vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχω ακούσει ότι θα είναι στα πρότυπα άλλων ανάλογων του εξωτερικού (πχ. Sky Go) και άρα καμία σχέση απο θέμα δυνατοτήτων με την αντίστοιχη της NOVA. Λεπτομέρειες όπως είναι λογικό δεν γνωρίζω. Ούτε αν θα λέγεται "ΟΤΕ Go" ή θα έχει κάποια άλλη ονομασία ούτε και πότε θα ξεκινήσει.
Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν και οι δοκιμές στην υπηρεσία OTE go που θα δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων του OTE TV σε tablets και smartphones. Ηδη τεστάρεται η συμβατότητα της εφαρμογής σε συσκευές της αγοράς (ios, android) από διάφορους κατασκευαστές, με την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας να υπολογίζεται στις αρχές του 2015. Πιθανότατα θα υπάρξει όμως και μια περίοδος (ίσως προς τα τέλη Νοέμβρη) που η εφαρμογή θα δοθεί σε μια μικρή μερίδα beta testers για καταγραφή και επίλυση πιθανών bugs και προβλημάτων.
Λογικά είναι ο οτέ.
Άμα δεν είναι ο οτέ, είναι η nova.
Και που τα βρήκε τα λεφτά η nova, πούλησε τη forthnet?
Και εγω πιστεύω οτι η νόβα το πήρε
Στείλε λινκ...Εγώ διάβασα στη σελίδα του παιδιού που έκανε την εκπομπή στάση media στον σπορ fm ότι τα δικαιώματα του γερμανικού έκλεισαν στον ΟΤΕ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.