Νέα Fuji X20 - EXR τέλος, ζήτω o X-Trans CMOS!

Προβλέπω αύξηση πωλήσεων της... Χ20! Όλες οι νέες μηχανές βγαίνουν με τιμή "στον Θεό", αλλά δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες όταν με αυτά τα χρήματα παίρνεις mirrorless περίπου στο ίδιο μέγεθος ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ πλέον...

δεν.... νομιζω οτι δεν υπαρχει ακαθρεπτη σε αυτο το μεγεθος ...με φακο.
εκτος αν ξερεις κατι και δεν μας το λες:violent-smiley-030:

γενικά, η XZ2 είναι ότι καλύτερο στη κατηγορια της....

Καλησπέρα σας.
Καλή η Κ5 αλλά υπάρχουν στιγμές που μια καλή compact είναι αναγκαία. πχ φωτογραφίας παρέας σε κλειστό χώρο. Μέχρι να βγάλω την κ5 με τον sigma 18-35 πάει η στιγμή. Οπότε όταν και αν καταφέρω να δώσω τον sigma 17-70 και κάποιον άλλο εξοπλισμό θα προχωρήσω στην αγορά μιας compact.
Λόγω λεμφοιδήματος, με αποτέλεσμα σχεδόν μόνιμα πρησμένο δεξί χέρι, δεν θέλω κάτι πολύ compact, απλά να χωράει σε πλαϊνή τσέπη παντελονιού, μπουφάν ή τσαντάκι το καλοκαίρι. Επίσης, δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 500 . Επίσης, θα ήθελα και κάποια σχετικά καλά αποτελέσματα, όσο αυτό είναι εφικτό, σε συναυλίες με χαμηλό φωτισμό.
Οπότε αν δεν μου έχει ξεφύγει κάτι σαν επιλογές βλέπω τις fuji x30 & Olympus XZ-2. Με την δεύτερη να θεωρείτε πιο value for money αλλά να μην μπορώ να την βρω online πλέον κάτω από 315 και με την fuji στα 430 από εξωτερικό προσανατολίζομαι προς την τελευταία.
Ο λόγος του μηνύματος. Αφενός αν η χ30 θα με καλύψει για αυτά που θέλω, αφετέρου αν η τιμή της στα 430 δεν δικαιολογεί την αγορά της οπότε να το ψάξω περισσότερο για μια XZ-2. Βόλο δεν υπάρχει δυνατότητα να δω πλέον καμία από τις δυο και Αθήνα, αν και πλέον κατεβαίνω συχνά, συνήθως δεν κινούμαι και δεν προλαβαίνω να κατέβω κέντρο, συν το ότι δεν γνωρίζω μαγαζιά.
Βρήκα και μια αγγελία για μεταχειρισμένη
Πωλείται Fuji X20 μαύρη μαζί με το αυθεντικό lens hood & filter protectot (LHF-X20) της fuji. Η μηχανή βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και το lcd της οθόνης της φέρει ζελατίνα προστασίας. Συνοδεύεται και με δυο έξτρα μπαταρίες.

Τιμή: 340,00 ευρώ