Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Θα ήταν ανέκδοτο αν δεν υπήρχε. Είναι θέμα σχεδιασμού και προγραμματισμού της πλατφόρμας το πότε θα ενεργοποιηθεί.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

και μεχρι να σχεδιαστει και να προγραμματιστει (εδώ και ένα χρόνο το ακούμε) θα χαλασουν τα ματακια μας με τα ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤV...:2thumb22sup:

Last edited by a moderator:

Δώστε HD και στις ευρυζωνικές ρε!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να κρύψω το ότι το λιγουρεύομαι παρόλο που το είδα στο αδερφό μου που έχει μέσω δορυφόρου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την ποιότητα της εικόνας.

Νέο studio και κανάλια έρχονται στον OTE TV

thumb-A128_53D187C6.jpg

Τον σχεδιασμό της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζει η συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV. Όπως έχουν ήδη δηλώσει στελέχη του σε διάφορες συνεντεύξεις, πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων Α´ προβολής, ενός νέου κινηματογραφικού studio. Το ρεπορτάζ μας λέει πως μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις ακόμη και μέσα στον Αύγουστο.

Για τα δύο νέα αθλητικά κανάλια που έχουν ανακοινωθεί ότι θα προστεθούν- ένα με highlights και ένα ακόμη αθλητικό- οι πληροφορίες του digitaltvinfo.gr λένε πως πάνε για Νοέμβρη το ένα και προς Δεκέμβρη το δεύτερο.

Θετικά εξελίσσονται και οι συζητήσεις με την Discovery Networks και όλα δείχνουν πως η διαδικασία ένταξης του Animal Planet HD προχωράει ομαλά, και αν πέσουν και οι τελικές υπογραφές, τότε το πολύ γνωστό κανάλι ντοκιμαντέρ πρόκειται κατά τον Οκτώβριο να ενσωματωθεί στη λίστα καναλιών του OTE TV.

Νέες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σειρές έρχονται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια OTE Cinema, ενώ παράλληλα ο OTE TV συμμετέχει ως συμπαραγωγός σε τουλάχιστον τρείς ταινίες (με τις δύο να προχωράνε άμεσα, και η μια εξ αυτών να είναι του Χρ.Παπακαλιάτη), συνεχίζοντας να στηρίζει το ελληνικό σινεμά και τους δημιουργούς του. Οι ταινίες αυτές μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες θα προβληθούν σε πρώτη προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι υπεύθυνοι του OTE TV από την ανταπόκριση των συνδρομητών τους στην ενέργεια με τις δωρεάν ενοικιάσεις ταινιών της υπηρεσίας Cinema on Demand. Η ενέργεια που έτρεξε το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 300.000 συνδρομητών, είχε ως αποτέλεσμα να υπέρ πολλαπλασιαστούν οι «ενοικιάσεις». Μεγάλος αριθμός συνδρομητών έκανε για πρώτη φορά χρήση της υπηρεσίας on demand, ενώ η γενικότερη εξοικείωση με τη διαδικασία χρήσης φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, αφού δύο εβδομάδες περίπου μετά την ενέργεια, οι ενοικιάσεις κινούνται σε υψηλότερα του συνηθισμένου μέσου όρου επίπεδα.

digitaltvinfo.gr

Last edited:

http://media-industry.blogspot.gr/2014/07/nova-ote-tv-champions-league.html#more

Η τελική επιλογή από την TEAM εκτιμάται πως θα είναι ένας συνδυασμός του οικονομικού ύψους των προτάσεων του αριθμού των συνδρομητών και της τεχνογνωσίας.

Με μπερδεψε λιγο.Εννοει τον αριθμο συνδρομητων;

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Έρχεται....συν νεο δεκτη.

Εάν έχεις κάποια πληροφορία εκ των έσω και δε μιλαμε απλά για ένα προαίσθημα ότι η αναβάθμιση θα λάβει χώρα καποια στιγμη μέχρι τους ολυμπιακούς του Qatar, μήπως γνωρίζεις αν θα δωθει σε και adsl γραμμές η αν θα το δίνουν μόνο με vdsl; Αυτή τη στιγμή έχω συνδρομή με την προσφορά των 36 και όταν ρώτησα πόσο πάει για vdsl και μου είπε ότι σπάει το υπάρχον πακέτο και πάμε στα 60 + με πιάσανε τα γέλια :)

http://media-industry.blogspot.gr/2014/07/nova-ote-tv-champions-league.html#more

Η τελική επιλογή από την TEAM εκτιμάται πως θα είναι ένας συνδυασμός του οικονομικού ύψους των προτάσεων του αριθμού των συνδρομητών και της τεχνογνωσίας.

Με μπερδεψε λιγο.Εννοει τον αριθμο συνδρομητων;

Προσπαθώ μερικές φορές να καταλάβω, αν είναι αγραμματοσύνη ή bug των site.Ο αρθρογράφος ως κόμμα εννοεί μόνο το "πολιτικό".Αλλιώς δεν εξηγείται.
Σε τέτοιους διαγωνισμούς παίζει ρόλο ο αριθμός των συνδρομητών.Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο για καθαρά διαφημιστικούς λόγους.
Για την τεχνογνωσία, προφανώς θα αναφέρεται στην υποδομή που έχει ο κάθε πάροχος για την τηλεοπτική κάλυψη.Περισσότερο μπορεί να μας διαφωτίσει ο nviatakis.Ελπίζω να το δει και να μας πει.

Αν λενε για αριθμο συνδρομητων,ειναι ευνοητο ποιο παροχο θα επιλεξουν.

οπως νομιζεις... κανεις δεν σου υποσχεθηκε... κανεις δεν σε υπωχρεωσε να παρεις ΟΤΕ TV(εαν εισαι συνδρομητης του)! :BDGBDGB53:

Καλοί και οι συνδρομητές και η τεχνογνωσία αλλά στο τέλος ως γνωστόν... money talks.

Ο αριθμός συνδρομητών δεν σημαίνει πως όποιος έχει τους περισσότερους παίρνει και το πακέτο.Είναι συνδυασμός:
Λεφτά - αριθμός συνδρομητών - υλικοτεχνική υποδομή.
Μα όπως πολύ σωστά λέει ο davinci (ας το πω Ελληνιστί) "Πολλά τα λεφτά Άρη"!

Εάν έχεις κάποια πληροφορία εκ των έσω και δε μιλαμε απλά για ένα προαίσθημα ότι η αναβάθμιση θα λάβει χώρα καποια στιγμη μέχρι τους ολυμπιακούς του Qatar, μήπως γνωρίζεις αν θα δωθει σε και adsl γραμμές η αν θα το δίνουν μόνο με vdsl; Αυτή τη στιγμή έχω συνδρομή με την προσφορά των 36 και όταν ρώτησα πόσο πάει για vdsl και μου είπε ότι σπάει το υπάρχον πακέτο και πάμε στα 60 + με πιάσανε τα γέλια :)

Λόγω bandwidth θα είναι μονο για VDSL. Αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα. Έχω την εντύπωση οτι στο IPTV θα έχει και αρκετά καλύτερη εικόνα.

Λόγω bandwidth θα είναι μονο για VDSL. Αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα. Έχω την εντύπωση οτι στο IPTV θα έχει και αρκετά καλύτερη εικόνα.
Το έχω ακούσει αυτό και θεωρώ ότι τα 8.5 mb που κλειδώνουν συνήθως την γραμμή για σταθερότητα, φτάνουν οριακά με την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιειται παράλληλα η γραμμη για κάτι άλλο. Αν ήθελαν θα το έκαναν και το ότι δεν το κάνουν είναι μια κινηση μάρκετινγκ για να σπρώξουν τους πελάτες προς μια ακριβή (για εμας) και κερδοφόρα (για αυτούς) αναβάθμιση. Ας είναι, θα πνίξω τον πόνο μου στα 1080 streams από τον xbmc.

Ναι αλλά δεν πληρωνεις internet για να εχεις μονο τηλεοραση. Για να λαμβάνει ικανοποιητική υπηρεσία πρέπει να συγχρονίζει τουλαχιστον στα 30 για να έχουν και τα HD μια αξιοπρεπή εικόνα.

Γράφει ότι η επιλογή γίνεται αποκλειστικά με τον αριθμό συνδρομητών? Ρόλο θα παίξει και η οικονομική αξιοπιστία του κάθε παρόχου , ειδικά αν ένας από τους δύο στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Υποδομή ο ΟΤΕ έχει αρκετή για να υποστηρίξει το CL. Μην ξεχνάτε ότι τον υποστηρίζει ο ΣΚΑΙ (φαντάζομαι ότι από μεριά ΣΚΑΙ έχουν γίνει τα απαιτούμενα για την κάλυψη των αναγκών του ΟΤΕ) . Μπορεί σαν ΟΤΕ να μην έχουν εμπειρία στο CL , αλλά υπάρχουν άτομα που έχουν δουλέψει μαζί με την uefa και την ΤΕΑΜ. Άλλωστε εμπειρία από ξένες διοργανώσεις έχουν.

1 χρονο το ακουμε αυτο τωρα.. ποτε θα ενεργοποιηθούν ξέρουμε???

Έπαιξε σποτάκι του ΟΤΕ που επιβεβαιώνει την προσθήκη ΟΤΕ Sport 6 και ΟΤΕ Sport Highlights.Δεν πρόλαβα να δω ποια θα είναι τα κανάλια HD και αν υπάρχουν νέες διοργανώσεις.