Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

the-missing-poster.jpg

To τηλεοπτικό δίκτυο Starz ανακοίνωσε εχθές την ημερομηνία πρεμιέρας του «The Missing», της νέας τηλεοπτικής μίνι-σειράς που χαρακτηρίζεται ως θρίλερ μυστηρίου. Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Harry Williams & Jack Williams («Roman’s Empire»), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται Tom Shankland («Ripper Street»). Πρωταγωνιστούν οι James Nesbitt («The Hobbit Trilogy»), Frances O’Connor («A.I. Artificial Intelligence»), Tcheky Karyo («The Patriot»), Sebastian Badarau, Max Wrottesley, Yassine Fadel, Oliver Gatz, Arsher Ali, Titus De Voogdt, Emilie Dequenne, Jason Flemyng, Eric Godon, Oliver Hunt.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Starz και του BBC, εξελίσσεται ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους: αμέσως μετά την εξαφάνιση του παιδιού και οκτώ χρόνια αργότερα, όταν ο πατέρας του επιστρέφει στη Γαλλία για να συνεχίσει την αναζήτηση. Το «The Missing» θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στίς 15 Νοεμβρίου.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Πολυ καλο είναι και το The Honourable Woman θα του αξιζε να ανοιχθει νημα.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Άργησα να το βρω, αλλά το βρήκα και είδα μέσα σε 4 μέρες 5 επεισοδια. Αν το homeland και το tinker tailor soldier spy περνουσα μια νύχτα πάθους, το αποτέλεσμα θα ηταν το honorable woman.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Άργησα να το βρω, αλλά το βρήκα και είδα μέσα σε 4 μέρες 5 επεισοδια. Αν το homeland και το tinker tailor soldier spy περνουσα μια νύχτα πάθους, το αποτέλεσμα θα ηταν το honorable woman.

Μετα και την ολοκληρωση της σειρας μπορω να πω με σιγουρια οτι ηταν απο τις καλυτερες φετινές. Θελει προσοχη στην παρακολουθηση γιατι μπλεκει πολλα στοιχεια και επειδη την εβλεπα και χωρις υποτιτλους μολις εβγαιναν τα επεισοδια σκοπευω να την ξαναδω με υποτιτλους αυτη την φορα. Νομιζω οτι υπαρχουν κι ελληνικοι πλεον.

Είδα τα πρώτα δυο και όντως είναι καλό προς πολύ καλό. Το θέμα είναι να προλάβω να το ολοκληρώσω γιατί από Τρίτη θα έχουμε πολύ δουλειά με τις νέες σειρές.

Άμα θες να της κάνεις θεματάκι κάνε! :cool:

Εγώ πάντως ξεπέταξα το Legends.. για να μη λες ότι "δεν βλέπω" τα δικά σου! :p ;)

Μπα θα ρίξω το βάρος στα καινούργια τώρα , ξεκινάμε με Gotham , Scorpion και Blacklist αύριο μαζί με διπλό επεισόδιο Bing Bang theory.:ernaehrung004:

Το Madame Secretary θα το δει κανένας?

Εμένα πάντως δεν με συγκινεί η υπόθεση.. :p
αλλά φαίνεται ότι δεν άρεσε και πολύ..

Απάντηση: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Ξεκίνησε χθές κι ο 6ος κύκλος του "The Good Wife" για όσους αντέχουν ακόμα. Εγώ πάντως είμαι στη μέση του 5ου κύκλου αλλά δεν νομίζω οτι θα τον τελειώσω ποτέ. Έχει καταντήσει ψιλο-σαχλαμάρα.... :frown:

Αν αναρωτιέστε ποιες από τις καινούριες σειρές του Φθινοπώρου θα ξεκινήσετε, ΕΔΩ υπάρχουν ΟΛΑ τα τρέιλερ συγκεντρωμένα!

Μολις ειδα τον πιλοτο του scorpion. Απιστευτος χαβαλες!! Ο ρεαλισμος εχει χαθει καπου στο πρωτο πενταλεπτο, αλλα ειναι φοβερα διασκεδαστικο. Τοσο διασκεδαστικη σειρα ειχα να δω απο τα πρωτα επεισοδια του sleepy hollow.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

How to Get Away With Murder - Crime | Drama | Mystery
νέα σειρά που ξεκίνησε από το ABC..

- Imdb
- Wikipedia
- Facebook

Μολις ειδα τον πιλοτο του scorpion. Απιστευτος χαβαλες!! Ο ρεαλισμος εχει χαθει καπου στο πρωτο πενταλεπτο, αλλα ειναι φοβερα διασκεδαστικο. Τοσο διασκεδαστικη σειρα ειχα να δω απο τα πρωτα επεισοδια του sleepy hollow.

Δοκίμασε να δεις και το Strain , την μόνη σειρά με Aliens , zombie και vampire όλα σε ένα. :p

How to Get Away With Murder - Crime | Drama | Mystery
νέα σειρά που ξεκίνησε από το ABC..

Έχει μπει στο watchlist εδώ και 2 μήνες , πάντως ευχαριστούμε για την υπενθύμιση.:a0210:

Δοκίμασε να δεις και το Strain , την μόνη σειρά με Aliens , zombie και vampire όλα σε ένα. :p

Έχει μπει στο watchlist εδώ και 2 μήνες , πάντως ευχαριστούμε για την υπενθύμιση.:a0210:
Το βλέπω ήδη το strain. Μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω γιατί :)