Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Re: Απάντηση: Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Το 3% του Netflix μήπως το είδε κάποιος?
Φαίνεται ενδιαφέρουσα ιστορία!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

248443_208835822490661_7980767_n-720x374.jpg

Περίληψη:
Ένας κόσμος χωρισμένος στην πρόοδο και την ερήμωση. Η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών,
Υπεράκτια και Ενδοχώρα, είναι ένα αυστηρό και επίπονο σύστημα που ονομάζεται «Διαδικασία».
Ο καθένας στην Ενδοχώρα έχει μια ευκαιρία να περάσει από την διαδικασία και να ζήσει μια καλύτερη ζωή
στην Υπεράκτια. Αλλά μόνο το 3% θα τα καταφέρει.

Σχόλια:
Το «3%» είναι το πιο πρόσφατο πείραμα στο αρχικό ξένο περιεχόμενο για την streaming υπηρεσία του Netflix
και το πρώτο απ' τη Βραζιλία. Έχει προσαρμοστεί από μια σειρά του 2011 από το YouTube , σε ένα φουτουριστικό Σάο Πάολο,
κατακλυσμένο απ' τη φτώχεια, όπου ο κρατικός νόμος υπαγορεύει ότι, στην ηλικία των 20, κάθε άτομο πρέπει να περάσει
μια σειρά από δοκιμασίες για να συμμετάσχει σε μια γειτονική προνομοιούχα κοινωνία, γνωστή ως η «Υπεράκτια»,
μια μυθική γη, υποτίθεται χώρα της ευκαιρία, της ειρήνης και του πλούτου.

http://www.imdb.com/title/tt4922804/

Τσιμπησα ολη τη σαιζον, αλλα προλαβα να δω μονο το 1ο. Ποιοτητα παραγωγης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερα, διχως να ενοχλει ομως. Ισως εχουμε κακομαθει με αυτα που βλεπουμε συνηθως στην τηλεοραση και στο netflix ειδικοτερα. Το θεμα εχει αναλυθει και σε αλλες σειρες και ταινιες και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει κατι να προσθεσει. Θα δω ενα ακομα επεισοδιο για να βεβαιωθω οτι δεν γινεται κατι συνταρακτικο μετα που θα με κανει να αλλαξω γνωμη, αλλα ειμαι προδιατεθειμενος αρνητικα απεναντι της.

Πορτογαλικά με αγγλικούς υπότιτλους βρήκα εγώ. Είδα όμως ότι υπάρχει και μεταγλωττισμένη στα αγγλικά

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Γκουρού, πες μου σε παρακαλώ, έχεις γράψει κάτι για το Dead of Summer στο παρελθόν; Με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι, δεν έψαξα ενδελεχώς όλο το thread ωστόσο, 133 σελίδες.... πέθανα :) Έχεις άποψη; Κάποιος άλλος φίλος; Eπειδή είδα ότι τη διέκοψαν, δεν θα βγει δεύτερη σεζόν. Μου θυμίζει κάτι από Harper's Island η ατμόσφαιρα, γι' αυτό ρωτάω.

Οκ, κατά λάθος ανακάλυψα κάτι λοιπόν. Θα επενδύσω χρόνο μετά το τέλος της 1ης σεζόν του Dr. Chance :)

To Netflix βγάζει το δικό του παιχνίδι ανταγωνισμού με παραγωγό τον Sylvester Stallone!

To CW ανανεωσε εφτα τηλεοπτικες σειρες της: Arrow TheFlash Supergirl CrazyExGirlfriend JaneTheVirgin Supernatural DCs Legends of Tomorrow

Showtime Schedule Adds The Chi, Guerrilla and I’m Dying Up Here
http://www.comingsoon.net/tv/trailers/801583-showtime-schedule-2017

Showtime Orders Jamie Foxx’s White Famous, Starring Jay Pharoah
http://www.comingsoon.net/tv/news/8...jamie-foxxs-white-famous-starring-jay-pharoah

- Νέες σειρές από το Showtime.

Περιμένω να δω μία νέα δυνατή σειρά από το Showtime..

Αρχισαν να βγαίνουν ελληνικά για το 3%.
Απόψε θα δω το 1ο επεισόδιο.
Κάνε ενα review ψήνομαι να την αρχίσω μου άρεσε αρκετά το σενάριο.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Θα ήθελα να ενημερώσω όλα τα μέλη του AvClub ότι η κατηγορία των δορυφορικών με πρωτοβουλία της συντονιστικής ομάδας κληρώνει ένα android media player, σας καλούμε όλους πατώντας στην περιγραφή του media player να πάτε στο αντίστοιχο νήμα και να δηλώσετε όσοι θέλετε την συμμετοχή σας. MECOOL BB2 pro

Βλέπω το batman εναντίον superman είναι σχεδόν σε όλες της λίστες για τα χρυσά βατόμουρα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk