Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Τους πήρα εγώ εδω και ενα μηνα, τους ειπα για το πρόβλημα με της υπενθυμίσεις, και μετα τους είπα και για τον αυτόματο συντονισμό, για πιο λόγο τους λέω αφαιρέσατε αυτήν την επιλογή, δεν ήξερε τη να πει η κοπελίτσα.θα επανέλθουμε μου λέει με νεότερη ενημέρωση

Re: Νέα για τον OTE TV

Πάντως αυτό που διάβαζα και φοβόμουν για ενοχλητικά αργή αλλαγή καναλιών για μένα δεν ισχύει. Υπάρχει μια καθυστέρηση σε σχέση με πριν αλλα όχι σε βαθμό για να το κάνω ζήτημα

Πριν λίγο έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Όντως μεγάλη καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών. Φτωχή η λίστα On demand.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα μας εγινα και εγω υβριδικος ☺☺☺☺ . Πηρα τηλ στον ΟΤΕ και μου το εκανε τον DS 810 αλλα ρε παιδια μεχρι να φορτωσει αργει ... Ειναι ετσι ο δικος σας και κατι αλλο οταν ειμαι στα free channels και ειμαι συνδεδεμενος με ethernet μου κανει reboot.Τα ondemand ειναι ετσι και ετσι αλλα κανενα free δεν βλεπω και μια που δεν ειχε τιμη παταω προβολη και μου ζηταει να στειλω μνμ για να μπω στο ote video club.

Εχουν κανει τόση φασαρία για το νέο. ' υβριδικό περιβάλλον.' και υπάρχουν τόσα θέματα.Υποτίθεται ότι θα τα βελτιώσουν με τον καιρό.?

Το υβριδικό μοντέλο είναι κάτι καινούργιο στην ελληνική πραγματικότητα. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε λίγο υπομονή.

Αναβάθμιση και εγώ. Όλα καλά. Τώρα τι σκληρό δίσκο βάζουμε;;; 2,5 ή 3,5;;;

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Στην Βοήθεια και Υποστήριξη για OTE TV Μέσω Δορυφόρου αναφέρει το εξης Η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου είναι δυνατή σε αποκωδικοποιητή Hybrid χωρίς σκληρό δίσκο (μοντέλο KAON MEDIA NS1110H). Ο σκληρός δίσκος πρέπει να είναι 160GB το λιγότερο και 2TB το περισσότερο, έκδοσης USB 2.0 ή νεώτερης, με παροχή DC5V, 0,5 A. Περισσότερα εδώ https://www.cosmote.gr/otetv/residential/help_support/sat στην ερώτηση Μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο στον αποκωδικοποιητή μου;

δεν φανταζομαι να εχει διαφορα αν θα περνει ρευμα απο την usb ή απο τροφοδοτικό. Εγω εβαλα εναν 2.5 με usb κι εκανε εγγραφή/αναπαραγωγή κανονικά.

Μου κανει εντύπωση που οι περισσότεροι εδω μεσα φαινεται να εχετε το ρουτερ δίπλα στην τηλεόραση ..Εγώ ας πούμε μπορω να το βάλω και σε άλλο σημείο 2 μέτρα από το δεκτή αλλά αυτό σημαίνει ότι το καλώδιο θα περνάει από το παιδικό δωμάτιο και κατά μήκος της βιβλιοθήκης.Μάλλον δε θα κάνω χρήση της υπηρεσίας και θα αρκεστώ στο λάπτοπ για το replay.

Όταν λέγανε κάποιοι εδώ μέσα μην βιάζεστε να αναβαθμίσετε γιατί έχουμε θέματα,και γι αυτό δεν αναβαθμίζει ο ΟΤΕ,πολλοί έλεγαν ότι ανακοίνωσαν αναβαθμίσεις και δεν τις βλέπουμε και κάτι τέτοια. Οπότε welcome to the club. Και όχι παράπονα εδώ μέσα. Τα έχουμε ξανά ακούσει. Μην τα ακούμε πολλές φορές. Μας τα έχουν πει άλλοι. Παράπονα κατευθείαν στον ΟΤΕ.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ , εγώ έφερα ηλεκτρολόγο και μετέφερε απο το ρούτερ το erthenet σε απόσταση 6 μέτρων και αποκωδικοποιητής λειτουργεί μία χαρά!

Εμένα μια χαρά παίζει μετά την αναβάθμιση. Έχω τραβήξει ένα καλώδιο δικτύου εκεί που είναι η τηλεόραση και με ένα switch δίνει internet σε τηλεόραση, ote tv, playstation και ηχοσύστημα denon. Και με ένα 250 άρη 2.5 σκληρό όλα καλά για την ώρα. Καμία καθυστέρηση στην απόκριση δεν έχει. Να σημειώσω ότι δουλεύει με άλλο πάροχο (vodafone) εν αντιθέσει με τη nova που χρειάζεται forthnet για να λειτουργήσει. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει free κάποιες παλιές ταινίες και είναι όλες επί πληρωμή.

Και γω δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση.Καμία καθυστέρηση/κόλλημα,όλα οκ.

Καλημερα μια γρηγορη ερωτηση. Μετα την αναβαθμιση σε υβρυδικο ολες οι εγγραφες που εχουμε στον σκλοηρο χανονται ?
Γιατι πηρα τηλ. τον οτε για αναβαθμιση και μου ειπαν οτι γινεται reset και διαγραφη δισκου.

Ευχαριστω πολυ

Pankostas χαχαχαχα σωστός!!

Και ακομα δεν ειδαμε τιποτα κατσε να παρουν μερικοι αναβαθμιση να "προσαρμοστούν" στο υβριδικό περιβάλλον και μετα να δεις τι θα γίνει.

Οι πρωτοι ουσιαστικα beta testers που ειχαμε νεο δεκτή εξαρχής με υβριδικο περιβάλλον νομιζω είμασταν σχετικα επιεικής

Δεν έχεις και άδικο. Εγώ πάντως βρήκα την υγεία μου. Άνα 2-3 μέρες επανεκκίνηση...και όλα καλά.