Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Nαι ναι το επιασα το υπονοουμενο μου ηρθε καρφωτη καταγγελια και τον βρηκα τον τρελλαρα τον γιατρο :D

Aποψε ομως ειμαι γεματος μετα το τελευταιο GoT δεν αντεχω αλλο τιποτα. Απο αυριο.

Τελικά υπότιτλους για το 2ο μέρος έχει βρει κανείς;

Όπως φαίνεται απο το Trakt στην υπογραφή μου, είδα χθες το Lewis, αστυνομική\δραματική σειρά του ITV. Βρίσκεται ήδη στην 6η σαιζόν των τεσσάρων 90λεπτων επεισοδίων.

Πολύ καλή ατμόσφαιρα, στο στυλ των κλασσικών Poirot\Miss Marple με φόνο χωρίς κίνητρο και πολλούς υπόπτους. Οι πρωταγωνιστές πολύ καλοί, χωρις φωνές και εξυπνάδες, μόνο με αγγλικό χιούμορ.

Έψαξα λίγο για ελληνικούς υπότιτλους αλλα δεν βρήκα κάτι. Γνώμη μου όμως είναι οτι τέτοιες σειρές ειναι καλύτερες με υπότιτλους στα αγγλικά.

Καλό και το Longmire, η νέα σειρά του A&E που έκανε πρεμιέρα προχθές.

Πρωταγωνιστής ένας σερίφης σε μικρή πόλη του Wyoming ο οποίος, εκτός απο το πένθος για τον θάνατο της γυναίκας του, έχει να αντιμετωπίσει και τον βοηθό του που θέλει να του φάει τη θέση. Φανταστείτε ένα χαρακτήρα σαν του Clint Eastwood στα The Gauntlet και Coogan's Bluff με τη φάτσα του Dennis Quaid.

Καλός ο Αυστραλός Robert Taylor στον ρόλο του Walt Longmire.

Στους τίτλους τέλους σαν να είδα το όνομα του Greg Yaitanes σε ρόλο συμβούλου.

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Καλό και το Longmire, η νέα σειρά του A&E που έκανε πρεμιέρα προχθές.

Πρωταγωνιστής ένας σερίφης σε μικρή πόλη του Wyoming ο οποίος, εκτός απο το πένθος για τον θάνατο της γυναίκας του, έχει να αντιμετωπίσει και τον βοηθό του που θέλει να του φάει τη θέση. Φανταστείτε ένα χαρακτήρα σαν του Clint Eastwood στα The Gauntlet και Coogan's Bluff με τη φάτσα του Dennis Quaid.

Καλός ο Αυστραλός Robert Taylor στον ρόλο του Walt Longmire.

Στους τίτλους τέλους σαν να είδα το όνομα του Greg Yaitanes σε ρόλο συμβούλου.
Και εξαιρετικότατη τηλεθέαση που έκανε έκπληξη

Re: Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Και εξαιρετικότατη τηλεθέαση που έκανε έκπληξη

Χαίρομαι. Όσο σκέφτομαι το πρώτο επεισόδιο, τόσο περισσότερο μου αρέσει αυτό που είδα.

Ξέχασα να αναφέρω οτι η σειρά βασίζεται σε σειρά βιβλίων μυστηρίου οπότε έχει καλό σεναριακό υπόβαθρο. Το κακό είναι οτι η πρώτη σαιζόν εχει μόνο 10 επεισόδια.

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Για το Teen Wolf δεν βλέπω έτοιμη ομάδα να μεταφράσει...

Θα βολευτούμε με τους αγγλικούς, αν και στο 1ο επεισόδιο είναι λίγο ασυντόνιστοι.

Ξεκίνησε και το Bedlam! Κυκλοφορεί ήδη και το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου.
Για να δούμε πως συνεχίζεται η σειρά, γιατί είχε πολύ περίεργο "τέλος" ο 1ος κύκλος.
Πάλι καλά που ανανεώθηκε.

Ξεκίνησε και το Bedlam! Κυκλοφορεί ήδη και το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου.
Για να δούμε πως συνεχίζεται η σειρά, γιατί είχε πολύ περίεργο "τέλος" ο 1ος κύκλος.
Πάλι καλά που ανανεώθηκε.

"British supernatural drama" βλέπω και μου αρέσει! Πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι;

Μάλλον οι βρετανικές πηγές μου δεν έχουν πρόσβαση στο Sky Atlantic.

Την συγκεκριμένη σειρά δεν την ήξερες; Ωραία, ατμοσφαιρική, με καλές ερμηνείες.
Ο 1ος κύκλος έχει μόνο 6 επεισόδια, δυστυχώς κάτι το συνηθισμένο για αγγλική σειρά.

Δυστυχώς τα "μαγαζιά" που ψωνίζω δεν είχαν πολλές αγγλικές σειρές όταν βγήκε το Bedlam.

Ευτυχώς τωρα... άνοιξαν τα σύνορα!

Το The Fades το´χεις υπόψη σου; Δυστυχώς κόπηκε, οπότε υπάρχει μόνο ο 1ος και μοναδικός κύκλος με 6 επεισόδια.
Έχει και αυτή η σειρά ένα "τέλος" που σε προετοιμάζει για 2ο κύκλο, ο οποίος δεν θα βγει ποτέ.
Κρίμα.

Φυσικα το εχει.....

Βρεθηκαν και σε hd τα 6 αυτα επεισοδια τελικα

Το The Fades το´χεις υπόψη σου; Δυστυχώς κόπηκε, οπότε υπάρχει μόνο ο 1ος και μοναδικός κύκλος με 6 επεισόδια.
Έχει και αυτή η σειρά ένα "τέλος" που σε προετοιμάζει για 2ο κύκλο, ο οποίος δεν θα βγει ποτέ.
Κρίμα.

To The Fades δεν ξέρω βρε; Για κοίτα ποιος έχει γράψει τα μισά μηνύματα στο θέμα της σειράς! ;)

Να πω την αλήθεια, το φινάλε του ήταν τόσο συγκλονιστικό που δεν θυμάμαι αν αφήνει ανοίγματα για συνέχεια.