: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

εγω ειχα Νοβα απο πριν. και χθες ενεργοποιηθηκε και η Fortnet στο σπιτι μου.2 play.

και εχω υπογραψει και το προνομιο της εκπτωσης εδω και 10 μερες περιπου.οποτε περιμενω να δω απο ποτε θα ισχυει η εκπτωση:smile:

Αν θες γράψε εντυπώσεις από την forthnet...-bye-

μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα στη συνδεση του ιντερνετ ως τωρα...εγω την βλεπω ιδια με την hol...
εχω νοβα στο σπιτι μου, αλλα απο ιντερνετ ημουν στην Hol... οποτε ηταν λογικο να αλλαξω εταιρια και να παω στην Fortnet για να εχω κυριως εκπτωση στη Νοβα... απο 59.90 που ειναι η κανονικη τιμη,τωρα με την εκπτωση θα πληρωνω 46.80 για το Full πακετο...κατι ειναι και αυτο... ενω το πακετο με τα αθλητικα ειναι 40.40 λεπτα απο 50.50

:smile:

Απάντηση: Re: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα στη συνδεση του ιντερνετ ως τωρα...εγω την βλεπω ιδια με την hol...
εχω νοβα στο σπιτι μου, αλλα απο ιντερνετ ημουν στην Hol... οποτε ηταν λογικο να αλλαξω εταιρια και να παω στην Fortnet για να εχω κυριως εκπτωση στη Νοβα... απο 59.90 που ειναι η κανονικη τιμη,τωρα με την εκπτωση θα πληρωνω 46.80 για το Full πακετο...κατι ειναι και αυτο... ενω το πακετο με τα αθλητικα ειναι 40.40 λεπτα απο 50.50

:smile:

Ακριβώς το ίδιο σενάριο κ εγώ ! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

Ακριβώς το ίδιο σενάριο κ εγώ ! :grinning-smiley-043

σωστος..-bye- και οντως ,επειδη ενα καταστημα της fortnet ειναι κοντα στο σπιτι μου,εχω δει ,οτι καθε μερα εχει πολυ κοσμο...εχει επιτυχια ως τωρα η προσφορα τους.

Re: Απάντηση: Re: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

Σημερα χρεωθηκε η πρωτη παγια εντολη στην νοβα μετα την ενσωματωση και των δυο υπηρεσιων που εκανα για το 20%. Η χρεωση ηταν 41,02 για το full πακετο -bye-

Το πακετο ισχυει μονο για το ιδιοκτητο της 4net?

Τελικα η προσφορα ισχυει μονο αν εχεις καλυψη στο ιδιοκτητο της forthnet.

Κριμα γιατι η εκπτωση 20% ηταν πολυ καλη (και μαλιστα για παντα)