Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Aς γινει πρωτα η αναβαθμιση που θα γινοταν "αμεσα" και το αλλο δεν ειναι τιποτα

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Πολυ αργει η φορτωση στην ασπρογαλαζη οθονη, τι στο καλο με τα ποδια ερχεται;

Αντε εφοσον εγινε και επισημο με οδηγιες αναβαθμισης , να δωθει σιγα σιγα στη συνεχεια και το multiroom στους δορυφορικους συνδρομητες.

Έστειλα SMS και η αναβάθμιση έγινε αμέσως. Πριν ακόμα μου στείλουν SMS με κωδικούς. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Την πρώτη φορά μόνο που μπήκα στο epg άργησε να φορτώσει μετά μια χαρά κανονικά.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα μου έφαγε το πρώτο κόλλημα(λαγκαρε) όπως ανέφεραν και οι φιλοι πριν.Έστρωσε με επανεκκίνηση.

Έστειλα SMS και η αναβάθμιση έγινε αμέσως. Πριν ακόμα μου στείλουν SMS με κωδικούς. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Την πρώτη φορά μόνο που μπήκα στο epg άργησε να φορτώσει μετά μια χαρά κανονικά.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι εγινε μονο εμενα ξεχασανε :smash:

ειδα οτι στις πληροφοριες συστηματος γραφει software download Ανενεργο
παιζει να φταει αυτο?

σορρυ για το ποστ παλι

τελικα εγινε η αναβαθμιση ψιλομπερδεμα ειναι η αληθεια στην αρχη

στο replay tv Που λεει οτι κανει ελεγχο για 7mb τουλαχιστον hd και ενω εχω αρκετα παραπανω δεν ειναι hd
ειναι μονο για να κανουν την ερωτηση η εχει δει κανεις hd πραγματικα ?

Last edited:

Εγώ για λίγο που είδα replay tv και με καλή ταχύτητα του Internet για να το τσεκάρω με το δορυφορικό, η εικόνα είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Τα χρώματα φαίνονται σαν ξεπλυμενα, αλλά βλέπεις κανονικά.

Μεγάλη επίθεση του OTE TV σε παράνομους IPTV servers

Προχθές 15/09, κατά τη διάρκεια των αγώνων των ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ) στο Europa league, το ειδικό antipiracy τμήμα του OTE TV πραγματοποίησε συντονισμένες επιθέσεις σε κυκλώματα IPTV server, καταφέρνοντας να κλείσει πολλές κάρτες που συμμετείχαν σε αυτά. Οι παράνομοι θεατές, που είχαν αγοράσει συνδρομές σε αυτούς τους servers έμειναν όπως λέμε χαρακτηριστικά «στα κρύα του λουτρού» περιμένοντας μάταια να επιστρέψει κάποια στιγμή η εικόνα ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Η εικόνα δεν επέστρεψε ποτέ ...¦

Περισσότερα στο http://digitaltvinfo.gr/news/scramb...pithesi-tou-ote-tv-se-paranomous-iptv-servers

Πριν λίγο πέρασα κι εγώ σε HYBRID περιβάλλον, όλα κύλησαν τέλεια κατά την αναβάθμιση, σύνδεσα και σκληρό δίσκο 2,5", μόνο δυο ερωτήσεις ρε παιδιά, 1) αν κατάλαβα καλά οι ταινίες του on demand είναι όλες με χρέωση; θα υπάρξουν και δωρεάν στο μέλλον; και 2) Για να δεις αυτές τις ταινίες πρέπει πρώτα να τις κατεβάσεις στον δίσκο ή μπορείς να τις δεις απ' ευθείας;

Υπάρχουν πληροφορίες ότι απο το τέλος του μήνα το on demand θα διατίθεται δωρεάν, τίποτα επίσημο ακόμα. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω δει κάποια ταινία στο on demand του OTE.

Κε Συντονιστά πάντα άμεσος & ταχύτατος!
Πολύ ωραία, αναμένουμε λοιπόν στο προσεχές μέλλον με περισσότερες αλλά και δωρεάν επιλογές, όσο για τη δεύτερη ερώτηση, ψάχνοντας στο site του ΟΤΕ TV "συχνές ερωτήσεις" βρήκα τα παρακάτω "Για standard definition περιεχόμενο το διαθέσιμο bandwidth της xDSL σύνδεσης συνίσταται να είναι μεγαλύτερο από 3Μbps ενώ για Ηigh Definition μεγαλύτερο από 7Μbps. Εάν το απαιτούμενο διαθέσιμο bandwidth δεν επαρκεί μπορείς να επιλέξεις προσωρινή αποθήκευση (Λήψη) του προγράμματος σε σκληρό δίσκο. Η χρήση των υπηρεσιών αυτών συνίσταται για ταχύτητα σύνδεσης μεγαλύτερη των 2Μbps." και "Ανάλογα με τις δυνατότητες της Internet σύνδεσης σου, ενδέχεται να χρειαστεί η προσωρινή αποθήκευση του περιεχομένου σε σκληρό δίσκο (σε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο) πριν την προβολή."

Όσο για vdsl καλό 2020+...
Γιάννη Κωνσταντινίδης Chief Officer Στρατηγικής, Μετασχηματισμού & Παρόχων Ομίλου ΟΤΕ... "Στοχεύουμε έως το 2020, τουλάχιστον το 50% των Ελλήνων να έχει πρόσβαση σε ταχύτητες internet 100 Mbps μέσω σταθερού internet και πάνω από το 70% μέσω συνδυασμού σταθερού και κινητού internet."
πηγή
http://digitaltvinfo.gr/news/news/i...polio-se-mia-sygxroni-pelatokentriki-etaireia

Υπάρχουν πληροφορίες ότι απο το τέλος του μήνα το on demand θα διατίθεται δωρεάν, τίποτα επίσημο ακόμα. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω δει κάποια ταινία στο on demand του OTE.

Αν γίνει αυτό θα σαρώσει σε πολλούς τομείς ο ΟΤΕ..... Και κυρίως δεν θα έχουν πια να λένε οι τηλεφωνήτριες της Νόβα ότι "σε εμάς οι ταινίες διατίθενται δωρεάν ενώ στον ΟΤΕ τους πληρώνεις..." σαν να είναι ακράδαντο επιχείρημα να πας σε αυτούς!!!!

Όσο για vdsl καλό 2020+...
Γιάννη Κωνσταντινίδης Chief Officer Στρατηγικής, Μετασχηματισμού & Παρόχων Ομίλου ΟΤΕ... "Στοχεύουμε έως το 2020, τουλάχιστον το 50% των Ελλήνων να έχει πρόσβαση σε ταχύτητες internet 100 Mbps μέσω σταθερού internet και πάνω από το 70% μέσω συνδυασμού σταθερού και κινητού internet."
πηγή
http://digitaltvinfo.gr/news/news/i...polio-se-mia-sygxroni-pelatokentriki-etaireia
Τουλαχιστον ανοιγεται με το g.fast αντι για gpon.
Θα δουμε πιο ευκολα ταχυτητες ανω των 100Mbps με g.fast κι ενεργο εξοπλισμο σαν αυτου του οτε.