Νέα για Cosmote TV

δοκιμασμένο σε 2 απλούς, υπερβολικά συχνά κρασαρίσματα (που και οι 2 με δίσκο δέκτες μας είχαν κάνει αλλά σπανιότερα) οπότε προτιμούσαμε το χαμηλότερης ποιότητας υβριδικό τελικα
Εγώ στον Eurobox 2000 με εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD (μέχρι 2T), άψογα προγραμματισμενες εγγραφές μέσω EPG (`η με χειροκίνητη χρονική διάρκεια) και από COSMOTE TV, και από τα FTA του Astra 19.2E και από τα επίγεια του ενσωματομενου δέκτη της COSMOTE TV...
Απλα όταν γράφεις κάποιο κανάλι, απο αυτά που ανέφερα δεν μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα ζάπινγκ σε άλλο κανάλι, αλλά να παρακουλουθεις κάποια άλλη έγγραφή από τον σκληρό δίσκο...
Για να κάνεις ταυτόχρονα εγγραφές και ζάπινγκ σε καναλια πρέπει να έχεις τον Technicolor PVR της COSMOTE TV με τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο...

Καλησπέρα γνωρίζετε αν θα φύγουν από την Cosmote το Mega & o Ant1 όπως έγινε από την Nova ή λόγω Ολυμπιακού το Mega δεν μπορεί να φύγει από την πλατφόρμα όσα και λεφτά να ζητάει το Mega θα δωθουν κατευθείαν από την Cosmote για να μην χαλάσουν οι σχέσεις τους.

Καλησπέρα γνωρίζετε αν θα φύγουν από την Cosmote το Mega & o Ant1 όπως έγινε από την Nova ή λόγω Ολυμπιακού το Mega δεν μπορεί να φύγει από την πλατφόρμα όσα και λεφτά να ζητάει το Mega θα δωθουν κατευθείαν από την Cosmote για να μην χαλάσουν οι σχέσεις τους.
Και το Mega δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με τη Cosmote. Μην ξεχνάτε οτι δείχνει Super Cup σε μισό μήνα και κάθε αγώνα της Τετάρτης απο ChL, τα οποία της τα δίνει η Cosmote μετά από συμφωνία τους

Η Cosmote δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο σχετικό θέμα Ant1-Mega. Το μόνο που γνωρίζουμε από δημοσιεύματα, είναι ότι δεν έχει δεχθεί τα χρήματα που ζητούν ούτε η Cosmote και ότι στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν κοινή γραμμή Nova - Cosmote.
Τώρα το να μην χαλάσει τις σχέσεις της με το Mega λόγο Ολυμπιακού, δεν νομίζω να την απασχολεί την Cosmote για την ώρα , έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025 και ξέρει ότι όπως είναι τα πράγματα με την Nova - Mega, δεν έχει αντίπαλο.

Η Cosmote δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο σχετικό θέμα Ant1-Mega. Το μόνο που γνωρίζουμε από δημοσιεύματα, είναι ότι δεν έχει δεχθεί τα χρήματα που ζητούν ούτε η Cosmote και ότι στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν κοινή γραμμή Nova - Cosmote.
Τώρα το να μην χαλάσει τις σχέσεις της με το Mega λόγο Ολυμπιακού, δεν νομίζω να απασχολεί την Cosmote για την ώρα , έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025 και ξέρει ότι όπως είναι τα πράγματα με την Nova - Mega, δεν έχει αντίπαλο.

Τώρα το να μην χαλάσει τις σχέσεις της με το Mega λόγο Ολυμπιακού, δεν νομίζω να απασχολεί την Cosmote για την ώρα , έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025 και ξέρει ότι όπως είναι τα πράγματα με την Nova - Mega, δεν έχει αντίπαλο.
Όντως δεν έχει αναφερθεί και μπλέξει η Cosmote με όλο αυτό αλλά αφού δεν έχει δεχθεί τα χρήματα είναι κάτι σαν τον Ant1 που τελείωσε το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε και προβάλλεται μόνο επίγεια πια (χωρίς βέβαια τα ρεπορτάζ που έκανε ο Ant1), δεν την απασχολεί για την ώρα οκ αλλά από ότι έχουμε δει αν θέλει κάποιος να σπάσει συμβόλαια οποιαδήποτε είδους τα σπάει χωρίς να τον νοιάζει αφού κοιτάζει κάτι μεγαλύτερο, δεν έχει αντίπαλο την Nova αλλά ίσως τον Ant1 Plus (ή ακόμα και το ίδιο το Mega άμα θέλει να παίζει η ομάδα του στο κανάλι του) που θα χτυπήσει και τριάδα με CL έχοντας την βοήθειά της Alter Ego που μπήκε μετοχικά στο Plus.

Το MotoGP™ αποκλειστικά στην COSMOTE TV για τα επόμενα 3 χρόνια​

Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MotoGP™ στην Ελλάδα ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια η COSMOTE TV, η οποία φιλοξενεί το συναρπαστικό μηχανοκίνητο άθλημα από το 2012.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Ειναι φυσιολογικο νομιζω να υπαρχουν αυξομοιωσειϛ, των συνδρομητων σε ολεϛ τιϛ πλατφορμεϛ και εδω θεωρω οτι ειναι οριακεϛ. Εχονταϛ και τιϛ δυο πλατφορμεϛ, που προσφερουν αθλητικο περιεχομενο στην Ελλαδα, θεωρω οτι αλληλοσυμπληρωνονται και το περιεχομενο τουϛ ειναι επαρκεστατο.

Με το Cosmote sport 4k τι εχει γινει? ενω ειχε προγραμματισμενες μεταδοσεις απο 1η & 2η αγωνιστικη Ιταλιας ξαφνικα τις αφαιρεσε κ τωρα δειχνει μονο το λογοτυπο χωρις δλδ να εχει προγραμμα για μελοντικες μεταδόσεις.

Με το Cosmote sport 4k τι εχει γινει? ενω ειχε προγραμματισμενες μεταδοσεις απο 1η & 2η αγωνιστικη Ιταλιας ξαφνικα τις αφαιρεσε κ τωρα δειχνει μονο το λογοτυπο χωρις δλδ να εχει προγραμμα για μελοντικες μεταδόσεις.
Το παρατήρησα και εγώ, μήπως θέλουν να δουν τι θα γίνει με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με ChL μήπως το βγάλουν 4Κ?

Η λογική λέει ότι θα φτάσει τα όρια του το bandwidth με αυτές τις ομάδες σε 4Κ, καθώς και τώρα βλέπουμε μεγάλες κυματομορφες στο GR-IX την ώρα των ευρωπαϊκών αγώνων που το δείχνει μόνο σε 6mbps. Αν το βάλει στα 16,5 που είναι το 4K θα γονατίσει το GR-IX. Αλλά μένει να δούμε, αν επιτέλους θα έχουμε ελληνική ομάδα σε 4Κ

Το παρατήρησα και εγώ, μήπως θέλουν να δουν τι θα γίνει με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με ChL μήπως το βγάλουν 4Κ?

Η λογική λέει ότι θα φτάσει τα όρια του το bandwidth με αυτές τις ομάδες σε 4Κ, καθώς και τώρα βλέπουμε μεγάλες κυματομορφες στο GR-IX την ώρα των ευρωπαϊκών αγώνων που το δείχνει μόνο σε 6mbps. Αν το βάλει στα 16,5 που είναι το 4K θα γονατίσει το GR-IX. Αλλά μένει να δούμε, αν επιτέλους θα έχουμε ελληνική ομάδα σε 4Κ

Ποια η διαφορά όταν έδειχνε ξένο αγώνα 4Κ με το να δείχνει την ΑΕΚ η τον ΠΑΟ? Αν ήταν να γονατίσει , δεν θα γονατίσει ήδη? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, για να μην παρεξηγηθώ!

Ποια η διαφορά όταν έδειχνε ξένο αγώνα 4Κ με το να δείχνει την ΑΕΚ η τον ΠΑΟ? Αν ήταν να γονατίσει , δεν θα γονατίσει ήδη? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, για να μην παρεξηγηθώ!
Προφανώς λόγο ζήτησης, δεν έχουν όλοι το ίδιο ενδιαφέρον για τις ξένες ομάδες. Αντιθέτως με τις ελληνικές ειδικά στην Ευρώπη, οποίος βλέπει ποδόσφαιρο θα θέλει να τις δει, ότι ομάδα και αν είναι.

Υποθετικά αν βάλεις τα 12,5MBps με τους 400.000 που θέλουν να το δουν, βγαίνει μεγάλο το νούμερο σε σχέση με τα 6 Mbps που θέλει για την απλή HD ροή

Καλησπερα στην παρεα, δορυφορικο δινει αυτην την στιγμη; αν ναι θα εχω και κωδικο για ταυτοχρονη θεαση sports σε android box;

Προφανώς λόγο ζήτησης, δεν έχουν όλοι το ίδιο ενδιαφέρον για τις ξένες ομάδες. Αντιθέτως με τις ελληνικές ειδικά στην Ευρώπη, οποίος βλέπει ποδόσφαιρο θα θέλει να τις δει, ότι ομάδα και αν είναι.

Υποθετικά αν βάλεις τα 12,5MBps με τους 400.000 που θέλουν να το δουν, βγαίνει μεγάλο το νούμερο σε σχέση με τα 6 Mbps που θέλει για την απλή HD ροή
Σωστός!

Αγόρασα τον 15αυγουστο το μινιαίο πακέτο full package της cosmote με 31,90 μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δω την ομάδα μου και κάποιες ταινίες ενδεχομένως, και επειδή έχω nova δεν μπορούσαν να την δω.. Μετά τον έναν μήνα αν δεν το απενργοποιήσης το πακέτο σου τραβάει λεφτά και συνεχίζει. Η σκέψη μου ήταν να το συνεχίσω και για τον άλλον μήνα και βλέπουμε. Μου σκάει ένα μήνυμα απο την cosmote οτι το πακέτο θα αυξηθεί στα 33,90 από αρχές Σεπτεμβρίου. Και λέω μήπως γίνουν γενικώς ανατιμήσεις από αρχές Σεπτεμβρίου δηλαδή και σε άλλα πακέτα..

Αγόρασα τον 15αυγουστο το μινιαίο πακέτο full package της cosmote με 31,90 μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δω την ομάδα μου και κάποιες ταινίες ενδεχομένως, και επειδή έχω nova δεν μπορούσαν να την δω.. Μετά τον έναν μήνα αν δεν το απενργοποιήσης το πακέτο σου τραβάει λεφτά και συνεχίζει. Η σκέψη μου ήταν να το συνεχίσω και για τον άλλον μήνα και βλέπουμε. Μου σκάει ένα μήνυμα απο την cosmote οτι το πακέτο θα αυξηθεί στα 33,90 από αρχές Σεπτεμβρίου. Και λέω μήπως γίνουν γενικώς ανατιμήσεις από αρχές Σεπτεμβρίου δηλαδή και σε άλλα πακέτα..
Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το συγκεκριμένο πακέτο, και έχω τηλεφωνική-σύνδεση Nova, τι εννοείς δεν μπορούσες να δεις λόγω Nova-Wind ?

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το συγκεκριμένο πακέτο, και έχω τηλεφωνική-σύνδεση Nova, τι εννοείς δεν μπορούσες να δεις λόγω Nova-Wind ?
Νομιζω πως εννοει οτι η NOVA δεν εχει τα δικαιωματα της ομαδας που υποστηριζει...