solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Εσύ που ακριβώς το είδες αυτό;Προς το παρόν από Σεπτέμβρη το 1 ευρώ αύξηση θα έρθει.
Και ακόμα ένα ευρώ το χρόνου τον Σεπτέμβρη, και βγήκε η superleague. Kαι σε περίπτωση που δεν την πάρουν τους μένει η αύξηση κάβα..
Πόσα πληρώνεις τώρα;Υφιστάμενο συμβόλαιο έχω k εγώ.
Το γραφει στο λογαριασμό που εκδόθηκε τώρα,το επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά.
"Από 15/9/2017, η τιμή για το COSMOTE TV Full Pack που διαθέτετε, διαμορφώνεται στα 25,90 /μήνα (28,49 συμπεριλαμβανομένου του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης
10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του ν. 4389/2016). Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να καταγγείλετε αζημίως την σύμβασή σας εντός αποκλειστικής
προθεσμίας ενός (1) μήνα από την αλλαγή τιμής και έως 15/10/17 με την υποχρέωση να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρυνθείτε με
τα τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE."
Πόσα πληρώνεις τώρα;
Έχεις μόνο tv η και τηλέφωνο, ίντερνετ στον ΟΤΕ.sorry γιά τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Εγώ πριν 10 μέρες πλήρωσα το λογαριασμό και δεν έγραφε κάτι.27,40-27,50 κατι τετοιο
Triple play τον μήνα πόσο σου έρχεται ( δεν ξέρω αν έχεις και vdsl) , εγώ είμαι στα 48 τον μήνα (adsl)Μην αγχώνεσαι κανε όσες ερωτήσεις θέλεις.
Εχω και internet και τηλέφωνο ΟΤΕ. Αυτή η αύξηση αφορά μονο την τηλεόραση.
Στην τηλεφωνια κάναν αύξηση στης 15/07/17
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.