Μόλις νοίκιασα μικρά Αγγλία (έχω otetv μεσω ευρυζωνικης) περί εικόνας δε σχολιάζω, αλλά στον ήχο ενώ έλεγε dolby digital λαμβάνω ως συνήθως pcm. Παίζει κατι;
Επίσης οι ταινίες γράφουν ότι έχουν διάρκεια ενοικίασης 4 κάτι ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να νοικιάσουμε ταινία Κυριακή βράδυ και να την δούμε τρίτη πρωί τσαμπα;
Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ δύσκολο. Τα συγκεκριμένα κανάλια έχουν ρυθμιστεί στο σύστημα ως PPV, δε μπορούν έτσι απλά να γίνουν non-PPV. Για την ακρίβεια όχι μόνο είναι δύσκολο αλλά πιθανότατα απαιτεί και κάποιο κόστος αφού τέτοιες αλλαγές δε νομίζω πως τις κάνει ο ΟΤΕ αλλά άτομα της NDS. Πολύ πιο εύκολο (τεχνικά) θα ήταν να δωθούν FTA, αλλά εκεί υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες. Οπότε επιλέχθηκε η πιο απλή λύση, να μηδενιστεί το κόστος στο billing κομμάτι.όταν γράφει να τα αφήσουν ανοιχτά εννοεί να τα αφήσουν το σκ όπως τα υπόλοιπα κανάλια του πακέτου που δεν χρειάζεται να στείλεις sms ή να πάρεις τηλ για να τα δεις. όχι να τα κάνουν fta
Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ δύσκολο. Τα συγκεκριμένα κανάλια έχουν ρυθμιστεί στο σύστημα ως PPV, δε μπορούν έτσι απλά να γίνουν non-PPV. Για την ακρίβεια όχι μόνο είναι δύσκολο αλλά πιθανότατα απαιτεί και κάποιο κόστος αφού τέτοιες αλλαγές δε νομίζω πως τις κάνει ο ΟΤΕ αλλά άτομα της NDS. Πολύ πιο εύκολο (τεχνικά) θα ήταν να δωθούν FTA, αλλά εκεί υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες. Οπότε επιλέχθηκε η πιο απλή λύση, να μηδενιστεί το κόστος στο billing κομμάτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.