Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για την OTE TV

εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν και....3 κανάλια demand!!! Σιγά μην έχει τόση ζήτηση αυτό!!! Καλύτερα στηνθέση τους να βάλουν άλλα κανάλια, περιφερειακά και αθλητικά, και να κρατήσουν ΜΟΝΟ το HD για όσους δεν...ξέρουν να κατεβάζουν ταινίες από το ίντερνετ.....Γιατί στο φινάλε μην τρελλαθούμε κιόλας να δώσω 4 ευρώ για μία ταινία...... 10 ταινίες αν θέλω να βλέπω σε έναν μήνα θα μου έρθει λογαριασμός 80 ευρώ το δϊμηνο μετά στον ΟΤΕ!!!

Εσυ μπορει να μην θες να ενοικιασεις λογο υψηλου κοστους άλλωστε η τιμές είναι ιδιες όπως σε ολη την ευρωπη και να τις κατεβαζεις απο ιντερνετ και να εισαι παρανομος αλλα υπαρχουν και ομως 1000-1500 συνδρομητες εβδομαδιαιως που νοικιαζουν ταινιες Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι το επίκεντρο του κόσμου αλλα ουτε και του ΟΤΕtv

Απάντηση: Νέα για την OTE TV

Όχι αδερφέ..... Εάν από τους 100,000+ συνδρομητές του ΟΤΕ το 1% όπως ΕΣΥ αναφέρεις νοικιάζουν ταινίες τότε αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 99% είναι παράνομοι!!! Άρα ποιοι είναι το επίκεντρο? το 1% ή το....99%???

Last edited by a moderator:

Εσυ μπορει να μην θες να ενοικιασεις λογο υψηλου κοστους άλλωστε η τιμές είναι ιδιες όπως σε ολη την ευρωπη και να τις κατεβαζεις απο ιντερνετ και να εισαι παρανομος αλλα υπαρχουν και ομως 1000-1500 συνδρομητες εβδομαδιαιως που νοικιαζουν ταινιες Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι το επίκεντρο του κόσμου αλλα ουτε και του ΟΤΕtv

Αν θέλω να νοικιάσω ταινία, πάω στο dvd club της γειτονιάς μου κ με 2 ευρώ παίρνω ότι θέλω σε bluray, όχι 4 ευρώ...

Εννοείται, αλλά υπάρχουν και αυτοί που τα έχουν και βαριούνται να πανε στο video club ώστε να την νοικιάσουν.
Η τιμές έχουν πέσει σε σχεση με τις αρχικες τιμες και εχει παει απο 4 στα 3.50 για HD και απο 3 στα 2.5 και θα πέσουν και άλλο.

Όχι αδερφέ..... Εάν από τους 100,000+ συνδρομητές του ΟΤΕ το 1% όπως ΕΣΥ αναφέρεις νοικιάζουν ταινίες τότε αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 99% είναι παράνομοι!!! Άρα ποιοι είναι το επίκεντρο? το 1% ή το....99%???

Θέλω απλά να πω ότι τα 1000-1500 άτομα εβδομαδιαίως ειναι έσοδα για τον ΟΤΕ κάθε μήνα.

1000-1500 συνδρομητές εβδομαδιαίως στο ondemand συγνώμη αδέλφια αλλά μόνο επιτυχημένη δεν είναι η υπηρεσία αν αφορά το 1%.
Αναμενόμενο πάντως με την πληθώρα υλικού στο ίντερνετ (παράνομα για κάποιους αν και το θέμα είναι μεγάλο για το πως ορίζεται η παρανομία-και οι μισθοί παράνομα κόβονται αλλά κανείς δεν τους διώκει) και την οικονομική κατάσταση του Έλληνα να μην τσουλάει η ενοικίαση.
Επίσης το δυνατό όπλο του ΟΤΕtv είναι η τιμή οπότε η ενοικίαση έρχεται σε αντιδιαστολή.
Υ.Γ. Η microsoft έπιασε το νόημα windows 8 με 15-30 ευρώ και γροθιά στην πειρατεία.
Ας πράξουν και τα στούντιο κάτι ανάλογο με ταινίες στο 1 ευρώ μέσω ίντερνετ και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Last edited:

απτο videoclub θα παρω και 3d,και dts master audio 5.1,και 2 ευρω για πιο πολλες μερες,και πιο καινουργιες απτο Ondemand.δεν κρινω κανεναν,γουστο του καθενος ειναι,αλλα εγω προσωπικα δεν βρισκω το λογο να παρω κατι σε χειροτερη ποιοτητα στη διπλη τιμη.
και φυσικα τις τιμες που λεει ενας φιλος πιο πανω τις εριξε γιατι θα πηγαινουν χαλια τα πραγματα και οχι γιατι μας αγαπαει.

Αν θέλω να νοικιάσω ταινία, πάω στο dvd club της γειτονιάς μου κ με 2 ευρώ παίρνω ότι θέλω σε bluray, όχι 4 ευρώ...

Αρκεί να είναι κολλητάρι ο βιντεοκλπαμπάς γιατί έχουν μειώσει τον αριθμό των δίσκων προς ενοικίαση καθώς έχει μειωθεί και η ζήτηση οπότε μέχρι να το πάρεις, σε γράφει στο τευτέρι και περιμένεις σε μια σειρά που μπορεί να μεγαλώνει καθώς μπαίνουν σφήνα οι γνωστοί. Τελευταία φορά που νοίκιασα κάτι (πάνε 5 χρόνια), σε γειτονικό DVDάδικο, περίμενα 3 εβδομάδες για να πάρω στα χέρια μου ταινία που μόλις είχε κυκλοφορήσει.

Ας μην ξεχνάμε εξάλου ότι η τιμή μπορεί να μην ορίζεται μόνο από τον ΟΤΕ αλλά και από τα studios. Αν ο ΟΤΕ έβαζε άυριο τις ταινίες 1 ευρώ, τα DVD/BD Club θα έκλειναν ΟΛΑ σε ένα χρόνο. Οπότε οι αντιπροσωπίες θα έχαναν περισσότερους πελάτες και θα δούλευαν μόνο με 2 δοσρυφορικές πλατφόρμες που σίγουρα δεν θα είχαν τον αριθμό των πελατών που έχουν τώρα.

Προσωπικά, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα email (και να συνεχίσουμε να στέλνουμε) ζητώντας 5.1 ήχο από τα κανάλια του ΟΤΕ (κι εννοείται όχι μόνο μέσω της οπτικής αλλά και του HDMI που οι περισσότεροι enthusiasts με νεότερο εξοπλισμό χρησιμοποιούν).

Nova, Εναλλακτικοί, FTTH, εξαγορές και οφειλές

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κ. Τσαμάζ δεν θέλησε να σχολιάσει την πιθανή εξαγορά της Forthnet από την Wind ή την Hellas online, δηλώνοντας απλώς "Με τις ευχές μας!", ενώ απέκλεισε κάθε περίπτωση εξαγοράς της Nova. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ΟΤΕ TV λειτουργεί με μόνο 30 εργαζόμενους. Επίσης ξεκαθάρισε μετ' επιτάσεως πως δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή του Οργανισμού με τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα και πως έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους επικεφαλής του OTE TV να μην αγγίξουν το πεδίο αυτό, το οποίο χαρακτήρισε και βρώμικο αλλά και υπερτιμημένο. Σε άλλο θέμα ο κ. Τσαμάζ δήλωσε πως ο ΟΤΕ συμφωνεί με τις κατευθύνσεις της Επιτρόπου Κρουζ για απορρύθμιση της αγοράς και αύξηση της τιμής του LLU. Διέψευσε δε πως ο ΟΤΕ σχεδιάζει να εγκαταλείψει το Μέγαρο στο Μαρούσι, παρότι το χαρακτήρισε ενεργοβόρο. Ως προς το FTTH ο ΟΤΕ εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά καταρχήν θετικός, σημειώνοντας πως περιμένει να δει τους όρους του ΣΔΙΤ. Σε σχετική ερώτηση ο οικονομικός διευθυντής του ΟΤΕ απάντησε πως τα χρέη (υπερημερίας) των εναλλακτικών παρόχων κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, της τάξης των 10 εκ., ίσως και λιγότερα.

πηγη: adslgr.com

1000-1500 συνδρομητές εβδομαδιαίως στο ondemand συγνώμη αδέλφια αλλά μόνο επιτυχημένη δεν είναι η υπηρεσία αν αφορά το 1%.
Αναμενόμενο πάντως με την πληθώρα υλικού στο ίντερνετ (παράνομα για κάποιους αν και το θέμα είναι μεγάλο για το πως ορίζεται η παρανομία-και οι μισθοί παράνομα κόβονται αλλά κανείς δεν τους διώκει) και την οικονομική κατάσταση του Έλληνα να μην τσουλάει η ενοικίαση.
Επίσης το δυνατό όπλο του ΟΤΕtv είναι η τιμή οπότε η ενοικίαση έρχεται σε αντιδιαστολή.
Υ.Γ. Η microsoft έπιασε το νόημα windows 8 με 15-30 ευρώ και γροθιά στην πειρατεία.
Ας πράξουν και τα στούντιο κάτι ανάλογο με ταινίες στο 1 ευρώ μέσω ίντερνετ και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

πολυ σωστος....το σχολιο σου λεει πολλα

Εννοείται, αλλά υπάρχουν και αυτοί που τα έχουν και βαριούνται να πανε στο video club ώστε να την νοικιάσουν.
Η τιμές έχουν πέσει σε σχεση με τις αρχικες τιμες και εχει παει απο 4 στα 3.50 για HD και απο 3 στα 2.5 και θα πέσουν και άλλο.

Έχουν πέσει οι τιμές ενοικίασης και φυσικά αυτό είναι καλό, αλλά είναι κ πάλι υψηλά. Αν εξαιρέσεις την καλή ποιότητα εικόνας στα HD κανάλια, ο ήχος είναι πολύ πίσω, όπως αναφέρει ο φίλος παρακάτω. Προφανώς οι τιμές έπεσαν γιατί οι ενοικιάσεις είναι λίγες.

απτο videoclub θα παρω και 3d,και dts master audio 5.1,και 2 ευρω για πιο πολλες μερες,και πιο καινουργιες απτο Ondemand.δεν κρινω κανεναν,γουστο του καθενος ειναι,αλλα εγω προσωπικα δεν βρισκω το λογο να παρω κατι σε χειροτερη ποιοτητα στη διπλη τιμη.
και φυσικα τις τιμες που λεει ενας φιλος πιο πανω τις εριξε γιατι θα πηγαινουν χαλια τα πραγματα και οχι γιατι μας αγαπαει.

Συμφωνώ...με 2 ευρώ έχω HD εικόνα κ πολύ καλό πολυκάναλο ήχο.

Αρκεί να είναι κολλητάρι ο βιντεοκλπαμπάς γιατί έχουν μειώσει τον αριθμό των δίσκων προς ενοικίαση καθώς έχει μειωθεί και η ζήτηση οπότε μέχρι να το πάρεις, σε γράφει στο τευτέρι και περιμένεις σε μια σειρά που μπορεί να μεγαλώνει καθώς μπαίνουν σφήνα οι γνωστοί. Τελευταία φορά που νοίκιασα κάτι (πάνε 5 χρόνια), σε γειτονικό DVDάδικο, περίμενα 3 εβδομάδες για να πάρω στα χέρια μου ταινία που μόλις είχε κυκλοφορήσει.

Ας μην ξεχνάμε εξάλου ότι η τιμή μπορεί να μην ορίζεται μόνο από τον ΟΤΕ αλλά και από τα studios. Αν ο ΟΤΕ έβαζε άυριο τις ταινίες 1 ευρώ, τα DVD/BD Club θα έκλειναν ΟΛΑ σε ένα χρόνο. Οπότε οι αντιπροσωπίες θα έχαναν περισσότερους πελάτες και θα δούλευαν μόνο με 2 δοσρυφορικές πλατφόρμες που σίγουρα δεν θα είχαν τον αριθμό των πελατών που έχουν τώρα.

Προσωπικά, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα email (και να συνεχίσουμε να στέλνουμε) ζητώντας 5.1 ήχο από τα κανάλια του ΟΤΕ (κι εννοείται όχι μόνο μέσω της οπτικής αλλά και του HDMI που οι περισσότεροι enthusiasts με νεότερο εξοπλισμό χρησιμοποιούν).

Επειδή ακόμα κ τώρα, στην εποχή του "κατεβάσματος" δλδ, εγώ πάω στο dvd club της γειτονιάς κ νοικιάζω ταινία, προβλήματα στο να βρω την ταινία που θέλω, δεν έχω ιδιαίτερα...σίγουρα δεν πας απόγευμα σαββάτου για να πάρεις την "φρέσκια" ταινία...δεν θα την βρεις! Αλλά δεν ισχύει αυτό που λες για 3 εβδομάδες κτλ.
Τώρα, να βάλει ο ΟΤΕ ή η Nova την ενοικίαση ταινίας στο 1 ευρώ κ πάλι δεν σημαίνει ότι θα κλείσουν τα dvd club, αφού τα δορυφορικά απαιτούν κ μηνιαία συνδρομή + τα χρήματα των ταινιών από την ενοικίαση.

Επειδή ακόμα κ τώρα, στην εποχή του "κατεβάσματος" δλδ, εγώ πάω στο dvd club της γειτονιάς κ νοικιάζω ταινία, προβλήματα στο να βρω την ταινία που θέλω, δεν έχω ιδιαίτερα...σίγουρα δεν πας απόγευμα σαββάτου για να πάρεις την "φρέσκια" ταινία...δεν θα την βρεις! Αλλά δεν ισχύει αυτό που λες για 3 εβδομάδες κτλ.
Τώρα, να βάλει ο ΟΤΕ ή η Nova την ενοικίαση ταινίας στο 1 ευρώ κ πάλι δεν σημαίνει ότι θα κλείσουν τα dvd club, αφού τα δορυφορικά απαιτούν κ μηνιαία συνδρομή + τα χρήματα των ταινιών από την ενοικίαση.

Εγώ όμως όπως και πολλοί άλλοι, μόνο Σάββατο βράδυ μπορώ να δω μια ταινία. Κι εκεί φαίνεται το πρόβλημα με τα DVD club. Δεν μπορείς να βρεις την ταινία όταν την θες, όποτε την θες. Πρέπει να βγεις, να γυρίσεις 2-3 dvd club, να κάψεις βενζίνη γιατί σίγουρα δεν είναι όλα δίπλα στο σπίτι μας κλπ κλπ. 3 εβδομάδες όπως είδες ανέφερα προ κάποιων ετών. Αν βάλει η Nova και ο ΟΤΕ 1 ευρώ, όχι απλά θα κλείσουν τα DVD club, αλλά και οι διανομείς στην χώρα μας. Ήδη μία εταιρία με την οποία έχω συνεργασθεί σε θέματα μεταφράσεων, η Sony, τα μάζεψε και φεύγει από την χώρα μας. Δεν συζητώ για τον αριθμό των DVD Clubs που έχουν κλείσει αδυνατώντας να πληρώσουν ενοίκια. Που να συναγωνιστείς μια δορυφορική πλατφόρμα με 20-30 ευρώ μηνιαία συνδρομή η οποία πέρα των ταινιών αποτελεί και ένα μέσο ψυχαγωγίας με αθλητικά, ντοκιμαντέρ, μουσική κλπ κλπ;

Ειδα πριν οτι το otesport HD ειχε αγωνα ισπανικου πρωταθληματος live και δεν το ειχαν τα αλλα ote sport, ξεκινησε και εχει και διαφορετικο προγραμμα καποιες φορες το HD ?
δεν το εχω ξαναπετυχει αυτο

Εσυ μπορει να μην θες να ενοικιασεις λογο υψηλου κοστους άλλωστε η τιμές είναι ιδιες όπως σε ολη την ευρωπη...

Μόνο που εδώ σε επίπεδα μισθών δεν είναι Ευρώπη (πλέον) αλλά Βαλκάνια , για να μην πω Μέση Ανατολή ή Αφρική.

Ειδα πριν οτι το otesport HD ειχε αγωνα ισπανικου πρωταθληματος live και δεν το ειχαν τα αλλα ote sport, ξεκινησε και εχει και διαφορετικο προγραμμα καποιες φορες το HD ?
δεν το εχω ξαναπετυχει αυτο

Το εχω δει κ εγω κανα δυο φορες,μεταμεσονυχτια δεν θυμαμαι ακριβως ή σε ελευθερα Moto gp ή σε φιλικο προετοιμασιας N.B.A μακαρι να μπει το HD κ στο Ip.tv ή εστω μεχρι τοτε αν γινεται να το προβαλει σε sd,ωστε να "κερδισει" ενα αθλητικο καναλι!!!Αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι επιβαλεται να βαλει κ αλλα αθλητικα!!!

Μοναδική Προσφορά έως και 10/11. Δείτε την ταινία "Εξαιρετικά Δυνατά και απίστευτα Κοντά" μόνο με 0,01 !. Στείλτε RENT κενό και 05894 στο 54994 (χρέωση SMS 0.1107 )

Δευ 5 Νοεμβρίου12:00 - 14:05

CinemaOnDemand 3

Ο 9χρονος Όσκαρ Σελ, ο οποίος έχει χάσει τον πατέρα του στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες κλειδί στα πατρικά υπάρχοντα και προσπαθεί να βρει τον ιδιοκτήτη του ψάχνοντας σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη. Ηνωμένες Πολιτείες Της Αμερικής (2012)
PPV ID : 05894 - Price : 0.01
Διάρκεια: 125'
Είδος: Περιπέτεια

Χθες διάβασα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ότι ο ΟΤΕ παίρνει/θα πάρει από την NOVA την Premier League.

Οκ σαν εφημερίδα δεν την λες και 100% αξιόπιστη (ούτε και 50 δεν την λες μάλλον) αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά συνήθως.

και αν γινει αυτο θα σκασει και...το ote sport pack με καποιο αρκετα τσιμπιμενο τιμημα.με 20 ευρω βεβαια δεν θα βγει το μαγαζι(ετσι πιστευω)

εγω πιστευω οτι θα τη παρει τη premier league.οικονομικα αποτι ακουμε ειναι σε καλητερη θεση απτη nova αρα μπορει να κανει καλυτερη προσφορα.η nova ουτε το γαλικο δεν ανανεωσε.το μονο προβλημα του οτε ηταν ο αριθμος συνδρομητων για τον οποιον εχασε και το champion league πaρολο πουχε κανει καλυτερη προσφορα απτη nova,αλλα τωρα πια με 110.000 συνδρομητες πιστευω οτι ειναι το μεγαλο φαβορι.