Νέα για Cosmote TV

bt sport, c+, eurosport, rmc sport-bein

ΟΚ, γιατί έχω γνωστό στην Αγγλία που μου έχει πει ότι το παρακαλάνε εδώ και χρόνια από τον Sky και αρνείται πεισματικά.
Πάντως μη βάζεις μέσα και τα eurosport δεν είναι πλατφόρμες σαν τον Sky κλπ.

μπορεί να μην ειναι σαν τον sky αλλά ειναι δίκτυο κι αυτό, κι αυτά ειναι μόνο αυτά που εχω δοκιμάσει προσωπικά, βαλε τo digi που ανεφερα παραπανω που ανέβασε εφαρμογή για τις τηλεόρασεις samsung και φανταζομαι στην mobile εφαρμογή της θα το εχει ανοιχτό συν ποσες αλλες θα υπαρχουν που απλά δεν εχω προσωπική εμπειρία

μπορεί να μην ειναι σαν τον sky αλλά ειναι δίκτυο κι αυτό, κι αυτά ειναι μόνο αυτά που εχω δοκιμάσει προσωπικά, βαλε τo digi που ανεφερα παραπανω που ανέβασε εφαρμογή για τις τηλεόρασεις samsung και φανταζομαι στην mobile εφαρμογή της θα το εχει ανοιχτό συν ποσες αλλες θα υπαρχουν που απλά δεν εχω προσωπική εμπειρία

Δεν είναι δορυφορική πλατφόρμα, ούτε τα eurosport, ούτε τα bt sport, είναι iptv πλατφόρμες που ο κύριος τρόπος μετάδοσης τους είναι μέσω internet.
Στην Αγγλία ο Sky τους λέει ότι δεν ανοίγουν το go σε chromecast γιατί δεν θέλουν να κάνει ο κόσμος casting από τα κινητά τους σε τηλεοράσεις.
Πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να το βάλει η Cosmote από τη στιγμή που πουλάει και ανεξάρτητο go.
Τουλάχιστον για τους πελάτες της over the top υπηρεσίας, γενικά σε όλους μου φαίνεται απίθανο να το κάνει.

Κινητικότητα COSMOTE TV με MAD Hits HD, TCM HD, νέο αναμεταδότη και επερχόμενη προσθήκη On Demand πλατφορμών Nick+ και BBC Earth...

https://rexsat.blogspot.com/2019/02/flash-extra-mad-hits-hd-brit-awards.html

Καλησπερα! Θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει καλυτερα αυτο το αποσπασμα απο το αρθρο... " Ο Απρίλιος αναμένεται να φέρει και την επερχόμενη αναβάθμιση λογισμικού που θα υλοποιήσει διάφορες ψηφιακές ευκολίες σε όλους τους υβριδικούς δέκτες και τις εφαρμογές της COSMOTE TV, ανάμεσα τους η ανανέωση του Time Recording (με δυνατότητες ρύθμισης εγγραφών προγραμμάτων και σε εβδομαδιαία βάση) ".

Αν καταλαβαινω καλα,εννοει οτι στις δυνατοτητες εγγραφης βασει χρον.διαρκειας,θα υπαρχει και η εβδομαδιαια εγγραφη,που δεν υπηρχε ως τωρα, μονο ημερησια γινοταν. Καλοδεχουμενο,αν και βασικοτερο θα ηταν να γινει πιο ευχρηστο το μενου,γρηγοροτερη αποκριση των αλλαγων απτο κοντρολ και επιτελους αξιοπρεπης λειτουργια του plus ( εχω 50αρα vdsl,αλλα δεν τολμαω να το συνδεσω στο ιντερνετ τον δεκτη,αφου τρελαινεται στα σπασιματα και τις επανεκκινησεις,κατι πολυ εκνευριστικο,ειδικα οταν εχεις προγραμματισει εγγραφες και σταματανε).
Για την f1, υπαρχει κατι νεωτερο?

Αν καταλαβαινω καλα,εννοει οτι στις δυνατοτητες εγγραφης βασει χρον.διαρκειας,θα υπαρχει και η εβδομαδιαια εγγραφη,που δεν υπηρχε ως τωρα, μονο ημερησια γινοταν. Καλοδεχουμενο,αν και βασικοτερο θα ηταν να γινει πιο ευχρηστο το μενου,γρηγοροτερη αποκριση των αλλαγων απτο κοντρολ και επιτελους αξιοπρεπης λειτουργια του plus ( εχω 50αρα vdsl,αλλα δεν τολμαω να το συνδεσω στο ιντερνετ τον δεκτη,αφου τρελαινεται στα σπασιματα και τις επανεκκινησεις,κατι πολυ εκνευριστικο,ειδικα οταν εχεις προγραμματισει εγγραφες και σταματανε).
Φιλε, μακαρι να εχεις δικιο, γιατι μου ελειπε αυτη η δυνατοτητα!

541.907 συνδρομητές Cosmote TV

Ο ΟΤΕ πέτυχε επίσης ένα ακόμα τρίμηνο ανάπτυξης της τηλεόρασης , με καθαρές προσθήκες 8 χιλιάδων συνδρομητών Cosmote TV. Στις 31 Δεκεμβρίου 2018, ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών COSMOTE TV ανήλθε σε 542 χιλιάδες, αυξημένος κατά 3,3% σε ετήσια βάση.
Ο ΟΤΕ συνεχίζει τις επενδύσεις του σε πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο και πρόσφατα επέκτεινε την αποκλειστική του σύμβαση με την αγγλική Premier League για άλλα τρία χρόνια.

https://www.cosmote.gr/otegroup_com...s/newsroom/gr/2019/OTE_Q4_2018_RESULTS_GR.pdf

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Υπάρχει άραγε η πιθανότητα να δωθεί η δυνατότητα προγραμματισμού απομακρυσμένης εγγραφής ΚΑΙ σε όσους έχουν εξωτερικό σκληρό δίσκο ;;;;

Τρομερη κινητικοτητα στην Κοσμοτε...κανενα καναλι δεν θα αφαιρεθει ή εστω να χασουμε τα δικαιωματα καποιας αθλητικης διοργανωσης;:smash:

Δεν ξέρω αν αντέξατε να δειτε ζωντανά τα βραβεία Όσκαρ αλλά η μετάδοση που έκανε η COSMOTE TV δεν έχει ξαναγίνει. Διαφορετικά πάνελ με συζητήσεις, παρουσία με δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί να παίρνει συνεντεύξεις απο τους πρωταγωνιστές η συντελεστές. Μια γιορτή συνολικά, δοσμένη με τρόπο που δεν εχουμε ξαναδεί.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εξαιρετική η εκπομπή, τόσο ως ιδέα, όσο και ως υλοποίηση, με έναν πάρα πολύ καλό Κουτσογιαννόπουλο - ο άνθρωπος το έχει. Ειδικά οι συνδέσεις με το στούντιο στα διαφημιστικά διαλείμματα, κατάφεραν να κάνουν τη βραδιά λιγότερο βαρετή. Εντελώς αμήχανη και χωρίς ουσία η παρουσία του Σατσίδη στο κόκκινο χαλί. Ήταν τόσο κακά τα πλάνα και τόσο λίγες οι δηλώσεις που κατάφερε να πάρει, που, πέρα από λύπηση, δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στο όλο πρόγραμμα

Οντως φετος μια χαρα ολα. Περυσι βαρεθηκα να βλεπω την διαφημιση της ρολεξ.

Απο Typologies.gr :
**Νέα εποχή στη συνεργασία ανάμεσα στην ΕΡΤ και την Cosmote TV. Ευρωπαϊκού επιπέδου.

**Ανακοινώσεις από την Cosmote TV επί του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 6 Μαρτίου.

Λέτε να έχει σχέση με την formula 1. Να γίνει και εδώ τράμπα με την ερτ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λέτε να έχει σχέση με την formula 1. Να γίνει και εδώ τράμπα με την ερτ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποκλειστικό! Τα «βρήκαν» ΕΡΤ- COSMOTE TV και για την F1!

Σε συμφωνία κατέληξαν μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ με την COSMOTE TV, για τη δυνατότητα εκχώρησης της μετάδοσης της Formula 1 και στη συνδρομητική πλατφόρμα. Έτσι, για τις επόμενες δύο σεζόν, θα υπάρχει παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Formula 1 από την ΕΡΤ, καθώς και από την COSMOTE TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα βάσει της νέας συμφωνίας θα έχει ακριβώς το ίδιο πακέτο μεταδόσεων με αυτό που μετέδιδε όλα τα προηγούμενα έτη από τα COSMOTE SPORT. Με την εξέλιξη αυτή, η COSMOTE TV διατηρεί στην πλατφόρμα της όλο το μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να προσφέρει στους συνδρομητές της το υψηλό επίπεδο μεταδόσεων της F1, που είχαν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...stiko-ta-vrikan-ert-cosmote-tv-kai-gia-tin-f1

Η καλύτερη είδηση !! Αν καταλαβαίνω καλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα μεταδίδει όλο το πακέτο και όχι μόνο τους αγώνες!!
Από την άλλη η ΕΡΤ εξασφάλισε από την κοσμοτε την παράλληλη μετάδοση των τελικών των Champions και Europa league

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk