bt sport, c+, eurosport, rmc sport-bein
ΟΚ, γιατί έχω γνωστό στην Αγγλία που μου έχει πει ότι το παρακαλάνε εδώ και χρόνια από τον Sky και αρνείται πεισματικά.
Πάντως μη βάζεις μέσα και τα eurosport δεν είναι πλατφόρμες σαν τον Sky κλπ.
bt sport, c+, eurosport, rmc sport-bein
μπορεί να μην ειναι σαν τον sky αλλά ειναι δίκτυο κι αυτό, κι αυτά ειναι μόνο αυτά που εχω δοκιμάσει προσωπικά, βαλε τo digi που ανεφερα παραπανω που ανέβασε εφαρμογή για τις τηλεόρασεις samsung και φανταζομαι στην mobile εφαρμογή της θα το εχει ανοιχτό συν ποσες αλλες θα υπαρχουν που απλά δεν εχω προσωπική εμπειρία
Φιλε, μακαρι να εχεις δικιο, γιατι μου ελειπε αυτη η δυνατοτητα!Αν καταλαβαινω καλα,εννοει οτι στις δυνατοτητες εγγραφης βασει χρον.διαρκειας,θα υπαρχει και η εβδομαδιαια εγγραφη,που δεν υπηρχε ως τωρα, μονο ημερησια γινοταν. Καλοδεχουμενο,αν και βασικοτερο θα ηταν να γινει πιο ευχρηστο το μενου,γρηγοροτερη αποκριση των αλλαγων απτο κοντρολ και επιτελους αξιοπρεπης λειτουργια του plus ( εχω 50αρα vdsl,αλλα δεν τολμαω να το συνδεσω στο ιντερνετ τον δεκτη,αφου τρελαινεται στα σπασιματα και τις επανεκκινησεις,κατι πολυ εκνευριστικο,ειδικα οταν εχεις προγραμματισει εγγραφες και σταματανε).
Για την f1, υπαρχει κατι νεωτερο?
Υπάρχει άραγε η πιθανότητα να δωθεί η δυνατότητα προγραμματισμού απομακρυσμένης εγγραφής ΚΑΙ σε όσους έχουν εξωτερικό σκληρό δίσκο ;;;;Αν καταλαβαινω καλα,εννοει οτι στις δυνατοτητες εγγραφης βασει χρον.διαρκειας,θα υπαρχει και η εβδομαδιαια εγγραφη,που δεν υπηρχε ως τωρα, μονο ημερησια γινοταν. Καλοδεχουμενο,αν και βασικοτερο θα ηταν να γινει πιο ευχρηστο το μενου,γρηγοροτερη αποκριση των αλλαγων απτο κοντρολ και επιτελους αξιοπρεπης λειτουργια του plus ( εχω 50αρα vdsl,αλλα δεν τολμαω να το συνδεσω στο ιντερνετ τον δεκτη,αφου τρελαινεται στα σπασιματα και τις επανεκκινησεις,κατι πολυ εκνευριστικο,ειδικα οταν εχεις προγραμματισει εγγραφες και σταματανε).
Για την f1, υπαρχει κατι νεωτερο?
Όσο έχει την DisneyΣυγχαρητήρια στην Cosmote TV. Άψογη μετάδοση.
(Ξέρει κάποιος μέχρι πότε θα έχει τα δικαιώματα?)
Λέτε να έχει σχέση με την formula 1. Να γίνει και εδώ τράμπα με την ερτ;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.