Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

εμενα με ενδιαφερει ο παροχος ο οποιος με το χαμηλοτερο κοστος μου προσφερει περισοτερα ,ειτε λεγετε οτε η νοβα όλα είναι μαρκετιγκ
και σε σχεση με το σημερηνο βιοτικο επιπεδο του μεσου ελληνα και με τους μυσθους που θα επικρατησουν από δω και περα
ακομα και το 60 ευρω είναι αρκετα χρημματα......για ιντερνετ και οτε τν

Φυσικα και 60 ειναι πολλα.Το περισσοτερα ειναι σχετικο.Εξαρταται τι αρεσει στον καθενα.

τα 60 για τον μέσο Ελληνα ειναι απαγορευτικά.
Τα 35-40 ευρώ για triple play ειναι λογική τιμή αλλά ακόμη κι αυτά ειναι βάρος για τον μέσο Ελληνα.

Αυτο που σώζει τον ΟΤΕ και την nova ειναι οτι ο κόσμος έχει μαζευτεί σπίτι του και θέλει τουλάχιστον να δεί την αγαπημένη του σειρά και τα αθλητικά του..
Φυσικά αν το βάλει 50-60 ευρώ το πακέτο θα στραφούμε στα σπασμένο και στις καφετέριες.

τα 60 για τον μέσο Ελληνα ειναι απαγορευτικά.
Τα 35-40 ευρώ για triple play ειναι λογική τιμή αλλά ακόμη κι αυτά ειναι βάρος για τον μέσο Ελληνα.

Αυτο που σώζει τον ΟΤΕ και την nova ειναι οτι ο κόσμος έχει μαζευτεί σπίτι του και θέλει τουλάχιστον να δεί την αγαπημένη του σειρά και τα αθλητικά του..
Φυσικά αν το βάλει 50-60 ευρώ το πακέτο θα στραφούμε στα σπασμένο και στις καφετέριες.

Τι εννοεις ακριβως;Αφου παρα πολλοι πληρωνουν με τιμες καταλογου,οπως και εγω,56 το πρωτο εξαμηνο και 60 το δευτερο.

Προς ΟΤΕ λενε οτι πηγαινουν τα εντος εδρας του Ολυμπιακου στην Α1

http://www.sport-fm.gr/article/kleinei-olumpiako/789516

τραγικό να τα έχει μόνο τον έναν ένα κανάλι. δηλ πάνε τα play off για κάποιον που έχει ένα απο τα δύο. ας επερνε κ τον παναθηναικο τότε. .. (δεν είμαι παναθηναικος)

Τι εννοεις ακριβως;Αφου παρα πολλοι πληρωνουν με τιμες καταλογου,οπως και εγω,56 το πρωτο εξαμηνο και 60 το δευτερο.

Για τον μέσο Ελληνα μιλάω με οικογένεια . Η πλειοψηφία δεν έχει να το δώσει το 50άρικο για να βλέπει τηλεόραση..
Το οτι το δίνεις εσύ και αρκετοί άλλοι όπως λές ειναι άλλο θέμα προσωπικό σου.

Οσο για τις τιμές τιμοκαταλόγου έχουν σπάσει έστω και ανεπίσημα εδώ και καιρό τόσο σε ΟΤΕ όσο και σε NOVA. Οσοι πληρώνετε τόσα χρήματα διαπραγματευτείτε λίγο καλύτερα.

Last edited:

fyle profchaos kai εγω που πηγα στη νοβα μετα από 30 χρονια στο οτε και μετα από 2 μηνες πελατης ζητησα να επεκτηνω το πακετο μου με καλητερη τιμη
η απαντηση τους ξερεις ποια ηταν ; για τους υφυσταμενους πελατες υσχειουν οι τιμες του καταλογου με λιγα λογια μετα την απομακρηνση του ταμειου και εφόσον σε
εχουν δεσμευση για καποιο χρονικο διαστημα ουτε σε υπολογυζουν......μεχρι να ερθη η ωρα ανανέωσης τοτες σε θυμουντε ολοι τους
τα ιδια κανουν και στον οτε οτα ζητησα προσφορα για να μεινω μου λεγαν μονο 2 μηνες επειπλεον οτε τν ενώ σε μετακηνηση από άλλο παροχο εδειναν 6 μηνες στη μιση τημη ....ετσι τσαντιστικα και εφυγα ,και οταν τους ελεγα θα φυγω καντε καλητερη τιμη ....φυγε κυριε ελεγαν οι υπαληλοι από το τηλεφωνικο κεντρο

για αυτό ότι παρεις πριν υπογραψεις μετα ασε.......

όπως λεει και ο λαος μας μετα την απομακρηνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζετε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απόφαση από τους Ερυθρόλευκους που βάζει φωτιά στα τηλεοπτικά και δημιουργεί πρόβλημα στο πρωτάθλημα! Ποιος άλλος μεγάλος σύλλογος θα κάνει το ίδιο;

"Καζάνι που βράζει" είναι ο ΕΣΑΚΕ και η BasketLeague με τα όσα φοβερά διαδραματίζονται στο μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με αυτά που μας μεταφέρει ο Sdog Pick n Scroll! MYBET

Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Ο Ολυμπιακός δεν βιάστηκε να κλείσει τηλεοπτική "στέγη" παρότι πήρε προσφορά από τη Nova. Και τώρα έχει καλύτερη, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να κλείσει αλλού!

Όμως το θέμα είναι οτι οι ερυθρόλευκοι δεν θα είναι μόνοι τους στον ΟΤΕ TV, αλλά θα έχουν και παρέα!!!

Ο ΟΤΕ TV με την υπογραφή της συμφωνίας με τους δευτεραθλητές Ελλάδας, θέλει να αποκτήσει κάτι ακόμη... Για να φτιάξει πρόγραμμα, αφού με μια ομάδα δεν βγαίνει...

Και η ομάδα αυτή είναι η ΑΕΚ!!

Διαβάστε τις σκληρές αλήθειες του Μήτσου...

Η οποία Ένωση έχει όνομα και κοινό, οπότε απαιτεί μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό που αναλογεί σε κάθε ομάδα από τη συμφωνία με NOVA...

Εδώ όμως το θέμα περιπλέκεται και διαβάστε το γιατί για να καταλάβετε.

Ο ΕΣΑΚΕ πέρσι, όπως σας έχουμε γράψει και παλαιότερα, συμφώνησε με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 12 ομάδων! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήταν στο κρατικό.

Στους 12 της περσινής σεζόν δεν ήταν η ΑΕΚ, που θέλει να πάει στον ΟΤΕ (μαζί με Ολυμπιακό) και η NOVA τότε μπορεί «σκίσει» το περσινό συμβόλαιο!

Το "μπορεί "δεν είναι υποθετικό... Η NOVA νιώθει οτι θίγονται τα συμφέροντα της και πως έτσι αθετείται από πλευράς ΕΣΑΚΕ η συμφωνία.

Χάνοντας την ΑΕΚ, η NOVA είναι πολύ πιθανό να χρεώσει τον ΕΣΑΚΕ, δηλαδή τις 12 ομάδες, οτι παραβίασαν τους όρους και να αποσυρθεί ή να προτείνει μείωση!

Και τότε μην εκπλαγείτε αν έχουμε τα ντράβαλα που είχαμε στο παρελθόν, με αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος από τις ομάδες που εκτός των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν δραστική μείωση από τον ΟΠΑΠ! Σημειωτέον, άλλωστε οτι η χορηγία με τον ΟΠΑΠ ΔΕΝ έχει υπογραφεί!

Όλα αυτά αποτελούν... βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της Α1,που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Μακάρι να πέσουμε έξω αλλά είναι οριακά τα πράγματα...

http://www.sportdog.gr/apokleistika/article/253807/bomba-o-olympiakos-symfonia-me-ote-tv

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ας παίξουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ μόνοι τους λοιπόν. Προτείνω να παίζουν κάθε βδομάδα μεταξύ τους.
Ή υπάρχει ΕΣΑΚΕ και τα τηλεοπτικά πρέπει να πηγαίνουν πακέτο σε έναν, ή να το διαλύσουν το μαγαζί.

Και αυτός ο Παναθηναϊκός τι ήθελε και πήγε στην NOVA? Αυτός ο Δημητράκης θα την διαλύσει την ομάδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός το έπαιξε έξυπνα και πήρε και παραπάνω λεφτά και πήγε και την πλατφόρμα με την καλύτερη υποστήριξη στα αθλητικά γεγονότα.

Και αυτός ο Παναθηναϊκός τι ήθελε και πήγε στην NOVA? Αυτός ο Δημητράκης θα την διαλύσει την ομάδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός το έπαιξε έξυπνα και πήρε και παραπάνω λεφτά και πήγε και την πλατφόρμα με την καλύτερη υποστήριξη στα αθλητικά γεγονότα.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση κανεις δεν κατηγορει τον ολυμπιακο..κινηθηκε εξυπνα και οντας η ομαδα με την μεγαλυτερη εμπορικη απηχηση στη ελλαδα πηρε μια πολυ καλη προσφορα απο τον οτε.

Μα ετσι κι αλλιως τελικα οι μεγαλες ομαδες γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια την κεντρικη διαχειρηση οταν δεν τις συμφερει.Η ΑΕΚ στην Football League το ιδιο ακριβως εκανε.Διαπραγματευτικε τα παιχνιδια της ξεχωριστα απο τις αλλες ομαδες και μαλιστα καπου ειχε γραφτει οτι ζητησε μεριδιο και απο την κεντρικη διαχειρηση.Το ιδιο και ο Παναθηναϊκος στο μπασκετ.Η διαφορα ειναι οτι και οι δυο κλεισανε με τα καναλια που ειχαν και το υπολοιπο πρωταθλημα αλλα στην πραγματικοτητα αυτο δεν αλλαζει τη λογικη της ξεχωριστης διαχειρησης και του οτι παμε οπου δωσουν τα πιο πολλα.

Τα πανηγύρια στο πύργο του ΟΤΕ στην Κηφισίας ακούγονται μέχρι τη Λ.Πεντέλης....

Τι έγινε ? πήραμε κάτι ???

Αναμένουμε επιβεβαίωση για την κατάληξη των μεταδόσεων του UCL οι οποίες μάλλον πήγαν στον ΟΤΕ...

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Στην συγκεκριμενη περιπτωση κανεις δεν κατηγορει τον ολυμπιακο..κινηθηκε εξυπνα και οντας η ομαδα με την μεγαλυτερη εμπορικη απηχηση στη ελλαδα πηρε μια πολυ καλη προσφορα απο τον οτε.

Φυσικά κανείς δεν κατηγορεί τον ΟΣΦΠ. Προσωπικά κατηγορώ τον ΕΣΑΚΕ που επιτρέπει κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κάθε λόγο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα αν η Nova ανακαλάσει τη συμφωνία (και έχει κάθε λόγο να το κάνει αν δε συμμετέχει και η ΑΕΚ). Το πρωτάθλημα υφίσταται επειδή παίζουν 14 ομάδες. Και φυσικά το ίδιο ίσχυε και πέρυσι και πρόπερσι, όταν η ΕΡΤ τα έδινε σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ από τα λεφτά όλων. Οι του ΕΣΑΚΕ θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από την ΕΠΑΕ.

Το αστειο ειναι οτι οταν εκανε το ιδιο η ΑεΚ στην φουτμπολ λιγκ καποιοι εδω μεσα την κατηγορησαν και ελεγαν πως αθετει(πως γινεται ενω δεν ηταν περυσι στην κατηγορια ;) συμφωνια.
Ενω τωρα βλεπω καλα εκανε ο οσφπ κλπ.... κριμα νομιζα οτι θα φευγαν καποτε οι τσιμπλες απο τα ματια αλλα δυστυχως οπως και στην κοντρα νοβα οτε ο καθενας λεει οτι τον συμφερει.
Δεν αλλαζουμε.
Κλεινοντας να πω και τη δικια μ γνωμη.Πολλοι καλα εκαναν και οι 2 φυσικα και δεν επηρεαζει καμια συμφωνια με εσακε ο ο σφπ αφου περυσι ηταν νεριτ αλλα και η ΑΕΚ αφου δεν ηταν στους περυσινους υπολοιπους 12 της κατηγοριας.
Εγω ημουν ειμαι κ θα ειμαι κατα της κεντρικης διαχειρησης δεν μ απασχολει αυτη η "ψευτικη" τυπου σαλαρι καπ στο nba αντικειμενικη διαχειρηση

Είναι οριστικό για τον Ολυμπιακό στο Μπάσκετ και τη συμφωνία με το OTETV.
http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/657054/oristika-ston-ote-tv-o-olympiakos
Αναμένουμε μέσα στη μέρα πιθανόν ανακοίνωση και για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του Champions League.
Αν τα έχει πάρει ο ΟΤΕ μιλάμε για διπλό χτύπημα μέσα στη μέρα.

Εγω ημουν ειμαι κ θα ειμαι κατα της κεντρικης διαχειρησης δεν μ απασχολει αυτη η "ψευτικη" τυπου σαλαρι καπ στο nba αντικειμενικη διαχειρηση

Η κεντρική διαχείριση έχει να κάνει με την ανάδειξη του προϊόντος που θες να πουλάς. Και για να αναδειχθεί το προϊόν πρέπει και οι λιγότερο "εμπορικές" ομάδες να μπορούν να κερδίσουν χρήματα για να βελτιωθούν κτλ κτλ. Το παράδειγμα της UEFA, της Premier League και όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, του NBA κτλ δε μπορεί να είναι τυχαίο. Οι περιορισμοί επίσης στις διαφορές μεγάλου-μικρού (financial fair play στην UEFA - salary cap στο NBA) είναι επίσης στοιχείο που έχει να κάνει με την ανάδειξη του προϊόντος.

Όλοι αυτοί δε κάνουν λάθος, άρα μάλλον εσύ το κάνεις (και ο ΕΣΑΚΕ, και η Football league).

Για να μη μπερδευεστε η ΑΕΚ εμεινε στη κεντρικη διαχειρηση στη φουτμπολ λιγκ και πηρε τα ιδια χρηματα με τις υπολοιπες ομαδες.Τα υπολοιπα τα πηρε απο χορηγια..

Παιδιά, στην Ισπανία (la liga) χειρότερα συμβαίνουν. Μπορεί να υπάρχει κεντρική διαχείριση αλλά Μπάρσα και Ρεάλ λαμβάνουν πολλά περισσότερα.
Money talks.....

Σχετικά με τα δικαιώματα του champions league υπάρχει σχετικό θέμα εδώ (ας μην εκληφθεί ως υπόδειξη προς τη διαχείριση ή τρολλάρισμα).