Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Θα πατήσεις "Διαγραφή καναλιών" (επιλέγεις εσύ ποιά κανάλια θα διαγράψεις, από λίστα) και όχι "Διαγραφή όλων" (προφανώς διαγράφονται όλα τα ελεύθερα).

Μόλις δεις την λίστα με τα κανάλια πάτα το ΟΚ για να επιλέξεις αυτά που θες να σβήσεις και μετά (ιδρωμένος :flipout:) το κόκκινο κουμπί.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι η αλλαγή της συχνότητας έγινε και πράγματι είδα ότι μπήκε η 11843 στη θέση της 12111.

Τον δεκτη τον ειχα σε stand-by απο τις 6 Ιουλιου και τον ανοιξα ξανα στις 28. Παρολα αυτα ειδα να εχει κανονικα την εκδοση λογισμικου "15 Ιουλιου".
Απο σημερα βλεπω και τα νεα σπορτ καναλια 7&8, αν και εκαναν την υπερ-ποντιακη μεταφορα του καναλιου Highlights στη θεση 301, με αποτελεσμα να ειναι ολα τα σπορτ μετατοπισμενα κατα μια θεση σε σχεση με τον αριθμο του 'ονοματος' τους... (πχ το Sport 5 HD ειναι στο 306 κ.ο.κ.)

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Ναι σωστά χαχαχα. Δεν ξέρω το περιεχόμενο τους μιας που είμαι στο cinema puck. Εν αναμονή κι ενός ακόμα καναλιού by ote τουριστικού χαρακτήρα.

Απο σημερα βλεπω και τα νεα σπορτ καναλια 7&8, αν και εκαναν την υπερ-ποντιακη μεταφορα του καναλιου Highlights στη θεση 301, με αποτελεσμα να ειναι ολα τα σπορτ μετατοπισμενα κατα μια θεση σε σχεση με τον αριθμο του 'ονοματος' τους... (πχ το Sport 5 HD ειναι στο 306 κ.ο.κ.)

Αυτό πραγματικά έγραψε..

Στις 30 Ιουνίου, 377.548 συνδρομητές OTETV, 27,6% αύξηση σε ένα χρόνο.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

11 χιλιάδες η αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. Για να δούμε ποιο είναι το pick.

Λογικά η όποια αύξηση θα γίνει από Γ Τρίμηνο που ξεκινά το CHL/Europa. Αν μάλιστα περάσουν και οι τρεις ομάδες σε ομίλους Europa (κάτι που είναι αρκετά πιθανό) τότε μιλάμε για ιδανικό σενάριο για τον ΟΤΕ.

Λογικά η όποια αύξηση θα γίνει από Γ Τρίμηνο που ξεκινά το CHL/Europa. Αν μάλιστα περάσουν και οι τρεις ομάδες σε ομίλους Europa (κάτι που είναι αρκετά πιθανό) τότε μιλάμε για ιδανικό σενάριο για τον ΟΤΕ.

+ ο Αστέρας Τρίπολης που είναι ήδη στους ομίλους.

ΠΑΟΚ,Παναθηναικός θα περάσουν λογικά, ο Ατρόμητος όχι, οπότε 3 θα είναι οι ελληνικές ομάδες στο E.L.

Τα 3 τελευταία χρόνια που είχε το E.L η Nova μαζί με τον Ant1, υπήρχε στην πρώτη φάση μία ελληνική ομάδα που την έδειχνε ο Ant1.

Τοσα ματς θα εχουν τα πλει οφς του Γιουροπα,δεν θα δειξει ο ΟΤΕ τιποτα;Ή μονο τον Παναθηναικο;

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Η κεντρική διαχείριση για το europa league αρχίζει από τους ομίλους.

Δε λεω για την κεντρικη διαχειριση αλλα να παρει ο ΟΤΕ κανενα ματς των πλει οφς,ας πουμε του Ατρομητου.

Καλημέρα.

Ξέρουμε ακριβώς πως θα διαμορφωθεί ο νέος τιμοκατάλογος?

Από Απρίλη έχω την προσφορά για 2 έτη στα 42,80 μαζί με τηλεφωνία και 24αρι Internet.

Καλημέρα.

Ξέρουμε ακριβώς πως θα διαμορφωθεί ο νέος τιμοκατάλογος?

Από Απρίλη έχω την προσφορά για 2 έτη στα 42,80 μαζί με τηλεφωνία και 24αρι Internet.

Σε τι τιμή έχεις το ΟΤΕ TV αυτή την στιγμή?