Hacker?pcs
AVClub Enthusiast
- 22 August 2010
- 878
Έχει η Nova 2 stream ήχου, ελληνική και αγγλική περιγραφή; Μέσω δορυφόρου ή EON;το αρνητικό είναι δεν έχει αγγλικά στα NS
Έχει η Nova 2 stream ήχου, ελληνική και αγγλική περιγραφή; Μέσω δορυφόρου ή EON;το αρνητικό είναι δεν έχει αγγλικά στα NS
Για το app της κόσμοτε Λέω η εον στο app της δεν έχει στο δορυφορικό έχω την εντύπωση ότι έχειΈχει η Nova 2 stream ήχου, ελληνική και αγγλική περιγραφή; Μέσω δορυφόρου ή EON;
Να την ξαναπάρει η κόσμοτε και θα γίνει παράδεισος για εμάς που ασχολούμαστε με το μηχανοκίνητο αθλητισμό γτ θα έχει f1(ant1+) motogp nascar(ant1+) extreme e Formula e οπότε θα παιχτεί κάτι παρόμοιο όπως και με την ερτΜπαϛ και " μπει στο καδρο " και η... F1?
Άκυρο το Αντ1+ δεν είδα το eΤο Eurosport δεν την δειχνει...;
Και η κόσμοτε νομίζω την δείχνειΤο Eurosport δεν την δειχνει...;
Δεν την εχω " πετυχει "...!Και η κόσμοτε νομίζω την δείχνει
Ποιο παλιά την έδειχνε δικό μου λάθοςΔεν την εχω " πετυχει "...!
Δεν υπάρχει αγγλική περιγραφή στην eon OTTΗ κόσμοτε γενικά που είδα εχθές τα nova τα είχε σε καλή εικόνα απλά το αρνητικό είναι δεν έχει αγγλικά στα NS και ότι έχουν γίνει μπαχαλο με τα συμβόλαια+ ότι δεν έχει τα Eurosport ενώ η nova έχει μπλέξει τα μπούτια της και δεν έχουν ανοίξει τα κανάλια σε όλους στο σατ
Ναι δυστυχώς, μας εκβιάζουν να κάνουμε νέο 24μηνο συμβολαιο για να βλέπουμε και τα novasports!εγω εχω οικακο cosmote full pack (ott )με τηλ και ιντερνετ,αλλα τα καναλια νοβα δεν προστεθηκαν σε μενα.
διαβασα εδω μεσα οτι για να γινει αυτο πρεπει να κανω ανανεωση πακετου απο την αρχη ισχυει οντως αυτο?
η πρεπει να προσθεσω απο τωρα αναγκαστικα τα καναλια και να πληρωσω το 3ευρω στη συνεχεια?
Πρέπει να κάνεις μετάβαση σε νέο συμβόλαιο. Εγώ που το έκανα 20 Αυγούστου ακόμα περιμένω να ανοίξουν τα κανάλια. Μου είπαν ότι το βλέπει το αρμόδιο τμήμα και ότι θα ανοίξουν!Το πότε?άγνωστο!εγω εχω οικακο cosmote full pack (ott )με τηλ και ιντερνετ,αλλα τα καναλια νοβα δεν προστεθηκαν σε μενα.
διαβασα εδω μεσα οτι για να γινει αυτο πρεπει να κανω ανανεωση πακετου απο την αρχη ισχυει οντως αυτο?
η πρεπει να προσθεσω απο τωρα αναγκαστικα τα καναλια και να πληρωσω το 3ευρω στη συνεχεια?
Καλό είναι να ενημερώνεις τι και πώς, δεν ξέρω αν γίνεται από τα διαχειριστικά σου εργαλεια,αλλά δεν νομιζω ότι το να λέμε κάτι για τα πειρατικά,την ώρα μάλιστα που ο λόγος που γίνεται η συνεργασία των εταιριών είναι κατά δήλωση τους για την καταπολέμηση της παράνομης θέασης συνιστά λόγο διαγραφής μηνύματος και μάλιστα υπό την απειλή πολυήμερου αποκλεισμού.Αν κάποιο μήνυμα προωθεί η βλέπει με "συμπάθεια " την πειρατεία να το καταλάβω.Αλλα το να λέμε ότι πχ τα πειρατικά δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης η να σχολιαζουμε την τιμή των νόμιμων πακέτων σε σχέση με αυτών που βγήκαν να καταπολεμήσουν δεν νομίζω ότι συνιστούν πρόβλημα που μπορεί να επισύρει νομικές περιπέτειες.Εγω θα ήθελα αν είναι δυνατόν επειδή δεν θυμάμαι, να μου στείλεις το ποστ το οποίο διέγραψες.Ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.