Μακάρι γιατί το ακούμε τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο και HD δε βλέπουμε...Έρχεται....συν νεο δεκτη.
Έρχεται....συν νεο δεκτη.
http://media-industry.blogspot.gr/2014/07/nova-ote-tv-champions-league.html#more
Η τελική επιλογή από την TEAM εκτιμάται πως θα είναι ένας συνδυασμός του οικονομικού ύψους των προτάσεων του αριθμού των συνδρομητών και της τεχνογνωσίας.
Με μπερδεψε λιγο.Εννοει τον αριθμο συνδρομητων;
Αν λενε για αριθμο συνδρομητων,ειναι ευνοητο ποιο παροχο θα επιλεξουν.
Εάν έχεις κάποια πληροφορία εκ των έσω και δε μιλαμε απλά για ένα προαίσθημα ότι η αναβάθμιση θα λάβει χώρα καποια στιγμη μέχρι τους ολυμπιακούς του Qatar, μήπως γνωρίζεις αν θα δωθει σε και adsl γραμμές η αν θα το δίνουν μόνο με vdsl; Αυτή τη στιγμή έχω συνδρομή με την προσφορά των 36 και όταν ρώτησα πόσο πάει για vdsl και μου είπε ότι σπάει το υπάρχον πακέτο και πάμε στα 60 + με πιάσανε τα γέλια![]()
Το έχω ακούσει αυτό και θεωρώ ότι τα 8.5 mb που κλειδώνουν συνήθως την γραμμή για σταθερότητα, φτάνουν οριακά με την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιειται παράλληλα η γραμμη για κάτι άλλο. Αν ήθελαν θα το έκαναν και το ότι δεν το κάνουν είναι μια κινηση μάρκετινγκ για να σπρώξουν τους πελάτες προς μια ακριβή (για εμας) και κερδοφόρα (για αυτούς) αναβάθμιση. Ας είναι, θα πνίξω τον πόνο μου στα 1080 streams από τον xbmc.Λόγω bandwidth θα είναι μονο για VDSL. Αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα. Έχω την εντύπωση οτι στο IPTV θα έχει και αρκετά καλύτερη εικόνα.
Αν λενε για αριθμο συνδρομητων,ειναι ευνοητο ποιο παροχο θα επιλεξουν.
Λόγω bandwidth θα είναι μονο για VDSL. Αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα. Έχω την εντύπωση οτι στο IPTV θα έχει και αρκετά καλύτερη εικόνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.