Nέα Εποχή για το ACA!

Διονύση όσο και αν σου φαίνεται περίεργο οι περισσότεροι ΔΕΝ γνώριζαν για την συμπεριφορά του, είτε δεν είχαν καταλάβει το μέγεθος του κακού που αυτή προκαλούσε!
 
Διονύση όσο και αν σου φαίνεται περίεργο οι περισσότεροι ΔΕΝ γνώριζαν για την συμπεριφορά του, είτε δεν είχαν καταλάβει το μέγεθος του κακού που αυτή προκαλούσε!

Ελα ρε Μιχάλη.Γραμμένα ήταν όλα κι έβλεπα αρκετούς να συναινούν κι άλλους να σφυρίζουν αδιάφορα.

Τέλος πάντων άς μην γίνομαι περισσότερο πικρόχολος.
 
Κάτσε το ACA είχε 60 μέλη, πόσοι νομίζεις έμπαιναν και κάθονταν να διαβάσουν τι παίζει? Οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν ότι είχα παραιτηθεί παρόλο που τους είχα στείλει email!

Αnyway, σήμερα το θέμα μας είναι άλλο, πιο ευχάριστο! :smile:
 
Σ' ένδειξη καλής θέλησης...αποκαθηλώνω το θέμα περί ACA-τέως προέδρου.
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Είναι πάντα χαρούμενο το ξεκίνημα νέων forum και γενικότερα οποιασδήποτε νέας "πλατφόρμας" επικοινωνίας στον χώρο του hobby μας!

Μπράβο σας!
 
Μία νέα εποχή ξεκινά για το γνωστό σε όλους μας ACA - Audiophile Club of Athens.

Πρόδρος είναι πλέον ο Γιώργος Χαιρόπουλος, αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου. Στο συμβούλιο είναι επίσης οι Χρήστος Κανταρέλης, Αλέξης Χατζημηνάς και ο Γιάννης Βλάχος.

Ένα ACA που θα πρεσβεύει πλέον, μία ομάδα φίλων που σκοπός τους είναι απλά να περνάνε καλά.

Ένα ACA προσιτό σε όλους, χωρίς διακρίσεις, έρριδες και αψιμαχίες.

Το site επίσης έχεις αλλάξει και είναι αυτό:

http://acatalk.forumotion.net/

Καλή Επιτυχία σε όλους!

Γιατί γράφουν αγγλικά; Τι πρόβλημα έχουν;