Καλή κίνηση αυτή.Πριν από λίγο μου ήρθε μήνυμα δωρεάν ενεργοποίησης του κινηματογραφικού περιεχομένου μέχρι 31-08.
Καλή κίνηση αυτή.Πριν από λίγο μου ήρθε μήνυμα δωρεάν ενεργοποίησης του κινηματογραφικού περιεχομένου μέχρι 31-08.
Έλα ντε. Τρελά φυντανια στο marketing έχουν.καλη κινηση να δωσει δωρεαν τα κινηματογραφικα καναλια μεχρι τελος καλοκαιριου αλλα γιατι εισαστε γυφτοι εκει στην κοσμοτε και δεν ανοιξατε και το village και tcm τι θα σας κοστιζε.
Ούτε FX, FX Life....άνοιξαν μόνο τα cinema στους γονείς μου....καλη κινηση να δωσει δωρεαν τα κινηματογραφικα καναλια μεχρι τελος καλοκαιριου αλλα γιατι εισαστε γυφτοι εκει στην κοσμοτε και δεν ανοιξατε και το village και tcm τι θα σας κοστιζε.
Νομιζα οτι τα FX ηταν μεσα σε ολα τα πακετα. Εγω εχω το πιο φθηνο το family και ειναι μεσα και τα 2.Ούτε FX, FX Life....άνοιξαν μόνο τα cinema στους γονείς μου....
Το πλέον φθηνότερο είναι το entry και δεν τα έχειΝομιζα οτι τα FX ηταν μεσα σε ολα τα πακετα. Εγω εχω το πιο φθηνο το family και ειναι μεσα και τα 2.
Μάλλον θα έχεις δορυφορικό πρώην family.... Στην OTT δεν τα έχει....Νομιζα οτι τα FX ηταν μεσα σε ολα τα πακετα. Εγω εχω το πιο φθηνο το family και ειναι μεσα και τα 2.
Για ποιο λόγο έχεις το entry pack της cosmote απο τη στιγμή που εχεις το full nova?Μπράβο καλή κίνηση. Από την στιγμή που άνοιξαν τα cinema δεν ξεκολλάω. Έχω το entry pack Cosmote και full Nova. Αυτό που μπου λείπει προσωπικά στα Νova cinema είναι οι ελληνικές ταινίες του Cosmote cinema 3.
σιγα μην παρει το action24 σοβαρο πρωταθλημα ποτε....Εγώ πάλι δεν θα θελα να δω τη serie A ή το CL και τις υπόλοιπες διοργανώσεις να καταλήγουν σε πλατφόρμες τυπου Ant1 η σε κάνα Action 24. La liga ήδη έπαψα να βλέπω στη nova (εξαιτίας της άθλιας εικόνας στο συγκεκριμένο ειδικά πρωτάθλημα ). Και εκτιμώ ότι θα μπλέξουμε μελλοντικά με τις πολλές πλατφόρμες , τη διασπορά του περιεχομένου, τις πολλές συνδρομές και τις κακές υπηρεσίες ( σε εικόνα κλπ)
Το entry το είχα βάλει πριν βάλω nova γιατί έβλεπε ο μικρός παιδικά blaze κλπ.. Πάντως η εικόνα της Cosmote τουλάχιστον στην δική μου τηλεόραση έχει μια θολούρα σε σχέση με της Nova..Για ποιο λόγο έχεις το entry pack της cosmote απο τη στιγμή που εχεις το full nova?
Ναι οντως το δορυφορικο εχω και μαλον γιαυτο μου τα εχει και στο οττ.Μάλλον θα έχεις δορυφορικό πρώην family.... Στην OTT δεν τα έχει....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.