Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Για να μη μπερδευεστε η ΑΕΚ εμεινε στη κεντρικη διαχειρηση στη φουτμπολ λιγκ και πηρε τα ιδια χρηματα με τις υπολοιπες ομαδες.Τα υπολοιπα τα πηρε απο χορηγια..
Μα πως τα πηρε απο χορηγια;Αφου ειχαν βγει και δημοσιευματα οτι εκλεισε η ΑΕΚ στον ΟΤΕ ξεχωριστα απο την κεντρικη διαχειρηση

Όχι κάνεις λάθος,η ΑΕΚ μπήκε κανονικά στην κεντρική διαχείριση και θα παίρνει από εκεί ότι παίρνουν και οι άλλοι.Απλώς εξασφάλισε και χορηγία ύψους 2 με 2.5 εκατομμύρια από τον ΟΤΕ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.jpg

Τα πανηγύρια στο πύργο του ΟΤΕ στην Κηφισίας ακούγονται μέχρι τη Λ.Πεντέλης....

Τι έγινε ? πήραμε κάτι ???

Αναμένουμε επιβεβαίωση για την κατάληξη των μεταδόσεων του UCL οι οποίες μάλλον πήγαν στον ΟΤΕ...

Μόλις με πήρε ο Αντώνης και μου ζήτησε να επιβεβαιώσω την είδηση, καθώς δεν μπορεί να μπει ίντερνετ. Το CL πήγε ΟΤΕ.

Μόλις με πήρε ο Αντώνης και μου ζήτησε να επιβεβαιώσω την είδηση, καθώς δεν μπορεί να μπει ίντερνετ. Το CL πήγε ΟΤΕ.

περα απο την πλακα εχουμε νεοτερα;

Αυτό με το μπάσκετ είναι τραγικό. δηλ για να δούμε την ομάδα πλέον πρέπει να έχουμε και νοβα και οτε.. καλα κρασιά δηλαδή.... στο τέλος δεν θα κρατήσω ούτε το ένα από τα δύο και θα ησυχάσω.

περα απο την πλακα εχουμε νεοτερα;

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι κάνω πλάκα. Αυτό που έγραψα, ακριβώς ισχύει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σοβαρα τώρα; ή κάνετε χαβαλέ;

ΣΟΒΑΡΑ, ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να δίνουμε είδηση και να λέτε ότι κάνουμε πλάκα?

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Ρε μήπως το ένα ουΐσκι έφερε το άλλο και παρεκτράπην; Αλκοτέστ στην Παπαδιαμαντοπούλου θα στήσω!
(Εννοείται πως αστειεύομαι)

Που το είδατε ότι έκλεισαν τα δικαιώματα στον ΟΤΕ ΤV; εγώ κοίταξα και δεν το είδα πουθενά να γράφετε κάτι τέτοιο...

δεν το λεω προσβλητικα απλα μηπως ηταν χαβα..

Καλά ρε, δεν είπαμε ότι μας πρόσβαλες κιόλας. Αν είναι δυνατόν. Απλά μου έκανε εντύπωση τόση αμφιβολία. Δεν είναι πια και κάποιο κοσμογονικό γεγονός. Όποιος πληρώνει αγοράζει. Και όσο η Nova έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα και κάνει τρελές προσφορές μόνο σε αυτούς που θέλει να τραβήξει από τον ΟΤΕ, δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Που το είδατε ότι έκλεισαν τα δικαιώματα στον ΟΤΕ ΤV; εγώ κοίταξα και δεν το είδα πουθενά να γράφετε κάτι τέτοιο...

Δεν έχει γραφτεί κάπου φίλε μου. Απλά έχουμε τις πληροφορίες μας.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι κάνω πλάκα. Αυτό που έγραψα, ακριβώς ισχύει.

ΣΟΒΑΡΑ, ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να δίνουμε είδηση και να λέτε ότι κάνουμε πλάκα?

Δεν σε αμφισβητώ αλλά όφειλα να ρωτήσω.
Προφανώς θα έχεις καλές πηγές.

Πήρε και Europa;

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα για τον ΟΤΕ αν όντως ισχύει.
Τα χρήματα μίλησαν όπως συμβαίνει πάντα.
Δεν βλέπω πάντως κλείσιμο στη nova αλλά εξαγορά.
Full pack στα 25-30 ευρώ και πάνω από 1.000.000 συνδρομητές σε χρόνο dt.

Δεν σε αμφισβητώ αλλά όφειλα να ρωτήσω.
Προφανώς θα έχεις καλές πηγές.

Πήρε και Europa;

Δεν ξέρω φίλε μου, δεν είναι δικές μου οι πηγές. Εάν δεις στο μήνυμα μου, το λέω ότι το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αντώνης που το είχε πει στην αρχή. Πάντως δεν νομίζω ότι τώρα ήταν και για τα δικαιώματα του Europa.

Δεν ξέρω φίλε μου, δεν είναι δικές μου οι πηγές. Εάν δεις στο μήνυμα μου, το λέω ότι το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αντώνης που το είχε πει στην αρχή. Πάντως δεν νομίζω ότι τώρα ήταν και για τα δικαιώματα του Europa.

Αδερφέ ο Αντώνης Σαμαράς στο είπε; (να κάνουμε και λίγο χιούμορ)

Αδερφέ ο Αντώνης Σαμαράς στο είπε; (να κάνουμε και λίγο χιούμορ)

Πάρτο πίσω, δεν φτάνει που μου έχει λερώσει το όνομα... :violent-smiley-030:

Ισχύει ότι σας έγραψα το πρωί...

Μεγειές !!!