Νέα για Cosmote TV

Η τιμή του πακέτου θα είναι ακριβότερη;; Εμείς θα θέλαμε συνδυασμό δορυφορικής και ευρυζωνικής με περισσότερο on demand περιεχόμενο, όπως fox+, antnext κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Το λογικό ήταν να αναβαθμίσουν τους χρήστες της Ευρυζωνικής θέασης. Αλλιώς κάποιος θα έμενε παραπονεμένος.

το λογικο θα ηταν ενας δεκτης για ολους που θα αντικαθιστουσε τους υπαρχοντες και θα μπορουσε να λειτουργει με δυο περιβαλλοντα,δορυφορικο συν iptv και σκετο iptv.αλλα εδω η κοσμοτε δεν λειτουργει αυτονομα εντελως αλλα στις επιταγες της d.t
εχει αναφερθει οτι θα ειναι η πρωτη του ομιλου που θα λανσαρει το πακετο οποτε το περιμενουμε λογικα μεσα στο μηνα καθως το γερμανικο λανσαρετε το δεκεμβριο.
το θεμα ειναι να βγαλει διαθεσιμες εφαρμογες για android tv ανεξαρτητα του box της γιατι και στην γερμανια υπαρχει η εν λογω γκρινια διοτι ακομη δεν διαθετει τετοιες.αν δεν βγαλει σε δεσμευει μονο με το δικο της box.

Με βάση το άρθρο και επειδή η ελληνική πλατφόρμα άργησε, μάλλον η λύση της magenta tv θα βγει και στην Ελλάδα, αρχές του Δεκέμβρη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμείς θα θέλαμε συνδυασμό δορυφορικής και ευρυζωνικής με περισσότερο on demand περιεχόμενο, όπως fox+, antnext κλπ.

Έχω την εντύπωση ότι σταδιακά (σε συνδυασμό με την αύξηση των συνδέσεων fiber) η Cosmote στοχεύει στην απεξάρτησή της από τη δορυφορική λήψη, καθώς η μίσθωση 8 αναμεταδοτών στον Eutelsat 9B κοστίζει χρήματα που θα ήθελε να εξοικονομήσει. Οι προθέσεις της πλατφόρμας θα φανούν αργότερα από το αν θα λανσάρει 4Κ Android δορυφορικό - IP αποκωδικοποιητή ή όχι.

Το σημαντικότερο είναι ότι το μηχανάκι δεν έχει ούτε ethernet θύρα, ούτε usb για να βάλεις τουλάχιστον ένα ανταπτοράκι usb σε ethernet.
Δε με ενθουσιάζει καθόλου η μόνο ασύρματη σύνδεση. Τουλάχιστον να δώσουν την έκδοση που υποστηρίζει και 5GHz.

Λέει όμως

"System upgrading:Upgrade software via USB or network".

Άρα USB πρέπει να έχει. Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να μην έχει έστω μια θύρα.

Μια ενδιαφερουσα συνεντευξη στο αθηνοραμα ,με αφορμη το φεστιβαλ κινηματογράφου θεσσαλονικης και την cosmote tv ως μεγα χορηγο,εδωσε ο executive director της πλατφορμας Δημήτρης Μιχαλακης.
σημαντικά σημεια η απηχηση του cosmote history ,νεες παραγωγες ,νεος κυκλος εταιρος εγω,νεα παραγωγη σειρας με θεμα ενα εγκλημα στους κυκλους μιας οικογενειας, εναρξη νεας πλατφορμας στα μεσα νοεμβριου διαφημιστικο boost προς τα τελη του χρονου.
Και πολλα αλλα ενδιαφέροντα για τον προγραμματισμο
https://www.athinorama.gr/tv/articl...is_tileorasis_stin_ellada_simera-2538412.html
Στην γερμανια το αυτονομο πακετο μεσω εφαρμογων (οχι του box) ξεκιναει στις 14/11

Eπισης σημερα στο φοξ κανει πρεμιερα war of the worlds
Kαι μετα τις 12 ολα τα επεισοδια του κυκλου θα ειναι διαθέσιμα στο fox play ,βεβαια μας ενημερώνουν για ολους τους τροπους προσβασης για το fox play αλλα δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι το foxplay.gr και οι εφαρμογες για κινητα εχουν αναστειλει την λειτουργια τους

Δεν προσέξατε το σημαντικότερο....θα δίνεται λέει μόνο σε 3play συνδρομητές Cosmote fiber..... Τουλάχιστον αρχικά...

Και έρχεται τώρα ο κ. Μιχαλάκης στην συνέντευξη στο αθηνοραμα και λέει '' Η νέα πλατφόρμα θα είναι εντελώς αποδεσμευμένη από το τηλέφωνο και τον δορυφόρο'' για να δούμε....

Δεν εννοει αυτο που νομιζεις.εννοει οτι δεν θα χρειαζεται ουτε το ενα ουτε το αλλο για να λειτουργησει..λεει οτι κυριως στοχευει σε νεους πελατες και οτι δεν επιθυμουν να αλλαξουν τις συνηθειες των υπαρχοντων συνδρομητων σωνει και καλα αλλα να προσελκύσουν νεους

Είμαι κατά της'' δέσμευσης '' να έχω και το ίντερνετ άρα και τηλεφωνική γραμμή στην cosmote για να μπορέσω να έχω μια νέα υπηρεσία streaming.
Δημιουργείς κάτι νέο, θέλεις πελάτες και αφήνεις ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που είναι σε άλλον πάροχο έξω;

#Gartasis σωστός....για να δούμε.....βέβαια πρέπει να μας λυθούν και άλλες απορίες.... Εγώ στο σπίτι που μένω τώρα έχω σταθερό και ίντερνετ Nova και πιάνω 6,5-7mbps... Vdsl δεν έχει η περιοχή...Θα παίζει; Ποια είναι η ελάχιστη ταχύτητα κλπ....

Ωραίο θα ήταν το cosmote go να το ενεργοποιείς όπως το Netflix χωρίς τηλέφωνα κτλ και να το κόβεις οπότε θες εσύ

548.646 συνδρομητές COSMOTE TV

Το Γ’ τρίμηνο του 2019, ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών COSMOTE TV αυξήθηκε κατά 5 χιλιάδες και ανήλθε σε 549 χιλιάδες, ενισχυμένος κατά 2,7% σε ετήσια βάση. Τα έσοδα της τηλεόρασης αυξήθηκαν κατά 4% περίπου. Η COSMOTE TV ετοιμάζεται να λανσάρει στα μέσα Νοέμβρη μία νέα over the top (ΟΤΤ) πλατφόρμα για προσωποποιημένες υπηρεσίες, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της τηλεόρασης.

https://www.cosmote.gr/otegroup_com...s/newsroom/gr/2019/OTE_Q3_2019_GR_RESULTS.pdf

Σημαντική αναβάθμιση του FOX Play στην COSMOTE TV

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς και σε όσους παρακολουθούν από φορητές συσκευές, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/28590-simantiki-anavathmisi-tou-fox-play-stin-cosmote-tv