Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Συνηθως σειρες με καποια προοπτικη εχουν μια ανοχη 2 επεισοδιων.

Οι φολες κανα τεταρτο....

βλέποντας τις σειρές που συνεχίζουν και αυτές που τελείωσαν πρόσφατα, δε μπορώ να μη σκεφτώ πόσo τυχεροί είμαστε που έχουμε όλες αυτές τις διαφορετικές δημιουργίες που για την πλειοψηφία του κοινού έχουν κριθεί από πολύ καλές ως καταπληκτικές,

o δημιουργός του breaking bad στην απονομή των βραβείων emmy μίλησε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης -

http://www.youtube.com/watch?v=k5gx4IYu2fw&feature=player_embedded

- και πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο

ακόμα και ο Soderbergh μίλησε για το πόσο προχωρημένη είναι η τηλεόραση συγκριτικά με τον κινηματογράφο των μεγάλων στούντιο...

προσωπικά έχω πιάσει τον εαυτό μου να προτιμάει να βλέπει σειρές πλέον, παρά ταινίες!

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Βγηκαν τα fall preview των CBS , NBC , CW δείτε τα εχουν πλακα και μας προετοιμαζουν για το τι έρχεται .

Η απονομή των ΕΜΜΥ φέτος υποτονική μου φανηκε με τιποτα το σπουδαίο . Η τρελή του Homeland (παλι βραβείο )νομίζω ότι ζει και στην καθημερινή ζωή της έτσι....τι να πω.

Η πιο αστοχη παρουσία της βραδιάς με αμηχανία ήταν ο τυπος του Arrow με μια άλλη...

Re: Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Δείτε τα...περιμένω εντυπώσεις για να ξέρω ποιά αρχίζω και "ψάχνω" και ποιά αγνοώ.

Βάλε μια λίστα με τις σειρές που σε ενδιαφέρουν και θα σε ενημερώνουμε.... και για την εξέλιξή της υπόθεσης :earmuffs:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Βάλε μια λίστα με τις σειρές που σε ενδιαφέρουν και θα σε ενημερώνουμε.... και για την εξέλιξή της υπόθεσης :earmuffs:

blacklist
hostages

Αυτά είναι τα καινούρια που σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα να παίρνω πληροφορίες απο σας...:p

To Blacklist μου άρεσε περισσότερο , το Hostages φαίνεται να έχει περιορισμό ως προς την διάρκεια του σεναρίου οπότε πρέπει να το ξεχειλώσουν αρκετά για να φτάσει σε δεύτερη σαιζόν.

Με λίγα λόγια προτείνω Μπάμπη προς το παρόν μόνο το πρώτο και βλέπουμε.

Σήμερα είδα και αυτο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

To Atlantis ειναι απο το δημιουργο του Misfits και παραγωγη bbc.
Εχω ελπιδες γι'αυτο!

To Atlantis αν το συνεχίσει έτσι για το ελληνικό κοινό και όποιο καναλι θα το αρπάξει θα παει πολύ καλά . Καλή περιγραφή του μυθου αλλά γιατί λεγεται Atlantis και δεν λέγεται Jason πχ αφού πάνω σε αυτόν έχει χτιστεί η σειρά . Ολα τα λεφτά ο Ηρακλής αχαχααχ.

Ανοίξτε νήμα

Με λίγα λόγια προτείνω Μπάμπη προς το παρόν μόνο το πρώτο και βλέπουμε.

OK Γιάννη... :a0210:
Ξεκινάω το Blacklist και βλέπουμε...

Φαίνεται να έχει επιρροές από ταινίες τύπου Clash of the Titans , δεν την συνιστώ εκτός και κάποιος έχει μεγάλη αδυναμία στους αρχαίους μύθους (που όμως βιάζονται σεναριακά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων).

To 1o που θα παει άπατο είναι το Betrayal με μαθηματική ακρίβεια .Το ειδα χτες γι αυτό δείτε το trailer και τιποτε άλλο .Βεβαια γούστα ειναι αυτά ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωχ, τόσο χάλια είναι;
Επίσης να υποθέσω, απ' την στιγμή που παίζει ο Stuart Townsend, πως το XIII, τέλος;

καλησπερα!Εχει αναφερει κανεις για την καινουρια σειρα που εβαλε η Νοβα το ''Hanibal''...το εχει δει κανεις?

αν και εψαξα στη στηλη αυτη και το εβαλα και στην αναζητηση δεν μου το εβγαλε...ευχαριστω πολυ airb!! :2thumb22sup: