Νέα για Cosmote TV

Δεν υποχρεωνει, αμφισβητεί, ουτε χαρακτηριζει κανεις, κανέναν. Οι χρηστες κρατανε τετοιες ειδους πληροφορίες με μεγαλη επιφυλαξη. Ωστόσο το "εδώ μέσα πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος" προφανως εφαρμόζεται σε αλλα φόρουμ στα οποια, ανεπισημα, γραφετε. Όσον αφορά τις (αν)επισημες ειδήσεις κραταμε τυπικό χαρακτήρα και γι αυτό και ζητάμε για πηγές όταν αυτό που γραφουμε δεν αποτελεί προσωπική αποψη.
Ευχαριστουμε για το μήνυμα και αναμένουμε τις επισημες ανακοινωσεις.

Ζητώ συγγνώμη που δεν είχα καταλάβει πως δεν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για πληροφορίες, πλην των επίσημων ειδήσεων.
Κατά τ'αλλα είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται πάντα δημόσια οι πηγές.
Αν το πρόβλημα ήταν αυτό, θα μπορούσε να λυθεί εύκολα με ένα pm.
Σε κάθε περίπτωση σας απαλλάσσω από την παρουσία μου όσον αφορά τέτοιου είδους θέματα.

Ξαναλεω πως δεν αμφισβητείται τίποτα, ωστόσο δεν ειναι καθόλου ευνόητο, όταν ένας χρήστης με περιορισμένη συμμετοχή και αγνωστος προς τη ΔΟ να γραφει πως ειναι ο ίδιος πηγή χωρις να λάβει καποιο σχόλιο. Ακριβώς όμως, ένα ΡΜ προς την ΔΟ ειναι ο τροπος διαχειρισης τετοιων πληροφοριων.

Εαν απο αυτο που εγραψα καταλαβες πως δεν ενδιαφερει το φορουμ η πληροφόρηση επισημη ή ανεπισημη, τότε ειναι επιλογή σου (και μόνο) να πραξεις τα δεοντα. Εφόσον σε ενδιαφερει η ενημέρωση, όπως και εμάς εξάλλου, θα σε προετρεπα να επικοινωνήσεις με καποιο απο τα μέλη της ΔΟ, ουτως ωστε να αποφευχθουν τετοιου ειδους συζητησεις στο μέλλον.

Last edited:
αφηστε τις παρεξηγησεις βρε παιδια στην πορεια θα φανει η αξιοπιστια η οχι καποιου που δινει τις πληροφοριες, τωρα φιλε itheodo μπορεις να μας πεις τι αλλο ξερεις τιμες κτλ? το κοστος θα ειναι ανα αποκοδικοποιητη? δηλαδη πχ εχω στο σαλονι και θελω να βαλω και σε 2 δωματια ακομα θα πληρωσω διπλα?

@itheodo

Ο συντονιστής της κατηγορίας, ζήτησε απλά την πηγή που συνήθως μαθαίνουμε ένα νέο, επίσημο η ανεπίσημο δεν έχει σημασία, και παραθέτουμε το link της είδησης.
Ένα απλό, έχω πληροφορίες "εκ των έσω" η ένα pm στο συντονιστή, να το χειριστεί αυτός ήταν αρκετό, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να πούμε την πηγή της είδησης.

Απάντηση τύπου "Εγώ είμαι η πηγή" μόνο αστείο είναι.

Κάθε νέο και μάλιστα ευχάριστο, είναι ευπρόσδεκτο, αρκεί να μην φέρνει αναστάτωση στους χρήστες, από λάθος πληροφορίες.
Κάτι τέτοιο δεν θα επιτραπεί.

@billys13

Σε παρακαλώ να μου υποδείξεις, ποιά άτομα που υποστηρίζουν τον ανταγωνισμό ανάγκασαν 2 άτομα να σταματήσουν να γράφουν.

Αστείο είναι να συνεχίζεται η παρέλαση ανθρώπων που λένε τα ίδια πράγματα.
Αστείο είναι να μην εκτιμάτε μια σημαντική πληροφορία που δόθηκε πρώτα και μόνο σε εσάς θεωρώντας ότι είναι το κατάλληλο φόρουμ για τέτοια θέματα.
Αστείο είναι που δεν ζητήθηκε διευκρίνηση σε pm εφόσον ήταν τόσο σημαντικό.
Αστείο είναι που δεν πρόσεξε εύκολα κάποιος ότι έχω ξαναδώσει έγκυρες πληροφορίες.
Το ΜΕΓΙΣΤΟ όμως αστείο είναι ότι θα σας αρκούσε μια δήλωση τύπου "γνωρίζω εκ των έσω". Τότε η πληροφορία θα αποκτούσε άλλη βαρύτητα. Αν ήμουν τσαρλατανος δηλαδή και έλεγα "τι να κάνω Δευτέρα πρωί να περάσει η ώρα μου.. Θα πω ότι πρόκειται σύντομα να διατεθεί η τάδε υπηρεσία.." το πρόβλημά μου για να φανώ πειστικός θα ήταν να πω ότι έχω την πληροφορία εκ των έσω.
Επειδή όπως είπα και πριν για μένα το θέμα τέλειωσε και έπιασα το πνεύμα σας, άσχετα αν το θεωρώ αστείο - δικό σας είναι το μαγαζί, ας σταματήσει η παρέλαση ανθρώπων που λένε τα ίδια γιατί όλοι χάνουμε τον χρόνο μας.

Αυτό έχει γίνει πριν χρονια και δεν θελω να το συνεχίσω. Ζητάω συγνώμη που παραβίασα τους κανόνες.

Εχεις δειξει την ιδια επιθετικότητα και παλαιότερα, επαναλαμβανοντας ιδιες φρασεις.

Δεν απαξιώνει κανεις κανέναν, όσο και αν προσπαθησεις να δειξεις πως θιχτηκες. Σου ειπα πως θα μπορουσες να το χειριστείς. Εαν θελεις να το δεχτεις καλώς. Δυστυχως δεν ειμαστε εδω για να στελνουμε ΡΜ σε όλους όσους γραφουν μια κουβεντα. Λυπάμαι, αλλα δεν εχουμε τόσο χρόνο (απο το ηδη περιορισμένο χρονο που ανιδιωτελώς προσφερουμε).

Εαν παρακολουθεις τη σταση της ΔΟ τόσο καιρό, θα ειχες καταλάβει πως δειχνει καλοπροαιρετη διαθεση. Παρακαλώ λοιπον δειξε και εσυ την ιδια, και ας κλεισουμε εδω αυτη τη συζήτηση.

Αυτό έχει γίνει πριν χρονια και δεν θελω να το συνεχίσω

Οσα χρονια συμμετεχουμε στο φορουμ, οι δυο πλατφορμες εχουν δεχτει απολυτα ισοτιμη αντιμετώπιση. Καταλάβετε πως το φορουμ επιζητα την επισημη παρουσία
των εταιριών, μιας και μόνο καλους καρπους επιφερουν. Ο,τιδήποτε αλλο νομιζετε πως συμβαινει, απλά ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας.

@itheodo

Όταν επιστρέψεις, να θυμάσαι να σέβεσαι πρώτα το χώρο που σε φιλοξενεί, και δεύτερων τους συντονιστές, που προσπαθούν για την καλή λειτουργεί της κατηγορίας.
Επίσης το συντονισμό, τι είναι σωστό η λάθος, αστείο η γελοίο, δεν θα το κρίνεις εσύ.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις.

Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα του νήματος. Κάθε offtopic στο εξής θα φεύγει.

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διάθεση της υπηρεσίας multiroom μέσω δορυφόρου για έως και 4 αποκωδικοποιητες

Δυστυχώς (για τους φίλους που περιμένουν τη διάθεση της υπηρεσίας) οι πληροφορίες του digitaltvinfo.gr δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία του φίλου. Δεν ειναι έτοιμος ο Cosmote tv για να δώσει τόσο σύντομα το multiview.

Sent from my iPad using Tapatalk

πες ρε φιλε εαν μπορεις καμια ακομα κουβεντα , ποτε με το καλο θα δωθει ? θα εχει χρεωση και εαν ναι γνωριζεις ποσο ? μιλα μας και μην μας αγαπας που λενε και στο χωριο μου

Για την εμπορική πολιτική δε γνωρίζω, αλλα μάλλον απο Μάρτιο θα υπάρξουν κάποια νέα.

Η πιο βασική υπηρεσία, που θα έπρεπε να είχε δοθεί αν όχι από τον πρώτο, άντε στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του ΟΤΕ, (γιατη εγώ θέλω να δω ποδόσφαιρο k η γυναικα ταινία) έχουν περάσει 9 χρονια k ακόμα δεν μπορείς να δεις διαφορετικό κανάλι σε δεύτερη τηλεόραση
Και αν δεν μπορούν εκεί στην κοσμοτέ να το φτιάξουν, ας προσλάβουν τους Γερμανούς του sky να τους δείξουν πως γίνονται η δουλειές

Νομίζω ειναι τουλάχιστον άδικη η κριτική σου. Έξω απο το χορό ειναι εύκολο να λέμε κουβέντες και να απαξιώνουμε ανθρώπους και τη δουλειά τους. Άντε να δοθεί το multiroom να δούμε πόσοι θα εγγραφούν στην πιο "βασική υπηρεσία".

Παιδιά χωρίς να πάρω τη θέση κανενός, το να σε ρωταει κάποιος την πηγή, γιατί πιστεύει ότι κάπου το διάβασες, και εσύ να απαντάς εγώ είμαι η πηγή, το βρίσκω τουλάχιστον απαράδεκτο. Και αν είναι να μαθαίνω 1-2 μέρες πριν, ή 1 βδομάδα ή έναν μήνα πριν τη διάθεση μιας υπηρεσίας, και να διαβάζω όλα αυτά τα "σχόλια" της "πηγης".....καλύτερα να περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις.

Άντε να δοθεί το multiroom να δούμε πόσοι θα εγγραφούν στην πιο "βασική

Άμα η τιμή ειναι λογική, δηλαδή γύρω στα 3 , πιστεύω αρκετοί. Αν το βάλει στα 6 λίγοι. Όλα ειναι θέμα τιμής

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Η πιο βασική υπηρεσία, που θα έπρεπε να είχε δοθεί αν όχι από τον πρώτο, άντε στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του ΟΤΕ, (γιατη εγώ θέλω να δω ποδόσφαιρο k η γυναικα ταινία) έχουν περάσει 9 χρονια k ακόμα δεν μπορείς να δεις διαφορετικό κανάλι σε δεύτερη τηλεόραση
Και αν δεν μπορούν εκεί στην κοσμοτέ να το φτιάξουν, ας προσλάβουν τους Γερμανούς του sky να τους δείξουν πως γίνονται η δουλειές

Η υπηρεσία υπάρχει στην υπηρεσία TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Τα 9 χρόνια που τα βρήκες; Η υπηρεσία SAT από τα τέλη του 11. Μιλάμε για κάτι παραπάνω από 5 χρόνια. Υπάρχουν ΠΟΛΥ πιο σημαντικά πράγματα από το multiview που πρέπει να τρέξει ένας πάροχος αρχής γενομένης από την τεχνολογική σταθερότητα της υπηρεσίας και τον εμπλουτισμό του προγράμματος. Στα 5 χρόνια υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις αλλά δεδομένου και του ανταγωνισμού, θεωρώ πως ο ΟΤΕ κινήθηκε εξαιρετικά.

9 χρονια έχει συνολική παρουσία ο OTE. Στο ευρυζωνικό ξέρω ότι υπάρχει η υπηρεσία, αλλα ποτε την έδωσαν? πριν μερικούς μήνες, δηλαδή στον 8ο χρόνο λειτουργίας.
Στο δορυφορικό είμαστε στον 6 χρόνο, και όπως πάει το πράγμα στον 7ομο θα το δώσουν.
Η γνώμη μου εμενα είναι ότι αυτό είναι μεγάλη καθυστέρηση,
Δεν είμαστε στο 2000 για να πεις ότι η υπηρεσία είναι στα σπάργανα και δεν ξέρουν πως να την υλοποιήσουν,η υπηρεσία υπάρχει αρκετά χρονια, ας δουν πως τη στήσαν αλλου και ας κάνουν το ίδιο.
Δηλαδή αν το 2020 έρθει ένας καινούργιος πάροχος, το multiview ποτε θα το δώσει το 2028 λόγο του ότι είναι καινούργιος πάροχος
Αντε να μην το δωσεις τον πρώτο χρόνο ούτε το δεύτερο αλλα στον τρίτο πρέπει να το δώσει
Απλά στην Ελλάδα επειδή όλα έρχονται με τουλάχιστον 10 χρονια καθυστέρηση, μας φαίνεται ότι αυτό είναι το φυσιολογικό
Οσο για τα πιο σημαντικά πράγματα που αναφέρεις, τεχνολογική σταθερότητα της υπηρεσίας και τον εμπλουτισμό του προγράμματος, αυτά δεν είναι έξτρα υπηρεσίες, αυτά είναι βασική προϋπόθεση για να δουλέψει η υπηρεσία. Αν χρειάζεται 8-9 χρονια για να έχεις τεχνολογική σταθερότητα πάει το έκλεισες το μαγαζί, μην κοιτάς που ο ΟΤΕ δεν κλείνει, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που αν κάτσω να το αναλύσω θα μας πάρει το βραδυ.. Οσο για τον εμπλουτισμό της υπηρεσίας, αυτός δεν σταματάει ποτε, κάθε χρόνο κάτι προσθέτουν, δεν έχει να κάνει με το ποτε θα δώσουν το multiview
Aν μπεις στη σελίδα τους στο facebook, και διαβάσεις σχόλια, όχι από τώρα αλλα και από 2-3 χρονια πριν, δεν θα βρείς σχόλια του στυλ, ποτε θα το κάνετε υβριδικό, ποτε θα μπορούμε να κάνουμε εγγραφες, ποτε θα βάλετε το pause, Σπανια θα διαβάσεις τέτοια σχόλια, τα 8 στα 10 είναι, ποτε θα δώσετε το multiview, και όχι μονο στο facebook αλλα και από φίλους και γνωστούς που ακούω, τους περισσοτερους τους ενδιαφέρει το multiview. γιατί θέλουν να βλέπουν ένας στο σαλόνι, ένας στην κρεβατοκάμαρα
Και ο ΟΤΕ τη έκανε, άφησε το multiview τελευταίο και καταϊδρωμένο..
Τέλος πάντων γιατί πλατιασα πολύ και δεν θέλω να κουράσω. Εμενα αυτή είναι η γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος.Δεν πειραζει ομως η πολλές γνώμες είναι υγεία λένε οι παλιοί. Σκέψου να συμφωνούσαμε όλοι σε όλα.