Νεα γενια JVC DLA-X

Απάντηση: Re: Νεα γενια JVC DLA-X

Όντως.. το 3D emitter που το τοποθετείς; Θα πιάνει αν είναι πίσω σου;

attachment.php

Πωπω , εχω εναν φιλο που δινει εντολες σε αλλους να του πιανουν ψαρια ο οποιος θα εχει εκστασιαστει βλεποντας τα...

Πωπω , εχω εναν φιλο που δινει εντολες σε αλλους να του πιανουν ψαρια ο οποιος θα εχει εκστασιαστει βλεποντας τα...

Νομιζω οτι o "φιλος" θα απαντησει καπως ετσι:

:p

attachment.php

Attachments

• unhygenix.jpg
    unhygenix.jpg
    25.1 KB · Views: 84
Ενδιαφερον στοιχειο ειναι οτι φαινεται να βελτιωνουν το συστημα frame interpolation τους (για πιο ομαλη κινηση) ακολουθωντας την λογικη της sony με Black frame insertion:

attachment.php

Επισης ενδιαφερον ειναι οτι διευρυνουν το color gamut της νεας σειρας, ωστε να καλυπτει το προτυπο DCI που ακολουθειται στο Digital Cinema, κατι που μπορει να ειναι χρησιμο στο μελλον, αν κυκλοφορησει υλικο DCI και για οικιακη χρηση:
attachment.php

Ερχονται τελος Νοεμβριου στην Ευρωπαικη αγορα.
Επισημες τιμες;

10χιλ ο Χ9
7χιλ ο Χ7
4χιλ ο Χ4

Ερχονται τελος Νοεμβριου στην Ευρωπαικη αγορα.
Επισημες τιμες;

10χιλ ο Χ9
7χιλ ο Χ7
4χιλ ο Χ4

Τα γυαλιά περιλαμβάνονται ή είναι έξτρα; :flipout:

Αρχίσαμε πάλι τα δεκαχίλιαρα; και καλά στις πάλαι ποτέ εποχές που ο ανταγωνισμός και η ποιότητα εικόνας ήταν χαοτική και αναγκαστικά τα έσκαγες...
Αλλά και τώρα;
Αν και νομίζω ότι θα πέσουν λίγο οι street price όπως γινόταν πάντα.

Οχι να γίνουν τα 10 5. Κανά 8-8.5 το κόβω.
τα 7 γύρω στα 5300-5500
και τα 4 γύρω στα 3.

Αλλά πες εντάξει. Το 3D αυτό θα επικρατήσει; εδώ σκέφτονται για 3D χωρίς γυαλιά. Θα είναι συμβατό με άλλο σύστημα 3D; χλωμό.

Last edited:

Φυσικά και δεν περιλαμβάνονται γυαλιά.. :D

Σαφώς και θα είναι χαμηλότερες οι street prices.. Αλλά τα 10 χιλιάρικα δύσκολα θα γίνουν 5..

Ωραίες τιμές....

http://www.youtube.com/watch?v=fCFlZWoga3A

Το επίσημο trailer:

Μ' ένα Χ με τελειώνεις, μ' ένα Χ τα πάντα γκρεμίζεις, μ' ένα Χ με διαγράφεις!!!!!

:D:D

Και από ότι βλέπω στο γράφημα μπορεί να παιζει μόνο προς τα γυαλιά , χωρίς να φωτίζει στην οθόνη (και χωρίς να ενεργοποιείται η λάμπα) ή λέω βλακεία.?

Ακυρο - είναι σίγουρα βλακεία. Γυαλιά και emitter είναι ο εξοπλισμός 3D

Last edited:

Και από ότι βλέπω στο γράφημα μπορεί να παιζει μόνο προς τα γυαλιά , χωρίς να φωτίζει στην οθόνη (και χωρίς να ενεργοποιείται η λάμπα) ή λέω βλακεία.?

Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί και μαζί με τον προβολέα και να λειτουργεί με ανάκλαση στην οθόνη, όπως άλλωστε λειτουργούν τα (infrared) τηλεκοντρόλ χρόνια τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση.

Υ.Γ. Από πίσω βλέπω γίνεται πλέον η αλλαγή της λάμπας. Αρα στην ευθεία φωτίζει η λάμπς όχι σε Γ . Αβολο στο δικό μου setup διότι πρέπει να κρεμιέται-ξεκρεμιέται ο προβολέας. Είναι ακριβώς τέρμα πίσω στον τοίχο.

Αυτό το μαρκετίστικο 50,000-70,000-100,000 contrast , έχετε διαβάσει τι διαφορές hardware έχουν τα μοντέλα μεταξύ τους που να δικαιολογούν αυτά τα νούμερα;

Κοιτα, η JVC παραδοσιακα δεν λεει φαμφαρες με τα νουμερα της. Οτι εχει πει μεχρι σημερα ισχυει και μαλιστα σε D65.

Απο οτι διαβαζω, για να πετυχει αυτα τα νουμερα, χρησιμοποιει πλεον διπλο συστημα ιριδας, μια στον φακο και μια στην λαμπα (οπως εκανε ο sharp 21000 οποιος θυμαται).Δεν ειμαι σιγουρος αν η δευτερη ιριδα υπαρχει μονο στα ακριβα μοντελα..
Με τον τροπο αυτο, μαλλον κρατησε το μαυρο στα ιδια πολυ καλα επιπεδα, αλλα ανεβασε την φωτεινοτητα, εξου και η ανοδος του on/off contrast.

Τα γυαλιά περιλαμβάνονται ή είναι έξτρα; :flipout:

Αρχίσαμε πάλι τα δεκαχίλιαρα; και καλά στις πάλαι ποτέ εποχές που ο ανταγωνισμός και η ποιότητα εικόνας ήταν χαοτική και αναγκαστικά τα έσκαγες...
Αλλά και τώρα;
Αν και νομίζω ότι θα πέσουν λίγο οι street price όπως γινόταν πάντα.

Το ακριβο μοντελο με τα "handpicked" εξαρτηματα και το κορυφαιο native contrast απευθυνεται σε "γεματα πορτοφολια" που προφανως δεν θα τους λειψει το 10χιλιαρο οταν τοσο μπορει να κανουν τα καλωδια του home cinema τους..
Αλλωστε η αγορα του high end με 3τσιπους τυπου Lumis με τιμες ανω των 20Κ δεν φαινεται να επηρεαζεται απο την κριση...
Εγω παντως, λογω του οτι εχω και τον Lumagen οποτε δεν υπαρχει αναγκη για CMS, μαλλον θα ενδιαφερομουν για τον πιο φθηνο Χ3. Αλλωστε, για να δω on/off contrast πανω απο 50.000 προς 1, χρειαζεται χωρος bat cave σαν τον δικο σου Τασο...