Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Cosmote πανω cinema κάτω,οπως ήταν κάποτε το super sport.

Σωστά.
Τουλάχιστον να κάνουν τη γραμματοσειρά πιο μικρή (στυλ nova) γιατί τώρα είναι τεραστια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νέα λογότυπα k γραφικά
Θα ανακοινωθούν επίσημα 2 νέα studio
Και το κυριότερο... αρχες του 2017 ενεργοποίηση 7ου αναμεταδοτη

Πηγη. https://rexsat.blogspot.gr/2016/11/rebranding-clarke.html

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

το πιο ουσιαστικο (αν ισχυει βεβαια) θα ειναι ο 7 αναμεταδοτης (αν και λεει στο 2017 δεν λεει ποτε ) αλλα ο σκοπος ειναι να μην μπουνε αλλα καναλια μηπως και δουμε καποια βελτιωση στα HD

Re: Νέα για τον OTE TV

Εγώ πιστεύω θα τα αλλάξει όλα, διότι ήδη κυκλοφορούν τα δορυφορικά πιάτα με το logo της Cosmote!

Γιατί δε χρησιμοποιούν εξ'αρχής το brand name και τα λογότυπα της Deutsche Telekom και να γίνει Telekom TV όπως το Dolce στη Ρουμανία; Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάτι μου λέει ότι προς τα εκεί πάμε και σε λίγα χρόνια πάλι θα αλλάζουν λογότυπα...

cosmote tv δεν μου καθεται καλα για brand ,αυτοι ξερουν βεβαια αλλα το θεωρω χειροτερο απο το οτε tv.αναμεταδοτης χρειαζεται αμμεσα οπως νομιζω και μια φθηνη προσθηκη ξενογλωσσου θεματικου καναλιου οπως της skripps networks(travel ch.) το home garden tv που αρχισε να επεκτεινεται στην ευρωπαικη αγορα και φυσικα αυτο που ηδη επρεπε να υπαρχει του food network.´καλα νεα και μπραβο φυσικα για τα στουντιο που επιτελους ας τα ανακοινωσει

Να έχετε υπόψη σας ότι είμαστε πολύ κοντά και στο λανσάρισμα της υπηρεσίας multiroom μέσω δορυφόρου. Ίσως να είναι διαθέσιμη ακόμα και πριν το τέλος του χρόνου, αυτό λένε οι πληροφορίες.

Να έχετε υπόψη σας ότι είμαστε πολύ κοντά και στο λανσάρισμα της υπηρεσίας multiroom μέσω δορυφόρου. Ίσως να είναι διαθέσιμη ακόμα και πριν το τέλος του χρόνου, αυτό λένε οι πληροφορίες.

εγω θα ηθελα να μπορω να βλεπω οτε μεσω ιντερνετ με μια συνδρομη ανα μηνα χωρις συμβολαιο στα προτυπα sky sports

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

το moolti room θα ειναι δωρεαν η με πληρωμη ξερουμε κατι?

τι είναι multi room;

Multiroom ειναι όταν έχεις την βασική σου σύνδεση και έχεις ένα δέκτη στο σαλόνι να μπορείς να έχεις εκτός απο αυτόν με μια έξτρα χρέωση και ένα δέκτη στην κρεβατοκάμαρα και αν θες ακόμη άλλον ένα στο παιδικό δωμάτιο για να βλέπουν τα παιδιά. Όλα αυτά ομως χωρίς τρεις συνδρομές full pack, αλλά με μια βασική συνδρομή και με μια χρέωση π.χ. +10 ευρώ για κάθε έξτρα δέκτη στην βασική συνδρομή.

Αν θυμάμαι καλά η τιμή είναι 6 ευρώ για κάθε επιπλέον δέκτη μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Γιατί να κοστίζει παραπάνω στο δορυφορικό?

Αν θυμάμαι καλά η τιμή είναι 6 ευρώ για κάθε επιπλέον δέκτη μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Γιατί να κοστίζει παραπάνω στο δορυφορικό?

Εγώ συμβολικά δίνω την τιμή βάση με ότι ισχύει δορυφορικά αντίστοιχα για την Nova. Έξαλλου στο προηγούμενο Post μου ξεκαθαρίζω ότι δεν γνωρίζω πια θα είναι η τιμή.

πριν απο λιγες ημερες τα επαιξε το μοντεμ zte 108 και μου εδωσαν δωρεαν νεο μοντεμ και ups γιατι θα αλλαξει η γραμμη σε voip και οντως και σε εμενα μου ειπαν οτι μεχρι το 2018 ολες οι συνδεσεις του οτε θα ειναι voip

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Νέα λογότυπα k γραφικά
Θα ανακοινωθούν επίσημα 2 νέα studio
Και το κυριότερο... αρχες του 2017 ενεργοποίηση 7ου αναμεταδοτη

Πηγη. https://rexsat.blogspot.gr/2016/11/rebranding-clarke.html
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο το άρθρο, αλλά προσέξατε καθόλου αυτό που γράφει στην τελευταία παράγραφο;
Αναφέρει ότι σκοπός είναι το GO να γίνει προσβάσιμο από όλα τα δίκτυα internet (όχι μόνο του ΟΤΕ όπως είναι τώρα), όπου θα ανοιχθεί ο δρόμος για μια αυτόνομη υπηρεσία τύπου "Now TV" με Premium περιεχόμενο και επί πληρωμή.
Ελπίζω λοιπόν αυτή η εξέλιξη να μην σημάνει αυτομάτως το τέλος του δωρεάν GO (αν και εμμέσως μόνο δωρεάν δεν είναι στον ΟΤΕ) και την παροχή της υπηρεσίας μόνο επί πληρωμής στα μη δίκτυα ΟΤΕ, αλλά να έχουν σχέδια για μια άλλη ανεξάρτητη υπηρεσία που θα τρέχει παράλληλα με το GO.

@takis

Εχεις βαλει το τηλεφωνο πανω στο ρουτερ η σου ειπαν οτι θα σε ενημερωσουν ποτε ειναι για να το βαλεις.και πισω στο ρουτερ εχεις υποδοχη που λεει line και το ups ρωτησες ποσο κραταει 10 λεπτα ,μια μερα.

Last edited by a moderator: