Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

δεν νομιζω να ειναι και τοσο κακο το κυπελλο αγγλιας απλα ο οτε μπωρι να κανει και οικονομια και να θεωρησε ασκοπο το κυπελλο αγγλιας δεν χρειαζοταν να το εξασφαλιση αφου εχει την premier league ! εξαλλου τοσα λεφτα εδωσε για να εξασφαλιση το CL EL και την bundesliga

Προσωπικα θελω ο Οτε του χρονου να εχει τις ιδιες ακριβως διοργανωσεις που εχει και φετος + το chl και το europa φυσικα...Ολα τα αλλα δεν πρεπει να τον απασχολουν

Στη Γερμανία για τη Nova η ηγεσία του ΟΤΕ.

Στη Βόννη ταξίδεψε η ηγεσία του ΟΤΕ. Στόχος, η συζήτηση των λεπτομερειών της πρότασης προς τη Forthnet για την εξαγορά της Nova με την ηγεσία του γερμανικού ομίλου της Deutsche Telekom.
Χωρίς να είναι γνωστό το αντικείμενο των διαβουλεύσεων και υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων, ο ΟΤΕ κινείται για την απόκτηση της Nova. Πιθανός παράγοντας ανάσχεσης θα μπορούσε να είναι η Επιτροπή Ανταγωνισμού, για την εμπλοκή της οποίας έχουν ήδη στείλει μήνυμα οι άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι, η Vodafone και η WIND. Ο ΟΤΕ, από την πλευρά του, πιέζεται από το κόστος των αθλητικών προγραμμάτων.
Στην περίπτωση του γερμανικού πρωταθλήματος, αναγκάστηκε να το διατηρήσει πληρώνοντας τριπλάσια τιμή, κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ για το Champions League και το Europa League ξεπέρασε τις προσδοκίες, πληρώνοντας πάνω από 100 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ΟΤΕ, των 320.000 συνδρομητών, χρειάζεται τους 500.000 συνδρομητές της Nova και τη συμφωνία της SuperLeague για να έχει οικονομικό όφελος.

[http://sdtv.gr/smf/index.php?topic=41632.0

Ένα θέμα πάντως είναι πόσοι από τους 500.000 συνδρομητές είναι μόνο στην νόβα, χωρίς να έχουν παράλληλα και ΟΤΕ...
Τώρα οι πολιτικές εξελίξεις τι σχέση έχουν; Δεν κατάλαβα...

Πηγή typologies. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Εγώ δεν έχω καταλάβει. Για πείτε τι συμβαίνει με αυτό το site. Από ότι βλέπω είναι του Κουρή (υποθέτω αυτού που είχε το ΑΛΤΕΡ).

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Κάθε μέρα τα ίδια Παντελάκη μου σχετικά με τις τυπολογίες και φεύγουμε από το νήμα ...και ξανά μανά οι ίδιες ερωτήσεις ..

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Εγώ δεν έχω καταλάβει. Για πείτε τι συμβαίνει με αυτό το site. Από ότι βλέπω είναι του Κουρή (υποθέτω αυτού που είχε το ΑΛΤΕΡ).

Δεν θα κάνουμε Γιώργο συζήτηση για το συγκεκριμένο site :smile:

"Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει σχέδιο τηλεοπτικής μετάδοσης των απογευματινών αγώνων του Σαββάτου."
Aυτό είναι και το μόνο λάθος της premier-league πιστεύω.

Ενδιαφερον θα ειχε αν ξερουμε τι απωλειες ειχε ο sky uk απο την bt λογω του cl el. Δηλαδη κατι αντιστοιχο με εμας εδω

Δηλαδή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τουλάχιστον θα ξέρουμε... ως τότε έχουμε πολύ ψωμί ακόμα!

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Δεν χρήζει συζήτησης. Αφορά την Μεγάλη Βρετανία και μόνοι. Όταν ξεκινήσει στην χώρα μας ο διαγωνισμός, εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

"Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει σχέδιο τηλεοπτικής μετάδοσης των απογευματινών αγώνων του Σαββάτου."
Aυτό είναι και το μόνο λάθος της premier-league πιστεύω.

Για ποιο λογο δεν απελευθερωνουν τις μεταδοσεις για τις χωρες του εξωτερικου ξερουμε?