Νέα Γενική Διαχείριση.

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Κατόπιν ολοκλήρωσης της θητείας της παρούσας γενικής διαχείρισης, η νέα γενική διαχείριση ορίζεται
ως εξής :

Γενικός Διαχειριστής : sokmav
Αν. Γενικός Διαχειριστής : mr_rebelos

Εύχομαι καλή θητεία, καλή επιτυχία, και Καλή δύναμη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μιχάλη και τον Κώστα για την μεγάλη προσφορά τους.
Εύχομαι καλή ξεκούραση, και καλή συνέχεια.

Καλή δύναμη στη νέα Γενική Διαχείριση και καλή ξεκούραση στους απερχόμενους κ.κ. Μιχάλη και Κώστα!

Καλή επιτυχία στο έργο σας και καλή δύναμη!!:a0210:

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μιχάλη και τον Κώστα για την εξαιρετική δουλειά τους!! Να 'στε καλά παιδιά!:ernaehrung004:

Ευχαριστούμε θερμά (πιο θερμά δεν γίνεται!) τους παλιούς για τις άπειρες ώρες ενασχόλησης. Παραδίδουν κάτι καλύτερο.

Εύχομαι και οι νέοι να τα πάτε το ίδιο καλά και γιατί όχι, ακόμα καλύτερα!
Τα σέβη μου και καλή επιτυχία στο έργο σας!

Ευχαριστούμε για την ανοχή τους παλιούς :grinning-smiley-043 και ελπίζουμε στην ανοχή των νέων. -bye-
Ειμεθα λίγο ατίθασοι ναούμε. :BDBDG54:

Θέλω να πω και από εδώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά της ΔΟ που συνεργάστηκαν άψογα με τη Γενική Διαχείριση.
Guys, it's a dirty job but someone has to do it. :ernaehrung004:

Επίσης είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μέλη της ΔΟ που επιλέχθηκαν από την προηγούμενη γενική διαχείριση να εξελίσσονται.
Σωκράτη, κουράγιο, μένουν μόλις 725 ημέρες 19 ώρες και 37 δευτερόλεπτα!
Υπόσχομαι ότι δεν θα τρολλάρω πολύ... κάθε μέρα!

Για τον Ρέμπελο δεν μπορώ να πω πολλά...
Έχουμε συνεργαστεί άψογα σε πολλαπλά επίπεδα για το forum.
Πρόσεχε μόνο τα μηχανικά modάκια! :p

Με τι μούτρα τώρα να βγω εγω και να πω ευχαριστω στον Μιχάλη. Και μόνο που με άντεξε,με έμαθε,με στήριξε,με,με..,
Με τι μούτρα μα βγω να πω πως 'ελπίζω να φανώ αντάξιος' και λοιπά ευοίωνα και ρομαντικά. Σαν μέλος της ΔΟ νιώθω πως κάτι χάνω.
Λίγοι ειναι αναντικατάστατοι κι ο Μιχάλης ειναι ένας απο αυτούς. Χρυσό τον κάναμε όπως καταλαβαίνετε αλλα...

(κι αν νομίζει πως γλίτωσε ειναι γελασμένος :flipout:)

Χίλια ευχαριστώ λοιπόν για την προσφορά κι ακόμα ένα για τις ευχές όλων σας.