Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Μακάρι, γιατί εμένα είναι από τα μεγαλύτερά μου ενδιαφέροντα.

Re: Νέα για τον OTE TV

Από την στιγμή που πήραν και την Formula E,σημαίνει ότι έχουν μία καλή συνεργασία με την FIA

Από ότι είπαν τα παιδιά που κάνουν την μετάδοση της F1.οι ανανεώσεις κλείνουν προς το τέλος της χρονιάς με αρχή της νέας.

Με τα νέα κανάλια θα υπάρχει και χώρος για το GP2 λογικά.

Τα δικαιώματα του champions league για την επόμενη σεζόν αποφασίζεται μέσα στην εβδομάδα? Γιατί νομίζω λεγόταν ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα ξέραμε!

Όσον αφορά την περίοδο 2015-2018,η διαδικασία υποβολής προσφορών ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου και θα τελειώσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles...rg/Marketing/01/96/76/90/1967690_DOWNLOAD.pdf

Στον προηγούμενο διαγωνισμό,οι ανακοινώσεις βγήκαν στις 3 Οκτώβριου από ότι θυμάμαι.O διαγωνισμός τότε τελείωσε στις 26 Σεπτεμβρίου

Edit:Ίδιο το διάστημα και για Europa League.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles...rg/Marketing/01/96/76/92/1967692_DOWNLOAD.pdf

Last edited:

Πάντως είναι αισθητή η διαφορά στην εικόνα με τον νέο αναμεταδότη ή είναι η ιδέα μου?

Ποια διαφορά; Μια χαρά χάλια παραμένει. Είναι HD αυτο στα αθλητικά; :twoguns:

Τι ισχύει αλήθεια; Για την ώρα (διακοπές ακόμη) δεν έχω δυνατότητα να δω. Σποραδικά στα νήματα διαβάζω ότι υπάρχει βελτίωση, και αλλού οχι..

Βασικά αυτό που δεν ξέρουμε είναι ποια κανάλια έχουν περάσει, ποια θα περάσουν και πότε θα γίνουν οι διαδικασίες ανακατανομής του bandwidth. Μέχρι τότε όλα εικασίες είναι.

Δεν ειναι μυστικο ποια καναλια εχουν περασει
1)Village Cinema HD
2)HD CinemaOnDemand
3)OTE Sport 5
4)Nerit HD
5)National Geographic HD

βελτιωση εχω δει και αισθητη μαλιστα μονο στο village hd τωρα στο οτε1hd επειδη βγαλαν ενα καναλι απο τον αναμεταδοτη που ηταν και απο 20 γιναν 19 λογικο ειναι να μην υπαρχει καμια βελτιωση οπως και δεν υπαρχει

Έχουμε κάποια είδηση περί ΟΤΕ Sport 6 και αν θα προστεθεί μέσα στην εβδομάδα;

Μόλις ξεκινήσουν και όλα τα αλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φυσικά και η B εθνική θα μπει άμεσα...

ηδη εχουν ξεκινησει..τελευταιο ειναι το ιταλικο που ξεκιναει το Σαββατο..οσον αφορα την FL ξεκιναει τελη Οκτώβρη...λογικα θα το δουμε πολυ νωριτερα...ελπιζω και ως την Παρασκευη μια και ξεκιναει και το Μουντομπασκετ.

Ρώτησα τα παιδιά που κάνουν την μετάδοση της F1,και με ενημέρωσαν ότι τελικά το ΟΤΕ Sport 6 πάει για Νοέμβρη

Καλημέρα. Τελικά μου είπαν ότι θα ξεκινήσει στο επόμενο δίμηνο. Τον Νοέμβρη μάλλον

Oποτε,ας μην το συζηταμε αλλο.Ως το τελος του ετους,τα 2 εξτρα αθλητικα καναλια,οπως ειχε ειπωθει αρχικα.

Εδω και 1,5 μηνα παιζει η διαφημιση προσφορα για otesport6hd k otesports highligits και τωρα διαρεει οτι οι συγκεκριμενες προσθηκες θ γινου ν απο τον νοεμβριο...απαραδεκτη κοροιδια αν ισχυει αυτο.Περιμενα οτι συτο θσ γινει απο την 1σεπτεμβριου με την εναρξη ολων των πρωτσθληματων κ του μουντομπασκετ.....οταν λες coming soon απο τον ιουλιο δεν εννοεις νοεμβρη.

Είναι στάνταρ ότι η προσθήκη του OTE Sport 6 HD και η μετατροπή των 4 και 5 σε HD τον Νοέμβριο.

Πριν το τέλος του χρόνου θα προστεθεί και το ΟΤΕ Sport Highlights.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έπρεπε να προστεθούν πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ

Υπήρχε μια καθυστέρηση στην σύμβαση με τον ΣΚΑΙ, οπότε λογικά εγώ εκεί αποδίδω και την καθυστέρηση της έναρξης. Μην ξεχνάτε ότι ο ΣΚΑΙ είναι αυτός που υποστηρίζει τις ροές του ΟΤΕ. Συμβαίνουν αυτά στον χώρο του broadcast