Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Σύμφωνα με ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, η Ευρώπη δεν θα έχει μείωση τιμής (βέβαια έτσι έλεγαν για την μη μείωση τιμής γενικότερα...) αλλά θα πωλείται ένα πακέτο των 600 ευρώ με την κονσόλα των 60gb, τα παιχνίδια Resistance & Motorstorm και δύο χειριστήρια sixaxis.

ps3star_copy1.jpg

Δεν σε καταλαβαίνω φίλε μου...
Το έξτρα χειριστήριο έχει 50 ευρώ.
Το κάθε παιχνίδι πάνω από 60 ευρώ.

Οπότε 649+50+60+60 = 819 ευρώ, ενώ το πακέτο θα έχει 600 ευρώ...

Δεν συμφέρει ?

Δεν παει ετσι...
Με υποχρεώνει να πάρω : 2 παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν και 1 χειριστήριο που δεν χρειάζομαι. Ας μειώσει την τιμή και ξερω πως να χειριστώ εγώ τα λεφτά μου.

(Γιατ 600 ? 650 ειναι η official τιμη)

Δεν παει ετσι...
Με υποχρεώνει να πάρω : 2 παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν και 1 χειριστήριο που δεν χρειάζομαι. Ας μειώσει την τιμή και ξερω πως να χειριστώ εγώ τα λεφτά μου.

+1000000000000

Από το να δώσεις 649 για να πάρεις μόνο την κονσόλα + το ένα χειριστήριο, τώρα σου δίνει 2 παιχνίδια κ 1 χειριστήριο ακόμα.
Είναι ένα βήμα κ αυτό...
Τα 100 δολλάρια δεν είναι κ φοβερή μείωση πάντως σε ευρώ...

Παιδιά μήπως το μπερδέψανε λίγο? Λένε δεν θα γίνει μείωσει αλλά γράφουνε μειωμένη τιμή? Μάλλον δεν είναι και πολύ αξιόπιστο σαιτ.
Πάντως η μείωση των $100 είναι περίπου 60 ευρά οπότε γύρω στα 599 το βλέπω το PS3.

Λογικα απο 1 Αυγουστου που θα ερθη το Starter Pack η τιμη τις κονσολας μονο θα ειναι κατω απο 500.
starterpack.jpg

Σύμφωνα με ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, η Ευρώπη δεν θα έχει μείωση τιμής (βέβαια έτσι έλεγαν για την μη μείωση τιμής γενικότερα...) αλλά θα πωλείται ένα πακέτο των 600 ευρώ με την κονσόλα των 60gb, τα παιχνίδια Resistance & Motorstorm και δύο χειριστήρια sixaxis.

ps3star_copy1.jpg
Τελικα τα παιχνιδια θα διαφερουν απο χωρα σε χωρα και θα ειναι 2 απο τα Resistance: Fall of Man, Motorstorm, Genji: Days of the Blade, Formula One Championship Edition and Ridge Racer 7.
Τα 2 πρωτα ειναι για UK για Ελλαδα θα δουμε.

Last edited:
Λογικα απο 1 Αυγουστου που θα ερθη το Starter Pack η τιμη τις κονσολας μονο θα ειναι κατω απο 500.
starterpack.jpg

κατι τετοιο μου ειπε και το πλαισιο σε σχετικο e-mail:

δειτε εδω:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12934

Σχετικά με το e-mail σας για το Playstation 3 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Αυτήν τη στιγμή για δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα με αντίστοιχη τιμή.

Όμως από αρχές Αυγούστου αναμένετε καινούργια προσφορά του Ps3 με 60Gb σκληρό και 2 χειριστήρια .

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345(χωρίς χρέωση) και από κινητό 210-2895000.

Με εκτίμηση,

τι εννοει λεγοντας

starter pack?

δηλαδη τι του λειπει?:BDBDG54:

περ/ρα παιχνιδια?

επσιης στο mediamarkt αμαρουσιου

διπλα στο καρφουρ εχουν to BD P S1 και το PS3 εν λειτουργια και παιζουν δυο blu ray της σονυ :

δεν ειναι ταινιες ειναι επιδειξη του μπλου ρει αλλα ειναι blu ray disc pantos kai oxi demo.

το γραφει και στη θηκη τους.

αναρωτιεμαι αν αυτα τα δυο δισκακια παραγονται μαζικα και ειναι προς πωληση...