Νέα για Cosmote TV

Παιδιά η λογική λέει πως κάτι θα χάσουν, αν όχι τα χοντρά χαρτιά (ch.league, premier, la liga), πιστεύω πως μπορεί το Ιταλικό να το αφήσουν. Θεωρώ πως περιθώρια για άλλους συνδρομητές δεν υπάρχουν (τάδε έφη ο πρόεδρος του ΟΤΕ πρόσφατα) οπότε πιστεύω πως ίσως ρίξουν βάρος στις ταινίες που κακά τα ψέμματα ακόμα και τώρα η ΝΟΒΑ μας βάζει τα γυαλιά. Μήπως χτυπήσουν το στούντιο της FOX και κάνουν και μπάσιμο σε κάποιες ορφανές ομάδες από Ελληνικό πρωτάθλημα για του χρόνου βέβαια, αφού λογικά το θέμα που προέκυψε με τη Νοβα ίσως λυθεί αλλά προσωρινή λύση την βλέπω.

το στουντιο της fox το ανανεωσε η νοβα.δεν πιστευω πως ο οτε θα χασει κατι απο τα παραπανω ολα ειναι πρωτης γραμμης και οπως ανανεωσε με την μπουντεσλιγκα ετσι και τα υπολοιπα θα τα ανανεωσει.η αγγλια τελειωνει το 2019 οι ισπανια και οι ιταλια και τα ευρωπαικα που τελειωνουν του χρονου δεν πιστευω πως κατι απο αυτα θα τα αφησει.

λυπαμαι αν παρει το ελληνικο εγω δεν καθομαι ουτε τζαμπα.
δεν ηρθαμε στον οτετιβι για το ελληνικο πρωταθλημα και δεν θελω λεφτα δικα μου να πανε σε αυτους τους αστειους.

Νομίζω ότι το χρήμα το κρατάει για champions league,Europa,τώρα αν δεν επηρεάζει τους συνδρομητές σε αυξήσεις ας κάνουν ότι θέλουν!!!! Όταν ξανά ζητήσουν κανά 2 , όπως έκαναν με τα 2 προηγούμενα, για το ελληνικό , ότι σπείρουν θα θερίσουν κιόλας !!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς το παρόν από Σεπτέμβρη το 1 ευρώ αύξηση θα έρθει.
Και ακόμα ένα ευρώ το χρόνου τον Σεπτέμβρη, και βγήκε η superleague. Kαι σε περίπτωση που δεν την πάρουν τους μένει η αύξηση κάβα..

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Προς το παρόν από Σεπτέμβρη το 1 ευρώ αύξηση θα έρθει.
Και ακόμα ένα ευρώ το χρόνου τον Σεπτέμβρη, και βγήκε η superleague. Kαι σε περίπτωση που δεν την πάρουν τους μένει η αύξηση κάβα..
Εσύ που ακριβώς το είδες αυτό;

Και το 1 θα είναι και σε υφιστάμενα συμβόλαια,και για ποιό λόγο;

Υφιστάμενο συμβόλαιο έχω k εγώ.
Το γραφει στο λογαριασμό που εκδόθηκε τώρα,το επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά.

"Από 15/9/2017, η τιμή για το COSMOTE TV Full Pack που διαθέτετε, διαμορφώνεται στα 25,90 /μήνα (28,49 συμπεριλαμβανομένου του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης
10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του ν. 4389/2016). Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να καταγγείλετε αζημίως την σύμβασή σας εντός αποκλειστικής
προθεσμίας ενός (1) μήνα από την αλλαγή τιμής και έως 15/10/17 με την υποχρέωση να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρυνθείτε με
τα τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE."

Υφιστάμενο συμβόλαιο έχω k εγώ.
Το γραφει στο λογαριασμό που εκδόθηκε τώρα,το επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά.

"Από 15/9/2017, η τιμή για το COSMOTE TV Full Pack που διαθέτετε, διαμορφώνεται στα 25,90 /μήνα (28,49 συμπεριλαμβανομένου του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης
10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 54 του ν. 4389/2016). Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να καταγγείλετε αζημίως την σύμβασή σας εντός αποκλειστικής
προθεσμίας ενός (1) μήνα από την αλλαγή τιμής και έως 15/10/17 με την υποχρέωση να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρυνθείτε με
τα τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του OTE."
Πόσα πληρώνεις τώρα;

Δεν αναφέρει πουθενά τον λόγο,τώρα που περιμένω και τον δικό μου θα πράξω ανάλογα!!!! Την προηγούμενη φορά το ανέφεραν ότι είναι για τα αθλητικά πακέτα, περίεργο!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

27,40-27,50 κατι τετοιο
Έχεις μόνο tv η και τηλέφωνο, ίντερνετ στον ΟΤΕ.sorry γιά τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Εγώ πριν 10 μέρες πλήρωσα το λογαριασμό και δεν έγραφε κάτι.

Μην αγχώνεσαι κανε όσες ερωτήσεις θέλεις.
Εχω και internet και τηλέφωνο ΟΤΕ. Αυτή η αύξηση αφορά μονο την τηλεόραση.
Στην τηλεφωνια κάναν αύξηση στης 15/07/17

Μην αγχώνεσαι κανε όσες ερωτήσεις θέλεις.
Εχω και internet και τηλέφωνο ΟΤΕ. Αυτή η αύξηση αφορά μονο την τηλεόραση.
Στην τηλεφωνια κάναν αύξηση στης 15/07/17
Triple play τον μήνα πόσο σου έρχεται ( δεν ξέρω αν έχεις και vdsl) , εγώ είμαι στα 48 τον μήνα (adsl)

Αν είναι μόνο 1 ευρό είναι οκ γιά μένα. Μόλις ανανέωσα με 22 γιά ένα χρόνο.

Με είχανε κάνει προσφορά με αυτές τις τιμές όταν έκανα μεταφορά στη Νόβα και Και είχα σπάσει το συμβόλαιο του τηλεφώνου και αυτό που την είχα ζητήσει ήτανε απλά να τηρήσουν το συμβόλαιο και να μην το αλλάξουν μόνο μέρος αν γίνει αύξηση αργότερα. Με είχε πει δεν γίνεται και πήγα 3 play nova.
Το θεωρώ τραγικό να αλλάζουν τις τιμές οπότε θέλουν και να σε λέει αν δεν σε αρέσει φύγε ενώ έχεις συμβόλαιο και αν θες εσύ να φύγεις νωρίτερα να πληρώσεις πέναλτι.
Και λογικά λίγοι θα φύγουν με το 1 ευρώ και αν πάρει τη super league θα έρθουν και άλλοι. Μπορεί να υποτιμάτε πολλοί το ελληνικό πρωτάθλημα Αλλά είναι πάρα πολλοί που θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους και ας μην έχει θέαμα και όχι Γερμανία Ιταλία κλπ