Νέα για Cosmote TV

καλη κινηση να δωσει δωρεαν τα κινηματογραφικα καναλια μεχρι τελος καλοκαιριου αλλα γιατι εισαστε γυφτοι εκει στην κοσμοτε και δεν ανοιξατε και το village και tcm τι θα σας κοστιζε.

• Like
Reactions: Joker19
καλη κινηση να δωσει δωρεαν τα κινηματογραφικα καναλια μεχρι τελος καλοκαιριου αλλα γιατι εισαστε γυφτοι εκει στην κοσμοτε και δεν ανοιξατε και το village και tcm τι θα σας κοστιζε.
Έλα ντε. Τρελά φυντανια στο marketing έχουν.

Ούτε FX, FX Life....άνοιξαν μόνο τα cinema στους γονείς μου....

δε θελω να κανω τον συνηγορο του διαβολου αλλα και μονο που ανοιξαν τα cinema ηταν καλη κινηση. Ισως δεν πρεπει να γκρινιαζετε για τα υπολοιπα ταινιων / σειρων. Σας το λεω με ολη τη συμπαθεια!

Ούτε FX, FX Life....άνοιξαν μόνο τα cinema στους γονείς μου....
Νομιζα οτι τα FX ηταν μεσα σε ολα τα πακετα. Εγω εχω το πιο φθηνο το family και ειναι μεσα και τα 2.

Μπράβο καλή κίνηση. Από την στιγμή που άνοιξαν τα cinema δεν ξεκολλάω. Έχω το entry pack Cosmote και full Nova. Αυτό που μπου λείπει προσωπικά στα Νova cinema είναι οι ελληνικές ταινίες του Cosmote cinema 3.

• Like
Reactions: karras
Νομιζα οτι τα FX ηταν μεσα σε ολα τα πακετα. Εγω εχω το πιο φθηνο το family και ειναι μεσα και τα 2.
Το πλέον φθηνότερο είναι το entry και δεν τα έχει

• Like
Μάλλον θα έχεις δορυφορικό πρώην family.... Στην OTT δεν τα έχει....

Με λίγα λόγια....ΑΕΚ και Παναθηναϊκέ καλωσήρθατε στη Nova - EON ....😜

Attachments

• Screenshot_2023-06-10-15-50-57-013_com.facebook.katana-edit.jpg
    Screenshot_2023-06-10-15-50-57-013_com.facebook.katana-edit.jpg
    503.1 KB · Views: 80
Εγώ πάλι δεν θα θελα να δω τη serie A ή το CL και τις υπόλοιπες διοργανώσεις να καταλήγουν σε πλατφόρμες τυπου Ant1 η σε κάνα Action 24. La liga ήδη έπαψα να βλέπω στη nova (εξαιτίας της άθλιας εικόνας στο συγκεκριμένο ειδικά πρωτάθλημα ). Και εκτιμώ ότι θα μπλέξουμε μελλοντικά με τις πολλές πλατφόρμες , τη διασπορά του περιεχομένου, τις πολλές συνδρομές και τις κακές υπηρεσίες ( σε εικόνα κλπ)

• Like
Μπράβο καλή κίνηση. Από την στιγμή που άνοιξαν τα cinema δεν ξεκολλάω. Έχω το entry pack Cosmote και full Nova. Αυτό που μπου λείπει προσωπικά στα Νova cinema είναι οι ελληνικές ταινίες του Cosmote cinema 3.
Για ποιο λόγο έχεις το entry pack της cosmote απο τη στιγμή που εχεις το full nova?

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ πάλι δεν θα θελα να δω τη serie A ή το CL και τις υπόλοιπες διοργανώσεις να καταλήγουν σε πλατφόρμες τυπου Ant1 η σε κάνα Action 24. La liga ήδη έπαψα να βλέπω στη nova (εξαιτίας της άθλιας εικόνας στο συγκεκριμένο ειδικά πρωτάθλημα ). Και εκτιμώ ότι θα μπλέξουμε μελλοντικά με τις πολλές πλατφόρμες , τη διασπορά του περιεχομένου, τις πολλές συνδρομές και τις κακές υπηρεσίες ( σε εικόνα κλπ)
σιγα μην παρει το action24 σοβαρο πρωταθλημα ποτε....

ποτε το βλεπετε να ξεκαθαριζει που θα πανε αεκ και παο??ηδη εχει τραβηξει πολυ χρονικα

τωρα που το ανεφερε ο φιλος ποιο πανω οντως η εικονα στο ισπανικο πρωταθλημα ηταν απαραδεκτη φετος και για αυτο δεν φταιει η νοβα διοτι στο αγγλικο γαλλικο γερμανικο και στα λοιπα ηταν πολυ καλη.πρεπει η ισπανοι να μεταδιδουν τα παιχνιδια μεσω ιντερνετικου stream και απο εκει να τα περνουν και οι διαφοροι παροχοι και οχι απο δορυφορο.αν γινει και του χρονου αυτο το χαλι πρεπει να πεσει διαμαρτυρια απο τους ξενους παροχους.

Για ποιο λόγο έχεις το entry pack της cosmote απο τη στιγμή που εχεις το full nova?
Το entry το είχα βάλει πριν βάλω nova γιατί έβλεπε ο μικρός παιδικά blaze κλπ.. Πάντως η εικόνα της Cosmote τουλάχιστον στην δική μου τηλεόραση έχει μια θολούρα σε σχέση με της Nova..