νέα γή για το χωριό!!!!!

Καλώς ξαναβρεθήκαμε!

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Και μόνον η ιδέα του κλεισίματος του φόρουμ ήταν πολύ ανησυχητική έως τρομακτική. (Παρεμπιπτόντως, σκέφτομαι τώρα, κοίτα που ένα "virtual" χωριό έχει περάσει τόσο συναισθηματικά μέσα μας, που και μόνο την ιδέα της παύσης του την βιώνω ως βαθειά απώλεια - θα το αναλύσουν οι κοινωνιολόγοι του μέλλοντος όμως).

Τέλος πάντων, είθε αυτή η νέα αρχή να προχωρήσει χωρίς προβλήματα - να μαζευόμαστε εδώ (και όχι μόνον εδώ) και να τα λέμε.

Καλή μας επιτυχία! ;)

Βεβαίως, να συμπληρώσω ότι αποτελεί πολύ μεγάλη απώλεια το γεγονός ότι έχει χαθεί όλος ο όγκος του αρχείου του φόρουμ, όπου κατά καιρούς ανατρέχαμε. :(

Και αυτό είναι το παράδοξο της εξέλιξης αυτής: ενώ το φόρουμ είναι παλιό (σε νέο σπίτι), ουσιατικά μόλις τώρα ξεκινάει...

Το καλό με το avclub είναι οτι δεν το "κόβουν" προς το παρών τα ηλεκτρονικά αυτιά και μάτια του συστήματος του οργανισμού που δουλεύω,
όπως γινόταν δυστυχώς με το avforum.

Ας ελπίσουμε οτι το clubing θα επιτρέπεται...

Αντε και απο μενα..................(μην λεμε συνεχεια τα ιδια),

να παρουν τα πληκτρολογια ΦΩΤΙΑ !!!!!!!!!

Ρε σεις τι κανατε εδώ? Λίγο σας άφησα μόνους και τα κάνατε όλα μαντάρα.... :eek:

άλλον λέτε μπετατζή, αλλά εσείς δεν αφήσατε τιποτις, τα γκρεμίσατε όλα.. !! :D

Άιντε, καλορίζικο το εξοχικό !

Που'σαι μάστορα, εσύ ο από πάνω, όχι αυτός με τον κρύσταλλο ναουμ, πρόσεχε μη σου φάνε τη μπιμπιμπο με τέτοιο username.

JohnJohn said:
Ρε σεις τι κανατε εδώ? Λίγο σας άφησα μόνους και τα κάνατε όλα μαντάρα.... :eek:

άλλον λέτε μπετατζή, αλλά εσείς δεν αφήσατε τιποτις, τα γκρεμίσατε όλα.. !! :D

Άιντε, καλορίζικο το εξοχικό !

Σε συμβουλεύω να αλλάξεις user name :D :D :D

παραδέχεστε ότι είμαι κούκλος δηλαδή.. οκ, δεκτές οι παρατηρήσεις :p

Κοιτα ρε παιδί μου που πάλι μαζεύτηκαν όλοι εδώ...:mad:

Και είχα την ελπίδα ότι με όλη αυτήν την ανακατωσούρα θα ξεφορτωνόμουνα μερικούς-μερικούς που μου την σπάνε αφόρητα.... :D :D :D

Τέσπα...επι τη ευκαιρία μια ερώτηξις...Λίγο πριν κλείσει το προηγούμενο φόρουμ άκουγα για κάποιες προσπάθειες ώστε να διασωθούν τα θέματά του....τώρα τελευταία έχει πέσει σιωπή γύρω από αυτό...ξέρει κανείς τπτ ???

Last edited:
Όποιος πρόλαβε έσωσε τα δικά του, τώρα αν υπήρχε διάσωση από τους διαχειριστές μήπως κάποιος δεν ήξερε/πρόλαβε κτλ. κτλ. καλύτερα να μας το απαντήσει ο Μανώλης!