Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Για ποιο λογο δεν απελευθερωνουν τις μεταδοσεις για τις χωρες του εξωτερικου ξερουμε?
Γιατι ξέρουν οτι μια pub μπορει να βαλει δεκτή απο χώρα τους εξωτερικου

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Γνωρίζουμε αν ανανέωσε ο οτε για ισπανικό πρωτάθλημα;
Πήραν φίλο μου τηλ από Νόβα για να του κάνουν προσφορά και η κοπέλα στο τηλ του είπε ότι πήραν τα δικαιώματα για πριμέρα. Απλά αναρωτιέμαι αν του είπε μπαρούφες γιατί δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο.

Χρονια πολλα.Αποκλειεται να τα πηραν..αφου η διαπραγματευση ξεκινα το καλοκαιρι του 2015 κανουν ονειρα.. :p

Η διαπραγμάτευση για το ισπανικό δεν έχει αρχίσει ακόμη.Απλώς οι εταιρίες κάνουν τα πάντα ώστε να προσελκύσουν πελάτες

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Και εγώ αυτό φαντάστηκα , ότι του είπε ό,τι να ναι προκειμένου να πουλήσει. Ελπίζω να ανανεώσει la liga ο οτε!

φοβερο το 30 for 30 του espn.μπραβο στον οτε αλλα καλο θα ηταν να παιζουν πιο πολλες επαναληψεις...

Και σε παλαιότερη επικοινωνία μου με την Nova μου είχαν πει ότι θα ακουστεί ανακοινώσουν πρωτάθλημα ξένης χώρας σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα κάνει αίσθηση και το μόνο που πήραν στο ενδιάμεσο ήταν το Πορτογαλικό κύπελλο...

Ο Μαυροματης στο facebook λεει οτι ο X.Σωτηρακοπουλος κανει πρεμιερα την Κυριακη με το ματς Μαν.Σιτυ-Αρσεναλ!Νομιζα οτι θα τον ειχαν απο του χρονoυ μονο για το C.L.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE SPORT του OTE TV εντάσσεται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αναλαμβάνοντας τη μετάδοση αγώνων από τις κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αλλά και παρουσία-σχολιασμό στις αθλητικές εκπομπές των OTESPORT.

«Στη διαδρομή, σχεδόν 30 χρόνων, στην τηλεόραση, υπήρξα τυχερός γιατί βίωσα μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαίρου καθώς και όλες τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η εικόνα φτάνει στον τηλεθεατή. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που γίνομαι μέλος της ομάδας των OTE SPORT, των καναλιών που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη τους στα σπορ», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την ένταξή του στη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV.

Από πλευράς του, ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του ΟΤΕ TV, δήλωσε: «Η ποιοτική δημοσιογραφική και τεχνική κάλυψη σε όλα τα σπορ από μία ομάδα με εμπειρία και αγάπη για τον αθλητισμό, έχουν οδηγήσει τα κανάλια OTE SPORT στην κορυφή της προτίμησης των συνδρομητών μας. Με χαρά καλωσορίζουμε στη δυνατή ομάδα των OTE SPORT τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο λίγοι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στον ‛αέρα’ του ΟΤΕ TV θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου για τη μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της BarclaysPremierLeague, που θα προβληθεί στις 18.00 στο OTESPORT 1HD. Επίσης, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα καλύψει απευθείας από το Στάμφορντ Μπριτζ το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτυ για την 23η αγωνιστική της BarclaysPremierLeague, που θα μεταδώσει το OTESPORT 4HD στις 19.30.

Πηγή: typologies.gr

Κρίμα.
Απίστευτα βαρετός.
Πάντως και αυτή η κίνηση δείχνει οτι πια στο αθλητικό πρόγραμμα ο ΟΤΕ είναι ο πρωταγωνιστής.

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Κρίμα.
Απίστευτα βαρετός.
Πάντως και αυτή η κίνηση δείχνει οτι πια στο αθλητικό πρόγραμμα ο ΟΤΕ είναι ο πρωταγωνιστής.
Οντως βαρετος και θεωρει οτι η περιγραφη ειναι να διαβαζεις την wikipedia απ εξω.
Καλα οτι ο οτε εχει ολο το αθλητικο πραγραμμα (στο ποδοσφαιρο) εκτος απο το ελληνικο πρωταθλημα το ξεραμε καιι πριν να παρει τον Σωτηρακοπουλο. Τωρα σειρα εχει να παρει και την νοβα. :P

Σε σχέση με τους άσχετους αχρωμους της nova ο Σωτηρακόπουλος είναι όαση

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Πιστευεις οτι θα γλυτωσεις απο τους ασχετους της Νοβα? Θα παρει κaι αλλους ο Οτε.

ας οαρει τον καραλη μια χαρα περιγραφες εκανε τοσα χρονια απορω γιατι τον εχουν παροπλισει νεω εχουν θεμα στο κομματι περιγραφη. εχω να δω τοσο βαρετες περιγραφες στην nova απο την εποχη του Μανωλη δρακου

Aυτος ο Τσακιρης δεν θα πρεπε να ειναι καλυτερος σε περιγραφες αλλα και στο στυλ του;

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

ας οαρει τον καραλη μια χαρα περιγραφες εκανε τοσα χρονια απορω γιατι τον εχουν παροπλισει νεω εχουν θεμα στο κομματι περιγραφη. εχω να δω τοσο βαρετες περιγραφες στην nova απο την εποχη του Μανωλη δρακου
Φιλε μαλλον εχεις αλλο γουστο στο θεμα περιγραφη. Εσυ θελεις να ακους γελακια, αμπελοφιλοσοφιες και wikipedia. Aυτο δεν ειναι περιγραφη αγωνα.

Ξεκινάει απο τις 7 Φεβρουαρίου και ολοκληρωνεται εως τις 31Μαρτίου η πιλοτική λειτουργία του ΟΤΕ TV go για 1200 εργαζόμενους του ομίλου ΟΤΕ! Εστάλη το σχετικό μήνυμα πριν λίγο σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν!