Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Δεν γνωρίζω τεχνικά πόσο δύσκολο είναι να βγάζει ένα κανάλι πολυκάναλο ήχο ,αλλά αφού όλες οι παραγωγές πλέον απο το εξωτερικό έχουν ντε φάκτο ηχο 5.1 ,που το πρόβλημα;

Μιλάμε για κανάλια που έπρεπε να είναι ήδη HD! Δύσκολο δεν είναι, απλά προφανώς είναι τσιφουτηδες...

δεν εχουμε ολοι επιχειρηματικες γνωσεις αλλα η λογικη λεει οτι σιγα σιγα και με βαση την πελατεια σου και τον στοχο που εχεις προσθετεις καναλια ή τα αναβαθμιζεις, για αυτο ας απολαυσουμε 2 ακομα HD καναλια!

Πρέπει να πω ότι όντως η εικόνα είναι πολύ καλή και μπορείς άνετα να δεις πλέον σειρές, γιατί με sd με χαλούσε πολύ η εικόνα. Η ερώτηση μου είναι ότι στο εξωτερικό δίπλα από το λογότυπο υπάρχει η ένδειξη HD. Δεν θα έπρεπε και εδω? Ή μήπως δεν είναι πραγματικό HD ?

Αν αυτο ειναι HD(οχι μονο στα νεα καναλια αλλα και στα παλιοτερα),εγω ειμαι αρχιεπισκοπος.

Αν αυτο ειναι HD(οχι μονο στα νεα καναλια αλλα και στα παλιοτερα),εγω ειμαι αρχιεπισκοπος.
:rip:

Νομίζω κι εγώ ότι το μόνο που άλλαξε είναι το όνομα στο μενού με τα κανάλια.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Δεν είναι μονο η εικόνα ότι δεν είναι αρκετά καθαρή, αλλα σε πολλά κανάλια παρατηρείς πολλά πιξελιασματα, (κυριος στο λογότυπο του κάθε καναλιού η σε διαφορες καρτέλες που βγάζουν τα κανάλια) σπασίματα, και κύριος στα αθλητικά υπάρχει μεγάλη αυξομείωση στην εικόνα, άσε που κάνει και κάτι περίεργα..και με λίγο ψάξιμο στο net βρήκα τη φράση που ταιριάζει γιάυτα τα περίεργα. εκεί που βλέπεις είναι σαν για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου η εικόνα να γίνετε sd και επανέρχεται, δε μπορώ να καταλάβω το λόγο και είναι πολύ σπαστικό γιατί φαίνεται σαν να τρεμοπαίζει η εικόνα.
Kαι με λίγο ψάξιμο που έκανα διαβάζω ότι αυτά τα θέματα υπάρχουν εδώ k χρονια
Αλλα με bitrate 4-5000 Mbps σε HD κανάλι τη εικόνα περιμένεις
Παρεπιπτόντως κάτι ελευθερα, ξένα καναλια που έχει ο οτε έχουν πολυυυυ καλύτερη εικόνα.

ΥΓ. Από τη μια έχουμε τον μεγαλύτερο πάροχο του κόσμου..
Και από την άλλη έχουμε τον ΟΤΕ που θέλει λέει να γίνει leader στην αγορά
Αυτές είναι η ελληνικές πλατφόρμες..

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Δεν υπαρχει hd στα fox.δεν εχει αλλαξει κατι στην ποιοτητα εικονας.αν θελω να βαφτισω κατι αυθαιρετα τοτε και εγω λεω οτι ειναι 4κ.μην λεμε ιτι θελουμε .

Kατι στην ποιοτητα εικονας αλλαξε και αυτο ειναι φανερο. Πριν ηταν ενα μετριο SD και τωρα εγινε ενα πολυ καλο SD (η ενα πολυ κακο HD θα μπορουσε να πει καποιος)

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Δεν υπαρχει hd στα fox.δεν εχει αλλαξει κατι στην ποιοτητα εικονας.αν θελω να βαφτισω κατι αυθαιρετα τοτε και εγω λεω οτι ειναι 4κ.μην λεμε ιτι θελουμε .

Παιδιά η ποιότητα έχει αλλάξει σαφώς προς το καλύτερο και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι άμεσα.
Όποιος βλέπει την ίδια εικόνα με πριν, μάλλον χρειάζεται γυαλιά. (Ειλικρινά και χωρίς καμία δόση ειρωνείας)

Οποιος βλεπει hd αυτος χρειαζεται γυαλια.αλλαξτε καναλι και δειτε τα ελευθερα hd και συγκρινε με τα φοξ.τωρα αν απο χαλια sd εγινε καλο sd ενταξει συμφωνω.

Το ότι δεν έχει το σήμα FOX HD αυτό από μόνο του λέει πολλά. Η εικόνα εννοείται ότι είναι καλύτερη, αφού φαίνεται ότι ανέβασαν το bitrate. Ότι δεν ειναι τα ΗD του FOX είναι γεγονός.

και στις δυο πλατφορμες που προφανως παιρνουν απο το ιδιο feed υπαρχει μια αισθητη βελτιωση στην εικονα οχι ομως HD

εβλεπα στο ταμπλετ τον αγωνα της ιντερ ...και εκει που εβλεπες καθαρα ξαφνικα θολουρα για δευτερολεπτα ..γυνοταν χαλια η εικονα ....

Ο δορυφορος μεταδίδει. Hd στις 45 μοιρες το εβαλα και το ειδα αλλα αυτη εχουν παρει και εχουν κανει upscaling στο παλιο οπως φαινεται .ο οτε εχει βεβαια για back up 2καναλια .γιατι ειναι το τεστ 6,7τωρα αν γινει κατι και μετα παρει σημα διαλιως θα ειναι τιποτα καινουρια καναλια και τ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα φοχ μεινουν ετσι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα φοχ μεινουν ετσι