Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

'Οχι, θα παίζει με όλους τους παρόχους
πολυ ευχάριστο νεο αυτο.εγω τοχα σιγουρο οτι θα χρειαζεται ναλαξω και παροχο σε οτε.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Πολύ καλά νέα και ειδικά για το multiview έστω και αν το δώσουν προς το τέλος του χρόνου.

Εγω πιστεύω ότι πρεπει να αλλάξω δεκτη γιατί έχω τον πρώτο τον combo δεν νομίζω να αναβαθμίσουν και αυτόν λόγο ότι αποσύρθηκε.

Η ανακοίνωση λέει ότι το Replay TV θα διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές (δορυφορικούς + IPTV), καθώς και ότι "θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο οποίος θα συνδέεται στον αποκωδικοποιητή τους.
Γενικά, πρόκειται για εξαιρετικά νέα για τον OTE ΤV, που χρονικά έρχονται σε συνδυασμό με τον νέο δορυφόρο Eutelsat 9B. Αυτό που λίγο με χαλάει είναι το "μέχρι τέλος της χρονιάς" για το multiroom, το οποίο με ενδιαφέρει προσωπικά. Ας ελπίσουμε να γίνει το δυνατόν συντομότερα.
Τέλος, θα ήθελα οι μελλοντικοί αποκωδικοποιητές του ΟΤΕ TV να διαθέτουν και δέκτη DVB-T (ή δυνατότητα σύνδεσης dongle usb) για λήψη των επίγειων καναλιών κάθε περιοχής.

Άραγε θα πρέπει να ενδιαφερθουμε εμείς για να μας αλλάξουν τον αποκωδικοποιητη; Ή θα μας ειδοποιησουν από μόνοι τους;

Άραγε θα πρέπει να ενδιαφερθουμε εμείς για να μας αλλάξουν τον αποκωδικοποιητη; Ή θα μας ειδοποιησουν από μόνοι τους;

Δεν διάβασες το Δελτίο Τυπου; Τα εξηγεί .

Οι παλιοι συνδρομητες θα αναβαθμιστουν τον Απρίλιο. Δες και εδώ :

http://www.digitaltvinfo.gr/news/news/item/16415-nea-yvridiki-platforma-apo-ton-ote-tv

Προτρεχω αλλα επειδη με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα το multi room ξερει φανταζεται κανεις πως θα γινει η συνδεση;Μεσω ιντερνετ.. με καλωδιο απο τον ενα αποκωδικοποιητη στον αλλο..με αλλο τροπο;Θα θελουμε αλλο αποκωδικοποιητη και τρυπες στους τοιχους;Σας κουρασα..

Αυτο που πραγματικά πρέπει να σε απασχολεί ειναι το πόσο θα χρεώσουν τι νέα αυτή υπηρεσία και όχι τόσο ο τρόπος λειτουργίας της, που και αυτο ειναι βασικό βέβαια.

Ναι ειναι και η τιμη ενα βασικο θεμα ας ελπισουμε να ειναι σε λογικα πλαισια αν και το ιδανικο θα ηταν να ειναι χωρις χρεωση..

δεν εχω καταλαβει και πολλα βοηθηστε εμεις που εχουμε pvr τι θα κερδισουμε με αυτη την αλλαγη αφοθυ μπορουμε να γραψουμε τα προγραμματα να παμε και πισω το προγραμμα? θα μπορουμε να δουμε multiview kai αν ναι πως θα συνδεονται οι συσκευες ασυρματα?(γιατι ειναι σε αλλο δωματιο)

Το νέο υβριδικό περιβάλλον προσφέρει και άλλες δυνατότητες στους συνδρομητές, που:

• μέσω του OTE TV GO, θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν τις εγγραφές τους απομακρυσμένα.

• Θα μπορούν να φτιάχνουν περισσότερα προφίλ/χρήστες για τα μέλη της οικογένειάς τους και να ορίζουν συγκεκριμένα δικαιώματα προβολής περιεχομένου για τα παιδιά τους.

• Θα μπορούν να ελέγχουν καλύτερα το πώς, που και πότε βλέπουν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν. Πχ. θα μπορούν να ξεκινούν να βλέπουν ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση και να συνεχίζουν να το βλέπουν στο κινητό τους, από το σημείο της διακοπής.

• Αν η ταχύτητα του Internet είναι χαμηλή, μπορούν να αποθηκεύουν προσωρινά το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει θα στον σκληρό δίσκο και να το προβάλλουν στη συνέχεια, χωρίς διακοπές.

Αυτο που πραγματικά πρέπει να σε απασχολεί ειναι το πόσο θα χρεώσουν τι νέα αυτή υπηρεσία και όχι τόσο ο τρόπος λειτουργίας της, που και αυτο ειναι βασικό βέβαια.

Δεν θα εχει χρέωσει το multiroom παρα μόνο το multihouse

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως όταν υλοποιηθούν αυτά, εύχομαι γρήγορα και μέσα στα χρονοδιαγράμματα που θέτουν, πάμε για πρωτόγνωρα πράγματα.

Last edited: