Νέα για Cosmote TV

Νέα για τον OTE TV

οχι μαλλον λαθος καταλαβα στο γρηγορο που το διαβασα απο τον ενθουσιασμο :-)

Last edited:
Re: Νέα για τον OTE TV

Αυτο σημαίνει οτι η διάθεση της υπηρεσίας για τους συνδρομητές θα πάει Απρίλιο ?

Νέα... καταρχάς και επίσημα πλέον θέαση σε 2η τηλεόραση με OTETV IPTV μόνο, προυπόθεση η αγορά δεύτερου δέκτη, έλεγχος της ταχύτητας από το 13888 και το ενεργοποιούν.

Επιπλέον, δεν υπάρχει χρέωση στα νέα προγράμματα double play adsl24 ή vdsl για την αναγνώριση κλήσης. (προυποθέτει ανανέωση συμβολαίου για τους υφιστάμενους μάλλον)

Last edited:

Ειναι πλεον σε ισχύ η διπλή θέαση σε ΟΤΕ;
Κάποιοι που εχουν δυο δεκτές και δυο συνδρομες, τωρα τι πρεπει να κάνουν;;

Ειναι πλεον σε ισχύ η διπλή θέαση σε ΟΤΕ;
Κάποιοι που εχουν δυο δεκτές και δυο συνδρομες, τωρα τι πρεπει να κάνουν;;
Μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ TV μέσω Internet IP TV οχι μέσω δορυφόρου όπως μας λέει ο Andreas Dermitzakis.

Δεν νομιζω οτι αυτο λεει. Νομιζω οτι λεει για την δευτερη σύνδεση πρεπει να ειναι μέσω net.
Ας μας το διευκρινίσει αν θελει...

Δεν νομίζω, γιατί όσοι συνδρομητές μέσω δορυφόρου δεν έχουν πάροχο ΟΤΕ στο τηλέφωνο θα ειναι ριγμένοι. Δεν μου φαίνεται λογικό. Το λογικό ειναι ότι το multiview όταν έχεις μόνο δορυφορική σύνδεση η δεύτερη να ειναι και αυτή μέσω δορυφόρου, και όταν ειναι μέσω Ίντερνετ η πρώτη και η δεύτερη να ειναι μέσω Ίντερνετ.

Για θέαση σε δεύτερη τηλεόραση, επίσημα πλέον, μόνο στο IPTV. Δεν έχει κάποια μηνιαία χρέωση από όσο ξέρω, από το 13888 θα σου πουν που θα αγοράσεις τον δεύτερο αποκωδικοποιητή ή θα στον στείλουν αυτοί. Θα σετάρουν μια δεύτερη πόρτα σαν την 4 για το IPTV και θα το ενεργοποιήσουν. Για το δορυφορικό δεν υπάρχει κάτι ακόμα.

Δώρο - Αδωρο για λιγότερο από 50.000 συνδρομητές...

Πανεξυπνη κινηση του Οτε.Πανω απο 250 iq θα ειχε ο επιστημονας που το σκεφτηκε...

Είναι δηλαδή άσχημο όποιος έχει IPTV να μπορεί να επωφεληθεί δωρεάν από την νέα υπηρεσία? Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο πρέπει να υπάρχει συνεχώς μουρμούρα και μεμψιμοιρία.

Κανείς δεν είπε ότι δεν θα υπάρξει και αντίστοιχη υπηρεσία και για το δορυφορικό (μελλοντικά).

Δηλαδη εγω σαν πελατης του ΟΤΕ με δορυφορικο,μπορω να παρω δευτερο αποκωδικοποιητη που θα παιζει λογω του connx?Αυτο ομως δεν εχει σχεση με το τι σημα εχεις,ποσο γρηγορο ειναι το ιντερνετ,αρα η ποιοτητα εικονας δεν θα ειναι διαφορετικη απο ο,τι με το δορυφορικο;

Last edited:

Exω connx.Μαλλον θα πρεπει να περιμενω να κανουν το ιδιο και με το δορυφορικο,με τις διαφωνιες που εχω με τη συζυγο,που σιχαινεται το ποδοσφαιρο!

Παιδια δεν εχει σχέση με το,δορυφορικό αυτο ακομα. Ηταν κατι που γινόταν καιρο στο iptv ανεπίσημα. ε τωρα αποφάσισαν να το κανουν και επίσημα. Αντρέα πες και κανα ευχάριστο για τα hd.