Νεα ενεργα ηχεια για pc

Δυστυχώς τα μόνα adam που μπορώ αυτή τη στιγμή να πάρω δεν έχουν τη δυνατότητα να γυρίσεις το τουιτερ για οριζόντια τοποθέτηση. Απ ότι έχω καταλάβει σε κανένα απο αυτά που ανέφερα παραπάνω δε γίνεται αυτο οπότε μάλλον θα στραφώ στα M-Audio αναγκαστικά που σίγουρα θα είναι κατά πολύ ανώτερα των presonus eris που έχω τώρα.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ παιδιά

M-Audio αναγκαστικά που σίγουρα θα είναι κατά πολύ ανώτερα των presonus eris που έχω τώρα.
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό.
Και για τα M-Audio 40/60 τα ίδια βλέπω... hiss ακουστό σε nearfield ακρόαση, μετριότατη διασπορά στον κάθετο άξονα, τονισμένες υψηλές συχνότητες...

Θα κρατιόμουν και θα μάζευα καλύτερο budget if I was you.

Καλά τα λέτε οι προηγούμενοι (γωνίες, ακτινοβολίες, μοίρες, άξονες). Άμα διαβάσουμε το νήμα από την αρχή όμως, θα καταλάβουμε πως ο ενδιαφερόμενος έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει αλλιώς, παρά μόνο με οριζόντια τοποθέτηση. Λίγο να ρυθμίσει τη γωνία μεταξύ των αξόνων των ξαπλωμένων ηχείων (δηλαδή να "κοιτάζουν" προς τα μέσα), λίγο να ρυθμίσει τις κλίσεις των tweeter (δηλαδή όπως θα είναι ξαπλωμένα, να κοιτάζουν λίγο προς τα πάνω), κάτι θα καταφέρει.

Και φαίνεται πως τελικά δεν έχει άλλη λύση από αυτήν. Να προσπαθήσει έτσι. Όλα τα άλλα τα έχουμε προτείνει.
Συμβιβασμός μεν, αναπόφευκτος δε.

Για τα M-Audio έχω κι' εγώ επιφυλάξεις.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό.
Και για τα M-Audio 40/60 τα ίδια βλέπω... hiss ακουστό σε nearfield ακρόαση, μετριότατη διασπορά στον κάθετο άξονα, τονισμένες υψηλές συχνότητες...

Θα κρατιόμουν και θα μάζευα καλύτερο budget if I was you.
Τα M-Audio ειναι τα μονα που μπορουν να μπουν ορθια κανονικα λογω υψους. Ναι αυτο με το budget δεν παιζει να αλλαξει συντομα.

Άκουσε τα τουλάχιστον, πριν αποφασίσεις.
Τα ειχε σε αγγελια ενας φιλος απο δω, πηγα τα ακουσα και τα πηρα σε πολυ καλη τιμη (130 ευρω το ζευγος) οποτε θα ελεγα καλα μου πηγε. Μενει να παρω και κανα καλωδιο για να τα συνδεσω.
Θα μπορουσα καλυτερα? Σιγουρα, αλλα το κοστος ανεβαινε πολυ πανω απ'οσα ημουν διατεθειμενος να ξοδεψω ειτε τωρα ειτε στο μελλον.
Ευχαριστω πολυ παιδες 😊

• Like
Reactions: Sonus Naturalis