Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Ισχύει για ενοικιάσεις από Σάββατο 12/7 στις 00.00 έως και Κυριακή στις 23.59.

Χθες μετά τις 12 έστελνα μήνυμα RENT και η υπηρεσία είχε κολλήσει και δεν υπήρξε απάντηση! Φαντάζομαι ότι θα υπήρχε τρελή κίνηση καθώς έτρεξαν όλοι να κατεβάσουν δωρεάν.

τηλεφωνικά δε γίνεται??

εν τω μεταξύ στο site που το γράφει??

Με το τηλέφωνο που δοκίμασα, το αίτημα ενεργοποιήθηκε άμεσα.

όταν γράφει να τα αφήσουν ανοιχτά εννοεί να τα αφήσουν το σκ όπως τα υπόλοιπα κανάλια του πακέτου που δεν χρειάζεται να στείλεις sms ή να πάρεις τηλ για να τα δεις. όχι να τα κάνουν fta

Όχι παιδιά τηλεφωνικά γίνεται αυτόματα η ενοικίαση. Δεν μιλάς με κάποιον εκπρόσωπο. Απλα πληκτρολογεις τον αριθμο κάρτας και μετα τον κωδικό της ταινίας. Υπάρχουν φωνητικές οδηγίες. Για την δεύτερη ταινία και τις υπόλοιπες που θα νοικιασεις μόλις πάρεις τηλέφωνο αναγνωρίζει τον αριθμο κάρτας που εβαλες την πρωτη φορά οπότε σου λέει να πατήσεις απλα το "1" και μετα πατάς μονο τον κωδικό της ταινίας που θέλεις να νοικιασεις.Εγώ τα ενεργοποιησα όλα τα on demand.

περίμενα καλύτερη εικόνα από αυτήν που έχουνε τα on demand

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Μόλις νοίκιασα μικρά Αγγλία (έχω otetv μεσω ευρυζωνικης) περί εικόνας δε σχολιάζω, αλλά στον ήχο ενώ έλεγε dolby digital λαμβάνω ως συνήθως pcm. Παίζει κατι;
Επίσης οι ταινίες γράφουν ότι έχουν διάρκεια ενοικίασης 4 κάτι ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να νοικιάσουμε ταινία Κυριακή βράδυ και να την δούμε τρίτη πρωί τσαμπα;

Μόλις νοίκιασα μικρά Αγγλία (έχω otetv μεσω ευρυζωνικης) περί εικόνας δε σχολιάζω, αλλά στον ήχο ενώ έλεγε dolby digital λαμβάνω ως συνήθως pcm. Παίζει κατι;
Επίσης οι ταινίες γράφουν ότι έχουν διάρκεια ενοικίασης 4 κάτι ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να νοικιάσουμε ταινία Κυριακή βράδυ και να την δούμε τρίτη πρωί τσαμπα;

Εμένα με προβλημάτισε που γράφει κανονικά τις τιμές...; Από την στιγμή που έχεις 48 ώρες προφανώς και γίνεται! Όσο για τον ήχο θα το τσεκάρω και θα απαντήσω και εγώ αργότερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε μένα παίζει μια χαρά ο ήχος σε dd σίγουρα η ταινία είναι dolby μήπως έκανες λάθος;

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

όταν γράφει να τα αφήσουν ανοιχτά εννοεί να τα αφήσουν το σκ όπως τα υπόλοιπα κανάλια του πακέτου που δεν χρειάζεται να στείλεις sms ή να πάρεις τηλ για να τα δεις. όχι να τα κάνουν fta
Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ δύσκολο. Τα συγκεκριμένα κανάλια έχουν ρυθμιστεί στο σύστημα ως PPV, δε μπορούν έτσι απλά να γίνουν non-PPV. Για την ακρίβεια όχι μόνο είναι δύσκολο αλλά πιθανότατα απαιτεί και κάποιο κόστος αφού τέτοιες αλλαγές δε νομίζω πως τις κάνει ο ΟΤΕ αλλά άτομα της NDS. Πολύ πιο εύκολο (τεχνικά) θα ήταν να δωθούν FTA, αλλά εκεί υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες. Οπότε επιλέχθηκε η πιο απλή λύση, να μηδενιστεί το κόστος στο billing κομμάτι.

Παιδια,ειναι δωρεαν και οι τεσσερις ταινιες?Μπορεις να τις ανοιξεις ολες χωρις χρεωση,ή μονο την μια?

εγω 2 ανοιξα.ναι δωρεαν ειναι.παρτε τηλ καλυτερα ειναι δωρεαν....

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ δύσκολο. Τα συγκεκριμένα κανάλια έχουν ρυθμιστεί στο σύστημα ως PPV, δε μπορούν έτσι απλά να γίνουν non-PPV. Για την ακρίβεια όχι μόνο είναι δύσκολο αλλά πιθανότατα απαιτεί και κάποιο κόστος αφού τέτοιες αλλαγές δε νομίζω πως τις κάνει ο ΟΤΕ αλλά άτομα της NDS. Πολύ πιο εύκολο (τεχνικά) θα ήταν να δωθούν FTA, αλλά εκεί υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες. Οπότε επιλέχθηκε η πιο απλή λύση, να μηδενιστεί το κόστος στο billing κομμάτι.

Να προσθέσω επίσης ότι ο ΟΤΕ έχει δικαιώματα προβολής των ταινιών αυτών με τη μορφή PPV, και γι αυτό αποδίδει και δικαιώματα, όχι με τη μορφή καναλιού για όλους τους συνδρομητές.
Επίσης εάν τα ανεβάζανε σαν FTA θα μπορούσε να τα δει ο καθένας που έχει μία κεραία στραμένη στις 9ο. Η ιδέα για τον ΟΤΕ ήταν να κάνει ένα δώρο στους συνδρομητές του όχι στο πάσα ένα.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Παρ´ ότι αδιάφορες οι ταινίες (προσωπική άποψη) πολύ καλή κίνηση από μέρους του Οτέ

Ναι όντως αυτό ήθελα να πω οι 300 είναι μεγάλη πατάτα και το gravity μόνο σε 3d αξίζει και αυτοί το προβάλουν sd

Νέα Υπηρεσία ΟΤΕ: Internet μέσω δορυφόρου

Ο ΟΤΕ θα ξεκινήσει σύντομα την διάθεση, κυρίως για οικιακούς πελάτες, υπηρεσίας πρόσβασης στο Internet μέσω δορυφόρου (σύστημα TOOWAY του Eutelsat). Το ανωτέρω σύστημα θα είναι σε θέση, μέσω ειδικού εξοπλισμού και δεύτερου καλωδίου καθόδου, να πραγματοποιεί και λήψη του σήματος OTE TV.

Συνεπώς με μία δορυφορική κεραία ο πελάτης θα μπορεί να απολαμβάνει ταυτόχρονα υπηρεσίες OTE TV και δορυφορικού internet. Τιμή εγκατάστασης 85 ευρώ με δεύτερη κάθοδο για OTE TV και δώρο το κάτοπτρο για τον πελάτη.

www.digitaltvinfo.gr

Μήπως θα ηταν καλυτερα να μην βάζουμε έτσι link χωρίς το κείμενο;