Νέα για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Τα 35 εκατομμύρια το χρόνο πάντως θέλουν 160-170 χιλιάδες νέους συνδρομητές (που θα πληρώνουν 22 ευρώ, όχι 10). Κι εγώ εκτιμώ πως μία αύξηση 3 ευρώ είναι λογική. Μία τέτοια αύξηση θα έδινε τα 10 εκατομμύρια από τα 35 και θα μείωνε την ανάγκη νέων συνδρομητών γύρω στις 80 χιλιάδες. Η μέχρι τώρα πορεία του ΟΤΕ δείχνει πως μέχρι να αρχίσει το συμβόλαιο με την UEFA, ο ΟΤΕ θα έχει τουλάχιστον άλλους 100.000 συνδρομητές.

Εγώ συμφωνώ στο ότι ποντάρουν στην αύξηση συνδρομητών. Μέσα στην χρονιά εάν συνεχίσει όπως πάει τώρα,μέχρι την επόμενη σεζόν όντως θα είναι 100.000 συν. Αλλά ποντάρουν και στην δυναμική διαφήμιση με το που τελειώσει αυτή η σεζόν, και προφανώς κάποιοι δεν θα ανανεώσουν για νοβα. Οπότε οι 160.000 είναι ρεαλιστικός στόχος. Επιπλέον δες το μακροπρόθεσμα, το θέμα είναι να πάρει συνδρομητές,οπότε μπορεί να τους κάνει για τον πρώτο χρόνο προσφορά,μετά θα παίρνουν τα 22 ευρώ,δεν νομίζω θα θέλει κανένας να γυρίσει στην nova.

Επιπλέον το ότι έδωσε τέτοιο ποσό για το CL,EL σημαίνει κατ εμε ότι δεν υπάρχει εξαγορά στον ορίζοντα της Nova με τον OTE.

Last edited:
Re: Νέα για τον OTE TV

Άμα καταφέρει και ανανεώσει και τα πρωταθλήματα που λήγουν φέτος (ισπανικό,γερμανικό,ιταλικο,ΝΒΑ,f1) τότε πάει η Nova μάγκες...της μένει μόνο η superleague (την ευρωλιγκα αν θες υπάρχιε συνδρομη και στο site της για με 40 ευρώ τον χρονο..με smart tv δλδ είσαι καλυμμένος)

Εγώ έχω και τα δύο αυτή την στιγμή αλλά του χρόνου δεν κρατάω την nova μόνια για σουπερλιγκ.

Ο ΟΤΕ άμα καταφέρει και κάνει και του χρόνου 24μηνα συμβόλαια (όπως κάνει αυτή την στιγμή) με 50 ευρώ 3play και για 2 χρόνια τότε μέχρι του χρόνου τα χριστογεννα θα έχει φτάσει άνετα τις 500χιλ συνδρομήτες που έχει η nova σήμερα...και η nova εννοείται θα έχει χάσει κάνα 100-150χιλλ μέχρι τότε και θα έχει πτωτικές τάσεις...

ΥΓ Ακόμα τώρα δεν βλέπω νόημα να χτυπήσει ο ΟΤΕ την αγορά της Nova...

απο την στιγμή που βγάζει κέρδος η νοβα με 40 και 50 ευρώ τον μήνα μρ νοικιασμενες γραμμές πως ειναι δυνατόν να μην βγαζει ο οτε με 40 50 ευρω με δικές του γραμμές? μην το μετράμε ποσο δίνει ως προσφορά την tv γιατί στη τηλεφωνία δεν μπορεί να κατέβει.
Αυτό που μου την σπάει στις νεες εξελίξεις ειναι το μπάσκετ και όχι το cl σαν κάτοχος νοβα. γιατί έχοντας μια πλατφόρμα δεν μπορω να δω όλα τα ματσ του οσφπ στο μπάσκετ

Πριν 15 μερες περιπου υπηρξε αρθρο σε site οπου ελεγε οτι θα υπαρξουν 2 νεα καναλια sport, το ΟΤΕ Sports 6 και το Highlights και αναβαθμιση των SD σε HD...

Ακριβώς,μέσα στον Νοέμβριο τα ΟΤΕ Sport 4 και 5 θα γίνουν HD και θα προστεθεί και το ΟΤΕ Sport 6 ΗD.

Και μέσα στον Δεκέμβριο,θα προστεθεί και το ΟΤΕ Sport Highlights (άγνωστο αν θα είναι HD ή SD).

Η ποιότητα εικόνας είναι άλλο θέμα....

Εγω θα το παω αλλιως αν ο ΟΤΕ βαλει 40-45 ευρω 24αρα γραμμη,κλησεις με χρονοχρεωση και ΟΤΕ TV Sports Pack οσοι πηγαν στη Nova τα τελευταια 2 χρονια με 3play στα 30 ευρω η αλλα πακετα με Novasports στα 40 ευρω θα φυγουν σε μια νυχτα...
Και μιλαμε για παρα πολλες χιλιαδες συνδρομητες...

Όποιος θέλει να βλέπει αθλητικά από το καλοκαίρι και μετά αναγκαστικά πρέπει να έχει ΟΤΕ , εκτός και ικανοποιείται με Β' διαλογής πρωταθλήματα όπως το Ελληνικό , το Βελγικό και το Αργεντινής.

Η Nova είναι σε σταθερά πτωτική πορεία και δεν βλέπω να υπάρχει επιστροφή αν δεν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Όσοι εχουν nova συμβόλαιο, το κρατάνε μεχρι να λήξει και έπειτα αναμένουν προσφορα απο OTE TV. Απο τη στιγμή που ο ΟΤΕ πήρε το champions league k to Europa league μεχρι το 2018, νομίζω ειναι μονόδρομος. Και συμφωνώ με τον φίλο παραπανω για την euroleague. Διότι ειναι πολυ καλή η euroleague.
Ο κατήφορος της nova, σε λίγο θα αρχίσει. Το πακέτο που τους ανέβασε πριν πολλα χρονια, αυτο θα τους κλείσει.. (Super league)

Προσωπικά, εχω nova με ανανέωση πριν ενα μήνα, άρα ειμαι καλά. Θα απολαύσω φέτος euroleague, CL και Europa league. Και σπό του χρόνου, μαλλον ΟΤΕ. να ειμαστε καλα πρώτα....

Γενικότερα,μιας και πολλοί είδα λέτε για ένα υποτυπώδες "στοίχημα" του ΟΤΕ ως προς τον αριθμό των συνδρομητών που θα πρέπει να πιάσει για να καλύψει τα έξοδα του Ch.L * Eur.L,προσωπικα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα...Ήδη έχουμε δεί ότι κάθε χρόνο με το υπάρχον πακέτο είχε σταθερή αύξηση συνδρομητών...Πλέον στην υπάρχουν αύξηση προσθέστε και έναν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό συνδρομητών που θα φύγουν από την NOVA..Ακόμα και το 1/4 των συνδρομητών της NOVA να αλλάξει "στρατόπεδο" (που κατά τη γνώμη μου θα είναι παραπάνω),ο ΟΤΕ δεν θα έχει πρόβλημα..

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις αλλα θα αναγκάσει πολλούς να έχουν και τα 2 πακέτα. Άλλου θα υπάρξει πολυ κλάμα και το ευχαριστιέμαι.

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις αλλα θα αναγκάσει πολλούς να έχουν και τα 2 πακέτα. Άλλου θα υπάρξει πολυ κλάμα και το ευχαριστιέμαι.

Δυστυχως καποιοι ανθρωποι θα χασουν την δουλεια τους και δεν ειναι καθολου ευχαριστο...

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Tα 35 εκατομμυρια δεν ειναι για μια τριετια; Αρα σχετικα ανετα θα βγουν με πιθανα πακετα (αθλητικα -ταινιες). Η Ν. τελειωσε!

Δυστυχως καποιοι ανθρωποι θα χασουν την δουλεια τους και δεν ειναι καθολου ευχαριστο...

Υποθέτω πως δεν εννοούσε τους εργαζόμενους.
Και αυτοί πιστεύω πως θα μετακινηθούν στον ΟΤΕ, ο οποίος χρειάζεται την τεχνογνωσία τους.

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Tα 35 εκατομμυρια δεν ειναι για μια τριετια; Αρα σχετικα ανετα θα βγουν με πιθανα πακετα (αθλητικα -ταινιες). Η Ν. τελειωσε!

Η Ν. δεν τελειωνει οσο εχει σουπερλιγκα.Δεν ξερω αν οι ομαδες σε περιπτωση που δεχτουν καλυτερη προσφορα απο οτε μπορουν να σπασουν το συμβολαιο

Μπορεί κάποιος από το Σεπτέμβρη να καταγγείλει το συμβόλαιο του με τη nova λόγω υποβάθμισης του προϊόντος και να μεταβεί στον OTE?

Υποθέτω πως δεν εννοούσε τους εργαζόμενους.
Και αυτοί πιστεύω πως θα μετακινηθούν στον ΟΤΕ, ο οποίος χρειάζεται την τεχνογνωσία τους.
Δεν έχει γίνει καμία κίνηση για αγορά μετά την απορριφθείσα, πως θα μετακινηθούν οι εργαζόμενοι;
Θα ήθελα πραγματικά να δω την Nova να πτωχεύει όμως δεν φταίνε σε τίποτα οι απλοί εργαζόμενοι της για τους καραγκιόζηδες διοικούντες. Ας μείνει με την SL και να υπολειτουργεί.

Δεδομένων των οικονομικών του ομίλου και του δανεισμού ο οποίος τρέχει και δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμος των συνδρομητών της θα φύγει,δεν βλέπω κάποιο τρόπο ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα