Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Tι διαφορα εχει το replay tv με το να γραφεις σε εξωτερικο σκληρο;To replay εχει SD εικονα και ο εξωτερικος HD ,αν γραφεις απο καναλι HD;

Το replay tv λειτουργεί για 48-96 ώρες πριν, ο εξωτερικός δίσκος θα σου επιτρέπει να κρατήσεις το πρόγραμμα όσο θέλεις. Επιπλέον το replay tv είναι σε HD.

Κάποιος να γνωρίζει να μας πει;

Ναι, θα είναι το ίδιο.

Το replay tv λειτουργεί για 48-96 ώρες πριν, ο εξωτερικός δίσκος θα σου επιτρέπει να κρατήσεις το πρόγραμμα όσο θέλεις. Επιπλέον το replay tv είναι σε HD.

Δεν ειπαν το replay θα ειναι μεχρι 48 ωρες;Με βολευει να βλεπω την Premier οποτε θελω,χωρις την γκρινια των υπολοιπων :smash:

Πολλές φορές ποικίλει, πχ στα εθνικής εμβέλειας το έχω πετύχει να λειτουργεί και για αρκετά παραπάνω, αντιθέτως στα cinama δείχνει μόνο τις σειρές πχ.

Που έχει αναφερθεί στο δελτίο τύπου οτί μετά την αναβάθμιση στην hubrid πλατφόρμα η PVR υπηρεσία θα είναι δωρεάν βρε παιδιά;

παιδια θα μπορουμε να αντικαταστησουμε τους δεκτες μας απο την 1η φεβρουαριου με τους καινουργιους hybrid?ρωταω γιατι δεν βγαζω ακρη με αυτους στον οτε!Με δεδομενο οτι δεν θελουμε να περιμενουμε μεχρι τον απριλιο!

Δεν θα σου αντικαταστήσουν τον δεκτή πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Απρίλιο. Μόνο νέοι συνδρομητές θα παίρνουν δεκτές με το νέο αναβαθμισμένο software.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το περιβάλλον χρήσης θα είναι το ίδιο και για τους δορυφορικούς που θα πάρουν την αναβάθμιση;

Εννοείτε ότι το περιβάλλον χρήσης τον δεκτών που θα δοθούν σε νέους συνδρομητές από 1 Φεβρουαρίου θα είναι ίδιο με την αναβάθμιση που θα γίνει τον Απρίλιο μιας και μιλάμε για ένα κοινό software.

Επειδη δεν τα πολυκαταλαβαινω τα τεχνικα θεματα,αυτοματο update σε δεκτες ΟΤΕ σημαινει οτι αυτος που εχω εγω (εβαλα ΟΤΕ TV,Απριλη 2014),θα εχει τα πλεονεκτηματα που λετε;Βασικα με ενδιαφερει η εγγραφη ποδοσφαιρικων αγωνων.

Φυσικά και θα τα έχει. Απλά μετά τον Απρίλιο με την νέα αναβάθμιση που λάβει μέσω δορυφόρου.

Να ρωτήσω κάτι.

Εγώ έχω τον απλό αποκωδικοποιητή χωρίς δυνατότητα εγγραφής. Με τον νέο που λέτε και τις δυνατότητες που θα προσφέρει η νέα υπηρεσία, ισχύει το 4 μηνιαίως;

Ο απλός που έχεις θα αναβαθμιστεί και θα προσθέσεις εσύ ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο για να κάνεις εγγραφές. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν υπάρχει θέμα χρέωσης 4 ευρώ.

Εγώ που έχω τον πρώτο αποκωδικοποιητή combo, θα μπορεί να γίνει αναβάθμιση; Γνωρίζει κάποιος να μου πει!

Μετά από σημερινή επικοινωνία με τον ΟΤΕ πληροφορήθηκα ότι και αυτός ο δέκτης θα αναβαθμιστεί, οπότε δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης τον Combo Δεκτών με τους μεταγενέστερους. Και πάλι για να είμαι καλυμμένος αναφέρω ότι η ενημέρωση έγινε από το 13888 και από εκπρόσωπο του ΟΤΕ που ήταν ενημερωμένος για την νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία.

Εχω καταντησει κουραστικος αλλα θα το ξαναρωτησω.Εγω που δεν θελω να βαλω εξωτερικο δισκο για εγγραφες,αν θελω να δω κατι μεχρι και 48 ωρες πιο πριν,θα χρησιμοποιω απλως το replay tv,για να το κανω αυτο.Δηλαδη απλη χρηση του τηλεκοντρολ;

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Στο iptv δίνεται ως επιλογή με χρήση τηλεχειριστηρίου. Όταν γίνει επίσημα η παροχή των υβριδικών υπηρεσιών θα δούμε με ποιον τρόπο θα επιτυγχάνεται. Μέχρι τότε, ποιος να πει και τι θα πει για μια υπηρεσία που απλά παρουσιάστηκε σε δημοσιογράφους;

Εχω καταντησει κουραστικος αλλα θα το ξαναρωτησω.Εγω που δεν θελω να βαλω εξωτερικο δισκο για εγγραφες,αν θελω να δω κατι μεχρι και 48 ωρες πιο πριν,θα χρησιμοποιω απλως το replay tv,για να το κανω αυτο.Δηλαδη απλη χρηση του τηλεκοντρολ;

Επειδή έχω κάνει χρήση του replay tv ως κάτοχος iptv σου απαντάω ότι ναι μια απλη χρήση του τηλεκοντρολ σου είναι αρκετή.Δεν είναι όμως εφικτό να βλέπεις τα πάντα σε replay tv.Η επιλογή για το ποιά προγράμματα-αγώνες θα παίζονται και σε replay tv δεν είναι θέμα του χρήστη αλλά του οτε.Από την άλλη με μια απλή χρήση εξωτερικού σκληρού μπορείς να γράφεις ότι θες.Ελπίζω να σε κάλυψα.

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Στο iptv δίνεται ως επιλογή με χρήση τηλεχειριστηρίου. Όταν γίνει επίσημα η παροχή των υβριδικών υπηρεσιών θα δούμε με ποιον τρόπο θα επιτυγχάνεται. Μέχρι τότε, ποιος να πει και τι θα πει για μια υπηρεσία που απλά παρουσιάστηκε σε δημοσιογράφους;

Η υπηρεσία διατίθεται στο IPTV από τον Νοέμβριο, δεν παρουσιάστηκε ''απλά'' σε δημοσιογράφους.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Μπορείς να συνδέσεις και την δορυφορική σου εγκατάσταση στον δέκτη που δίνεται στους iptv πελάτες και να παρέχονται οι υπηρεσίες που ανακοίνωσε ο Οτέ πως θα ξεκινήσει από 1η Φεβρουαρίου;

Η δορυφορική μου εγκατάσταση βλέπει 19.2 διαφορετικά θα το είχα κάνει. Όταν αποσυνδέσεις το δίκτυο σε πετάει στο περιβάλλον του δορυφορικού για αναζήτηση καναλιών. Στο δορυφορικό, μέσω ethernet θα παρέχονται οι υπηρεσίες όπως replay tv, cinema on demand κλπ όπως τα έχουμε με τον Hybrid στο IPTV, όλες τις υπηρεσίες που ανακοίνωσε εκτός από το otetvgo είναι διαθέσιμες εάν έχεις Hybrid με το IPTV.

@anderm Δεν ισχύει εγώ άλλαξα τον δέκτη μου σε hybrid μέσω ίντερνετ και μια χαρά έχω otetvgo!

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Η δορυφορική μου εγκατάσταση βλέπει 19.2 διαφορετικά θα το είχα κάνει. Όταν αποσυνδέσεις το δίκτυο σε πετάει στο περιβάλλον του δορυφορικού για αναζήτηση καναλιών. Στο δορυφορικό, μέσω ethernet θα παρέχονται οι υπηρεσίες όπως replay tv, cinema on demand κλπ όπως τα έχουμε με τον Hybrid στο IPTV, όλες τις υπηρεσίες που ανακοίνωσε εκτός από το otetvgo είναι διαθέσιμες εάν έχεις Hybrid με το IPTV.

Εσύ είσαι πελάτης iptv. Ο Hybrid KAON NS1110H παρέχεται μέχρι σήμερα στους iptv πελάτες κι όχι στους sat. Το replaytv π.χ είναι υπηρεσία που παρέχεται στους iptv πελάτες ανεξάρτήτως αποκωδικοποιητή (Pirelli ή Kaon). Το θέμα είναι αυτά να περάσουν και στους sat πελάτες, μιας και τέτοιες δυνατότητες δεν παρέχονται, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν γίνεται και αναμένεται να ξεκινήσει από 01/02/16.

Μολις μιλησα με 13888 κ με ενημερωσε οτι μπορω να τους παω τον δεκτη (Kaon) και να τον αναβαθμισουν με 50 ευρω...
50 ευρω για μια αναβαθμιση λογισμικου..μαλιστα..

Ίσως να μην κατάλαβες καλά. 50 ευρώ μου κάνει πιο πολύ για αντικατάσταση με τον νέο Hybrid. Ποιον ΚΑΟΝ έχεις, τον πρώτο;

Παλιος συνδρομητης ευρυζωνικου ote tv,απο δεκεμβριο το αλλαξα σε δορυφορικο γτ ειχα προβληματα με την γραμμη..
Η απαντηση ηταν για αναβαθμιση δεκτη,τωρα αν εννοουσε αντικατασταση δεκτη δν ξερω..

Είναι πρώτη ημέρα παραχης της υπηρεσίας είναι λογικό να υπάρχουν παρερμηνείες, λάθος οδηγίες, και άσχετες απάντησης από το προσωπικο του ΟΤΕ τόσο στο 13888 όσο και στα OTEshop. Κάντε λίγο υπομονή να περάσουν κανα δυο εβδομάδες και όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Οι πρώτοι - πρώτοι δορυφορικοι δέκτες θα αλλαχτουν ή όχι ; ;