Νέα για Cosmote TV

Καμία νέα υπηρεσία δεν είναι πιο απαραίτητη από την ΑΜΕΣΗ βελτίωση της εικόνας.. Λίγο σεβασμό στους συνδρομητές οι οποίοι πληρώνουν κάθε μήνα και πονάνε τα μάτια τους..

Προκαλώ να βρεθεί άλλος HD συνδρομητικός δορυφορικός πάροχος με χειρότερη εικόνα από την COSMOTE TV ή πάροχος που να μην έχει ΕΣΤΩ ένα κανάλι που να δείχνει όντως HD σε ολόκληρο το μπουκέτο..

Ανοίγεις το NovaCinema 1 και βλέπεις απλά ανθρώπινα. Ανοίγεις το αντίστοιχο της COSMOTE και βλέπεις θολούρα και σκιές από τη συμπίεση.

Το ίδιο και στα sports κανάλια.

ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ HD θα μπορούσαν να το έχουν..

Στα ξενα δορυφορικα sky κλπ βλεπεις ποδοσφαιρο σε HD σαν να βλεπεις σε 4κ ,και οταν δεις τα καναλια ΗD COSMOTE ειναι σαν να βλεπεις το χειροτερο SD.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

[FONT=&quot]Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στο συνδρομητικό του ΟΤΕ και δύο χρόνια πριν ληξει το συμβόλαιό του, ο Δημήτρης Τσακίρης αποτελεί παρελθόν από την πλατφόρμα της COSMOTE[/FONT]

Αν και δεν μου αρέσει να απολύεται κανείς, Έν τούτοις ο συγκεκριμένος στις μεταδόσεις του είχε εμμονή και εμπάθεια με την man united καθώς επιςης και η άρθρωση του ήταν δυσκολοαντιληπτη.........

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το Cosmote Sports 9 πήρε ήδη την θέση του στη θέση 309 και ξεκινά στις 26/8 με ζωντανή μετάδοση UFC. Ελπίζω να πάρει και το WWE που επίσης έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα και στις αρχές της το είχε η Nova.
Στη θέση 200 ήδη εμφανίζεται η promo κάρτα του Cosmote Cinema Star Wars

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης τα κανάλια έχουν εμφάνιστει και στο cosmote go

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα μετα απο ενα reboot που εγινε το EPG μου το αλλαξε στα αγγλικα, εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα, πως θα το γυρισω στα ελληνικα?

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Αν και δεν μου αρέσει να απολύεται κανείς, Έν τούτοις ο συγκεκριμένος στις μεταδόσεις του είχε εμμονή και εμπάθεια με την man united καθώς επιςης και η άρθρωση του ήταν δυσκολοαντιληπτη.........

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ναι αλλά είναι ένας από τους καλύτερους γνώστες της Premier στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να φεύγουν έτσι απλά οι γνώστες ενός τέτοιου πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να τον έχει έστω για σχολιασμό. Ειδικά τώρα που ανέβηκε η Wolf. :)

ΥΓ. Δεν είχε κάτι με την united.

ΥΓ1. Αν χάσει και τον Τσαβδαρά από το Γερμανικό τότε κάτι δεν πάει καλά.

Εγώ πάλι θέλω ζωντάνια και σχολιασμο της τακτικης των ομαδων στην περιγραφη ενός ματς.Ο Τσακίρης δεν έχει το πρώτο.Ο Σωτηρακόπουλος πάλι μπορεί να έχει τη γνώση αλλά στα άλλα,τίποτα.

Ελπιζω μονο να μην ειναι προπομπος για το χασιμο και της πρεμιερ.

E γενικά τα "βαρυά χαρτιά" του αθλητικού πακέτου της Cosmote,θεωρούνται το Ch.L και η Premier League.
Aν χάσουν και αυτό,η κατρακύλα δεν θα έχει σταματημό,οπότε το θεωρώ δύσκολο.

Αν και με αυτά που έχουμε δεί από το management τους,όλα να τα περιμένεις.

Δεν έχει ανανεώσει Ισπανία και Αγγλία (premier league) ακόμη;
Ξέρουμε μέχρι ποτέ είναι το συμβόλαια;

Αγγλία ως το 2019, Ισπανία ως το 2021

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άντε να δούμε θα τα μοιράσουν έτσι ώστε να δούμε μια ποιοτικότερη εικόνα η θα γεμίσουν με οτι να ναι και τον όγδοο αναμεταδότη.

λογικα αυτο που περιμενουμε ειναι να γυρισουν τα viasat σε HD

11843 V 4HD 10SD
12054 H 3HD 15SD
12169 H 8HD 9SD
12207 H 6HD 10SD
12284 H 5HD 12SD
12399 H 5HD 18SD
12476 H 8HD 3SD
11766 V

Ελπιζω μονο να μην ειναι προπομπος για το χασιμο και της πρεμιερ.

Με αυτά που κυκλοφορούν, προσωπικά δεν θα ήθελα να ανανεώσω για 2 χρόνια...

-------------------------------------------------------
Forthnet: Οι κινήσεις της Nova στη μάχη του αθλητικού περιεχομένου

Ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται στην συνδρομητική τηλεόραση και ιδιαίτερα στο σκέλος του αθλητικού περιεχομένου, έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά ΠΑΕ με την ΕΡΤ.

Η διοικητική ομάδα της Nova ολοκλήρωσε επιτυχώς την στρατηγική της απόφαση να βελτιώσει το κόστος συγκριτικά με την ποιότητα του αθλητικού της περιεχομένου, καταφέρνοντας να διατηρήσει την αποκλειστικότητα του 75-80% της εμπορικής αξίας του πρωταθλήματος και τις 3 κορυφαίες εμπορικά ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό).

Παράλληλα, με τις συμφωνίες που ολοκλήρωσε πέτυχε σημαντική μείωση του κόστους της κατά περίπου 25% για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Στελέχη της Forthnet αναφέρουν πως έχοντας με τις κινήσεις αυτές εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό από το ελληνικό πρωτάθλημα, η Nova κινείται για την απόκτηση και άλλων premium αθλητικών assets.

Ήδη απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, την Serie A TIM, η οποία ειδικά με την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους αποτελεί το πλέον ανερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Εκτός όμως από το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και την ανανέωση του γαλλικού πρωταθλήματος (που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο εμπορικά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία) και την απόκτηση όλων των γαλλικών διοργανώσεων (Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ), από την Κάντζα γίνεται γνωστό πως η Nova αναμένεται να κινηθεί με αξιώσεις και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League, καθώς τους επόμενους μήνες θα ανοίξει το tender για την 3ετία 2019-2021.

Επίσης, μέρος της εξοικονόμησης θα διατεθεί για την περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωσης του ψυχαγωγικού μπουκέτου της εταιρείας κυρίως μέσα από νέες υπηρεσίες και κινηματογραφικό περιεχόμενο των ΟΤΤ υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GΟ.

http://www.capital.gr/epixeiriseis/...tis-nova-sti-maxi-tou-athlitikou-periexomenou