Νέα εγκατάσταση - Συμβουλές για κάτοπτρο Tecatel

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω στο σπίτι που μένω -πλέον- ένα σύστημα από κινητό κάτοπτρο - ποσιτιονερ - actuator. Δέκτη έχω καταλήξει στον Argus Edision mini 2 in 1 (mpeg4 γάρ).
Μετά από αρκετή σκέψη - ψάξιμο κατέληξα στα παρακάτω
1 Tecatel ALG 120 (Το γνωστό - περίπου 150 Ευρώ)
2 actuator
3 positioner
Μου είπαν εργατικά ~100 Ευρώ

Ερωτώ την κοινότητα τα εξής :

Φθάνει το actuator για το κάτοπτρο ? Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια πιο λογική πρόταση ?

Αυτά για αρχή
Σίμος

Στο 1,80 μου, χρησιμοποιούσα 24'' actuator. Για το 1,20 μάλλον αρκεί. Ενδεχομένως το μεγάλο (μήκος) να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη μία πλευρά.
Το πιάτο είναι πολύ καλό όπως και το Positioner.

Εγκατέλειψες την Περαία?

To Tecatel είναι 125 Χ 145 Αλέξανδρε. Δεν έχω και καμμιά φοβερή εμπειρία γι´αυτό ρωτάω. Μην τα αγοράσω και μετά κάποιος μου πει οτι δεν κάνουν.

Θεωρείς λογικό να πήγαινα σε μικρότερο actuator ?

Μου είπαν ότι η μεταφορά του συστήματος της υπογραφής θα ήταν αρκετά ακριβή οπότε επέλεξα να στίσω καινούριο πιατάκι. Η επιλογή του tecatel έγινε ΚΑΙ με την λογική της επόμενης μετακόμισης.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Σίμος

ΥΓ : Φεύγω από Περαία γιατί ...παντρεύομαι.

Το συγκεκριμένο πιάτο είναι πολύ καλό, αλλά επειδή είναι σιδερένιο είναι και βαρύ. Οπότε μη τσιγκουνευτείς τα λεφτά για καλό heavy duty actuator. Το 24ρη θα είναι OK.

Το mabo το πουλάς;

Τώρα είδα ότι στα links που δίνεις αναφέρεις 18ρη actuator. Εγώ θα πρότεινα 24ρη, και heavy duty.

Για positioner θα πρότεινα τα GBOX V3000, V4000.

Εγω εχω tecatel 1,25 x 1,45m. και επειδη προσφατα αλλαξα actuator και απο 18' πηρα 24' εχω το εξης προβλημα.Με το 18' πηγαινα απο 45Ε ως 31,5*w.
Tωρα μπορω να παω πολυ πιο ανατολικα αλλα το πιατο γερνει τοσο που ακουμπαει στη βαση στηριξης του και δυσκολα ανεβαινει πανω μετα.