Νέα για Cosmote TV

Μόνος μου το έχω αλλά δεν με νοιάζουν τα 2 ευρώ αλλά μετά από τόσα χρόνια συνδρομητής θα έπρεπε να κάνουν μια καλύτερη προσφορά
Άλλο θέμα αυτό προφανώς και θα επρεπε να εκτιμά η ΚΑΘΕ εταιρεία την «προσήλωση>> των συνδρομητών σε αυτήν και να τους επιβραβεύει.

Άλλο θέμα αυτό προφανώς και θα επρεπε να εκτιμά η ΚΑΘΕ εταιρεία την «προσήλωση>> των συνδρομητών σε αυτήν και να τους επιβραβεύει.
Είμαι τόσο εντάξει που με το που βγαίνει ο λογαριασμός πληρώνω την επόμενη μέρα δεν τους έχω αργήσει ούτε ευρώ εδώ και χρόνια

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Είμαι τόσο εντάξει που με το που βγαίνει ο λογαριασμός πληρώνω την επόμενη μέρα δεν τους έχω αργήσει ούτε ευρώ εδώ και χρόνια
Ακριβώς για αυτό το λόγο θα έπρεπε στους παλιούς αλλα και στους συνεπείς πελάτες να δίνει καλύτερες τιμές.

• Like
Reactions: Va$ Bo$$
Ναι όμως πολύ λίγες εταιρίες το κάνουν αυτό. Και ο λόγος είναι πολύ απλώς. Καλύτερες προσφορές πάνε σε νέους συνδρομητές για να δελεαστούν και να υπογράψουν. Οι παλιοί είναι παλιοί. Παντού συμβαίνει αυτό. Και στην Αμερική το ίδιο είναι. Βέβαια θα ήθελα πολύ να μάθω πως γίνεται η σύγκριση ανάμεσα σε μήλα και πορτοκάλια. Που στη μια περίπτωση το πολύ υπογράφεις για 12μηνη δέσμευση ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής σου και στην άλλη πρέπει να ζεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και να έχεις σίγουρα 50άρα ταχύτητα.

Τι εννοείς 2 ευρώ; 2 ευρώ νομίζεις ότι είναι μόνο; γιατί δεν αναφερεις ότι στην νοβα βλέπεις σε 3 συσκευές ταυτόχρονα αλλά στην κοσμοτε μόνο σε 1 σε αθλητικά γεγονότα; Εσυ αυτό το λες ίδια τιμή; γιατί δεν αναφερεις ότι σε νέους συνδρομητές το triple play 100 mbps με full pack με αναγωγή τους 3 μήνες δώρο βγαίνει στα 37 ευρώ; Στην κοσμοτε το ίδιο πακετο βγαίνει στα 56,90 ευρώ με 1 μόνο ταυτόχρονη θέαση αθλητικών στην συνδρομητική. Δεν θέλω να το παιξω εξυπνακιας ουτε πωλητής της νοβα ουτε τιποτα απλά αμα είχε 23 ευρώ το cosmote tv ott σε 3 συσκευές ταυτόχρονα ή 37 ευρώ το triple play full 100αρι , θα πήγαινα χθες στην κοσμοτε. Δεν το έκαναν όμως. Και έτσι εγώ συγκεκριμένα πηγα στην νόβα.
Στην COSMOTE TV η δέσμευση είναι 12μηνη και ποιο λογική...
Στην ταυτόχρονη θέαση αθλητικών είναι σε 1 συσκευή, που μπορεί να εναλλάσσεται ανάμεσα στο κεντρικό box (SAT `η IP) και σε άλλες 5 συσκευές που μπορεί να είναι εν δυνάμει σε "2 Smart TVs, 2 extra android Box (πχ. "Wind vision box και Eon Smart box") και 1 κινητή συσκευή `η "έχεις ένα διαφορετικό συνδυασμό π.χ. με περισσότερες κινητές συσκευές εναλλαγής (Smartphone, Tablet) `η να εμπεριέχει και LapTop/PC"...
Και στα ψυχαγωγικά σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, όπου έχεις την 1η θέαση στο κεντρικό box (SAT `η IP) και εναλλάσσεις τη 2η θέαση των ψυχαγωγικών, εν δυνάμει σε "2 Smart TVs, 2 extra android Box (πχ. "Wind vision box και Eon Smart box") και 1 κινητή συσκευή `η "έχεις ένα διαφορετικό συνδυασμό π.χ. με περισσότερες κινητές συσκευές εναλλαγής (Smartphone, Tablet) `η να εμπεριέχει και LapTop/PC"...
Στη NOVA EON έχεις 24μηνη δέσμευση και ταυτόχρονη θέαση αθλητικών και ψυχαγωγικών σε 3 συσκευές δεσμευμένες για 1 μήνα (χωρίς δικαίωμα εναλλαγής σε περισσότερες συσκευές), με την 1η θέαση στο κεντρικό box (SAT `η IP) , τη 2η θέαση σε 1 δεσμευμένη συσκευή "Smart TV `η extra android Box" και τη 3η θέαση σε 1 δεσμευμένη κινητή συσκευή "Smartphone, `η Tablet, `η LapTop/PC"...
Οπότε διαλέγει ο καθένας τι τον βολεύει, από εκεί και πέρα η τιμολογιακή πολιτική ειδικά για το Ίντερνετ σαφώς και είναι πολύ πιο ακριβότερη στην COSMOTE και πιο λογική στην ΕΟΝ ....
Αλλα και πάλι αν τις συγκρίνουμε με τις βαλκανικές χώρες, όταν στις ίδιες τιμές η ΕΟΝ δίνει 500αρες `η και 1000αρες ταχύτητες με τις αντίστοιχες ελληνικές 50αρες και 100αρες, τότε θα πούμε ότι και εδώ είναι ακριβές...

Last edited:
  • Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Συγγνώμη εγώ που είμαι τόσα χρόνια συνδρομητης στην cosmote μόλις μου έκαναν πρόταση για 25.45 τον μήνα και νευρίασα και του είπα θα το σκεφτώ. Είναι δυνατόν από 22.75 να ανεβαίνουν κιόλας έχοντας χάσει τόσα πρωταθλήματα ?
εμενα απο τα τα 17 ευρω που πληρωνω τωρα, ζητανε τα ιδια με εσενα:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Έχει τσεκάρει κανείς το box αν δουλεύει σε άλλο σπίτι; πχ Εξοχικό;

Το εχω δοκιμασει δουλευει σε αλλο σπιτι , ειναι android θελω να πω οτι βαζεις τους κωδικους σε οπιοδηποτε box η κινητο και παιζει

Έχει τσεκάρει κανείς το box αν δουλεύει σε άλλο σπίτι; πχ Εξοχικό;
Δουλευει ανετα!Το καλοκαιρι το ειχα παρει μαζι μου στις διακοπες σε νησι του ΒΑ Αιγαιου σε σημειο που η Digea πιανει δυσκολα, και δουλεψε ανετα σε συνδυασμο με 4g wifi router,με καρτα της wind μαλιστα (αυτη εδινε το ταχυτερο σημα στο σημειο που ημουν,επιανε τα 50mbps!).

• Like
Reactions: Lobo10
Καλησπέρα σας,
Έκανα μετατροπή του πακέτου μου από sports σε full και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την υπηρεσία tv plus.
Υπάρχει ένας μεγάλος και αξιόλογος κύκλος σειρών αλλά σε πολλές η διαθεσιμότητα αναφέρει πως είναι μέχρι 1 ή 3 μήνες ακόμη.
Αυτό μπορεί να ανανεωθεί και να επεκταθεί ή οι σειρές κατεβαίνουν και ανεβαίνουν άλλες; Γιατί προφανώς δεν αξίζει να ξεκινήσω μια σειρά με 5 σεζόν που θα την κατεβάσουν τόσο σύντομα.

Πολύ συχνά ανανεώνονται αλλά δεν είναι ο κανόνας… Για τις ημερομηνίες που βλέπεις στο tv plus, οι περισσότερες παίρνουν ξανά παράταση.
Για fox play πχ, η ημερομηνία είναι αυστηρά αυτή που λέει.

Πολύ συχνά ανανεώνονται αλλά δεν είναι ο κανόνας… Για τις ημερομηνίες που βλέπεις στο tv plus, οι περισσότερες παίρνουν ξανά παράταση.
Για fox play πχ, η ημερομηνία είναι αυστηρά αυτή που λέει.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Αν κάνω λήψη της σειράς και κατέβει τι γίνεται; Φεύγει και από τις ληψεις μου ;

Μια απορία μου δημιουργήθηκε.
Η Warner και η Odeon δεν έχουν αποκλειστικές συνεργασίες με την nova;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Προφανώς δεν έχουν αποκλειστική συνεργασία ή είχαν αποκλειστική, όχι πια.

Στο θέμα σειρών μόνο. Στις ταινίες είναι διαφορετικού τύπου οι συμφωνίες. Αυτό όμως δεν αποκλείει άλλου τύπου συνεργασίες με ξένα στούντιο.

Καλημέρα σας και καλή χρόνια σε όλους. Να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν πατάω replay tv (με δορυφορικό δέκτη) η εικόνα μου δεν είναι hd αλλά πολύ χειρότερη. Η ταχύτητα που τρέχω είναι 100 της vova. Έχει και άλλος τέτοιο πρόβλημα;

• Like
Reactions: davinci
Καλημέρα σας και καλή χρόνια σε όλους. Να σας κάνω μια ερώτηση. Όταν πατάω replay tv (με δορυφορικό δέκτη) η εικόνα μου δεν είναι hd αλλά πολύ χειρότερη. Η ταχύτητα που τρέχω είναι 100 της vova. Έχει και άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Δεν έχεις πρόβλημα. Το replay tv στο δορυφορικό είναι σε sd ποιότητα σε όλους. Στην αντίστοιχη υπηρεσία της cosmote tv μέσω internet είναι σε hd.