Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Δεν ισχύει για αυτά τα studio που ανέφερα. Προχθές είχε στο OTE Cinema 1HD πρεμιέρα το "Jurassic World" της Universal Studios
Μάλιστα.Μακάρι να πάρουν μερικά ακόμα ,να επέλθει ισορροπία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Σταμάτα να μπερδεύεις τον κόσμο. Δεν έχει καμμία σχέση με τον φόρο.
Ο φόρος είναι ίδιος και στις δύο πλατφόρμες.
Πριν μερικούς μήνες ανέβηκε η τιμή για τις νέες ευρυζωνικες συνδέσεις οτε tv (και για τις ανανεώσεις).
Αν κάποιος έχει ήδη ευρυζωνικο οτε tv και δεν πειράξει το πακέτο του (δεν το ανανεώσει, ή το μεταβάλλει) συνεχίζει και πληρώνει τα ίδια

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πράγματι έχεις δίκιο ότι ανέβηκε η τιμή προ καιρού, δεν το είχα παρατηρήσει.
Δεν είχα βέβαια πρόθεση να μπερδέψω κάποιον.
Ευχαριστώ για την προτροπή. :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Σταμάτα να μπερδεύεις τον κόσμο. Δεν έχει καμμία σχέση με τον φόρο.
Ο φόρος είναι ίδιος και στις δύο πλατφόρμες.
Πριν μερικούς μήνες ανέβηκε η τιμή για τις νέες ευρυζωνικες συνδέσεις οτε tv (και για τις ανανεώσεις).
Αν κάποιος έχει ήδη ευρυζωνικο οτε tv και δεν πειράξει το πακέτο του (δεν το ανανεώσει, ή το μεταβάλλει) συνεχίζει και πληρώνει τα ίδια

Θα σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις να μην είσαι επιθετικός. Αν είσαι σίγουρος ότι κάποιος κάνει λάθος, μπορείς να το πεις ευγενικά, χωρίς να φαίνεται ότι φωνάζεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Θα σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις να μην είσαι επιθετικός. Αν είσαι σίγουρος ότι κάποιος κάνει λάθος, μπορείς να το πεις ευγενικά, χωρίς να φαίνεται ότι φωνάζεις.
Κι εγώ παρακαλώ να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Του εξήγησαν 2 φορές την διαφορά τιμής και συνέχιζε να αναφέρει με σιγουριά, χωρίς επιφύλαξη ότι αυτά οφείλονται στη φορολογία.
Κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί κάποιους να τους μπερδέψει και θεώρησα ότι πρέπει να το αναφέρω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα περί φωνής κλπ είναι υποκειμενικα συμπεράσματα.

Sony, Warner, universal, paramount, 20th century fox, Disney αν θυμάμαι καλά

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είχε πριν συμφωνία με αυτό το Studio

Όχι για α προβολής. Το ειχε η nova

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Κι εγώ παρακαλώ να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Του εξήγησαν 2 φορές την διαφορά τιμής και συνέχιζε να αναφέρει με σιγουριά, χωρίς επιφύλαξη ότι αυτά οφείλονται στη φορολογία.
Κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί κάποιους να τους μπερδέψει και θεώρησα ότι πρέπει να το αναφέρω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα περί φωνής κλπ είναι υποκειμενικα συμπεράσματα.

Κανένα υποκειμενικό συμπέρασμα. Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον και ξεκινάς με τη λέξη 'σταμάτα", είναι προφανές ότι μιλάς με ένταση και είναι σαν να επιτίθεσαι. Θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι σαν συντονιστής της κατηγορίας πρέπει πάντα να βγάζω τα συμπεράσματά μου και όταν πρέπει να κάνω και τις ανάλογες παρατηρήσεις, ώστε να παραμένει ένα σχετικά καλό κλίμα και επίπεδο. Θα σε παρακαλέσω να σταματήσουμε εδώ και να διαβάσεις τους κανόνες του forum, ώστε να σε βοηθήσουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Κανένα υποκειμενικό συμπέρασμα. Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον και ξεκινάς με τη λέξη 'σταμάτα", είναι προφανές ότι μιλάς με ένταση και είναι σαν να επιτίθεσαι. Θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι σαν συντονιστής της κατηγορίας πρέπει πάντα να βγάζω τα συμπεράσματά μου και όταν πρέπει να κάνω και τις ανάλογες παρατηρήσεις, ώστε να παραμένει ένα σχετικά καλό κλίμα και επίπεδο. Θα σε παρακαλέσω να σταματήσουμε εδώ και να διαβάσεις τους κανόνες του forum, ώστε να σε βοηθήσουν.

Το ότι είμαι καινούργιος στο συγκεκριμένο φόρουμ, δεν σημαίνει ότι δεν έχω εμπειρία πολλών ετών και μεγάλη συμμετοχή σε άλλα forums.
Το ότι είσαι συντονιστής δεν σημαίνει ότι δεν είναι υποκειμενικη η κρίση σου. Το "σταματα" για εμένα είναι προτροπή και έγινε για καλό σκοπό, για εσένα είναι επίθεση και έγινε για να προσβάλω κάποιον που δεν γνωρίζω. Κατά την ταπεινή μου άποψη, για ασήμαντο λόγο ανοίγουμε δημόσιο διάλογο, ενώ υπήρχε τρόπος να λυθεί η συγκεκριμένη παρεξήγηση (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) πολύ εύκολα.
Επίσης με υποτιμά η διαπίστωση ότι δεν έχω διαβάσει τους κανόνες του φόρουμ, ενώ τους έχω αποδεχθει. Είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει άγνοια κανόνων, αλλά διαφορετική ερμηνεία.
Σταματώ εδώ από σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη που δεν τα αφορά όλο αυτό που κάνουμε και φυσικά εφόσον δεν είναι δικό μου "μαγαζί" μπορώ να δεχτώ οποιαδήποτε συνέπεια επιβάλει η - κατά τη γνώμη σου - παραβίαση των κανόνων.
Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω σε τέτοιου είδους δημόσιες διαπιστώσεις από μέρους σου.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

itheodo η εμπειρία μελών - χρηστών σε άλλα φόρα δεν ενδιαφέρει τουλάχιστον την ΔΟ Από τη στιγμή που θέλεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις του παρόντος φόρουμ, και αποδέχτηκες καθώς λες τους κανόνες που διάβασες, οφείλεις να τηρείς τις συστάσεις των διαχειριστών, που είναι αποκλειστικά αρμόδιοι, για τις κατηγορίες και το συντονισμό τους.

Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα μας που είναι τα Νέα για τον OTE TV

Απο σήμερα, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθούν επιλεγμένα προγράμματα της πλατφόρμας και σε PC και σε Laptop. Για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή απαιτείται να'm μεταβείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής (OTE TV GO Player). Επίσης απο την*ερχόμενη εβδομάδα*θα ξεκινήσει να δίδεται σε ομάδες "φιλικών χρηστών" πρόσβαση στη νέα*υβριδική πλατφόρμα*του OTE TV, μέσω αναβάθμισης που θα λάβουν οι δέκτες τους απο τον αέρα. Η αναβάθμιση θα επεκταθεί μαζικότερα με την επιστροφή απο τις διακοπές, τους μήνες Σεπτέμβρη - Οκτώβρη.*

http://www.digitaltvinfo.gr/news/me...ekinise-i-diathesi-tis-efarmogis-se-pc-laptop

Οι φιλικοι χρήστες ποιοι είναι;;; Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουμε και εμείς;;;

Οι φιλικοι χρήστες ποιοι είναι;;; Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουμε και εμείς;;;

Οποίος ειναι καλό παιδί και δεν γράφει κακά λογάκια στο φόρουμ, μπαίνει αυτόματα στην κατηγορία "φιλικός χρήστης" :BDGBGDB55:

διλαδη εγω που γραφω κακα λογια ειμαι κακο παιδι ; χαχαχαχα

πολυ ωραια κινηση αυτη ...

εσυ θα εισαι ο τελευταιος που θα παρει την αναβαθμιση και αν... :)