Ενδιαφέρον.....AWAKE
Created by Kyle Killen (Lone Star), "Awake" dives into a story about a man wanting to know what is real and what is in his mind. The creativity of the show allows for the viewers to enjoy themselves and try to help Michael through his cases. It is a new age type of plot that turns a normal, sane man into something that he never thought of happening to him ever.
Bag of Bones λοιπόν...απογοήτευση. Θα μου πείτε "Τι περίμενες, Kubrick;". Όχι βέβαια αλλα ούτε περίμενα αυτό το βαρετό αποτέλεσμα. Πολλές σκηνές απο το βιβλίο δεν εμφανίζονται καν, θα μπορούσαν να φτιάξουν τρομερή ατμόσφαιρα. Η υπόθεση πάει απο το ένα στο άλλο χωρίς μεγάλη σύνδεση, λόγω έλλειψης τηλεοπτικού χρόνου υποθέτω.
Ο Brosnan ενω στην αρχή ειναι αρκετά καλός, όσο περνάει η ώρα παίζει όλο και πιο πολύ σαν συνταξιούχος με αρχές άνοιας.
Κρίμα...
Ευτυχώς μας γλύτωσες......(5.46 γιγα ήταν το file.....)
Έχω δει τα 4 πρώτα επεισόδια . Βλέπεται ευχάριστα .Ειναι μια αστυνομική σειρά που εκμεταλλεύεται μία κοπέλα η οποία μπορεί να γυρίζει το χρόνο πίσω στη σκηνή του εγκλήματος και να το λύνει .Βέβαια βασανίζεται από το φόνο της μικρής αδερφής της και ψάχνει τον δολοφόνοΕτοιμάζομαι να δω το Unforgettable.....Τόχει δει κανείς?
Έχω δει τα 4 πρώτα επεισόδια . Βλέπεται ευχάριστα .Ειναι μια αστυνομική σειρά που εκμεταλλεύεται μία κοπέλα η οποία μπορεί να γυρίζει το χρόνο πίσω στη σκηνή του εγκλήματος και να το λύνει .Βέβαια βασανίζεται από το φόνο της μικρής αδερφής της και ψάχνει τον δολοφόνο
..και το μωρό δεξιά βεβαίως βεβαίως
[video]http://www.younghollywood.com/videos/tvfilm/up-close/jj-abrams-on-mysteries-and-spielberg.html[/video]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.