dream21
Senior Member
- 17 December 2007
- 348
Re: Νέα για την OTE TV
Εσυ μπορει να μην θες να ενοικιασεις λογο υψηλου κοστους άλλωστε η τιμές είναι ιδιες όπως σε ολη την ευρωπη και να τις κατεβαζεις απο ιντερνετ και να εισαι παρανομος αλλα υπαρχουν και ομως 1000-1500 συνδρομητες εβδομαδιαιως που νοικιαζουν ταινιες Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι το επίκεντρο του κόσμου αλλα ουτε και του ΟΤΕtv
εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν και....3 κανάλια demand!!! Σιγά μην έχει τόση ζήτηση αυτό!!! Καλύτερα στηνθέση τους να βάλουν άλλα κανάλια, περιφερειακά και αθλητικά, και να κρατήσουν ΜΟΝΟ το HD για όσους δεν...ξέρουν να κατεβάζουν ταινίες από το ίντερνετ.....Γιατί στο φινάλε μην τρελλαθούμε κιόλας να δώσω 4 ευρώ για μία ταινία...... 10 ταινίες αν θέλω να βλέπω σε έναν μήνα θα μου έρθει λογαριασμός 80 ευρώ το δϊμηνο μετά στον ΟΤΕ!!!
Εσυ μπορει να μην θες να ενοικιασεις λογο υψηλου κοστους άλλωστε η τιμές είναι ιδιες όπως σε ολη την ευρωπη και να τις κατεβαζεις απο ιντερνετ και να εισαι παρανομος αλλα υπαρχουν και ομως 1000-1500 συνδρομητες εβδομαδιαιως που νοικιαζουν ταινιες Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι το επίκεντρο του κόσμου αλλα ουτε και του ΟΤΕtv